ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

25 October, 2024 - 15:31

Categories: 

Καταρρίπτει όλα τα ρεκόρ ο Ελ Κααμπί με τον Ολυμπιακό!

 

Ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, συνεχίζει ακάθεκτος να γράφει ευρωπαϊκή ιστορία για τον Ολυμπιακό!

 

Ο Μαροκινός στράικερ και περυσινός πρώτος σκόρερ του Θρύλου σε όλες τις διοργανώσεις συνεχίζει να … πυροβολεί τις αντίπαλες εστίες και να οδηγεί τον Θρύλο σε σπουδαίες ευρωπαϊκές νίκες.

,Με το πολύ όμορφο γκολ, που σημείωσε στο 30ό απέναντι στη Μάλμε και έφτασε τα 19 ευρωπαϊκά τέρματα με τους «ερυθρόλευκους», οπότε θέλει άλλο για να γίνει ο κορυφαίος σκόρερ της ιστορίας τους στις διοργανώσεις της UEFA, μαζί με τον συμπατριώτη του, Γιουσέφ Ελ Αραμπί! Θα μπορούσε να το είχε κάνει, αν ευστοχούσε στο πέναλτι που εκτέλεσε στο 82ο λεπτό!

 

Ο τελευταίος, είχε χρειαστεί 58 ευρωπαϊκά ματς για να γίνει ρέκορντμαν, ενώ ο Ελ Κααμπί, έχει φτάσει τα 19 τέρματα μόλις σε 22 παιχνίδια! Συγκεκριμένα, έφτασε τα 8 σε 13 παιχνίδια Europa League, ενώ είχε και 11 γκολ σε 9 ματς της περσινής, ιστορικής πορείας, μέχρι την κατάκτηση του UEFA Europa Conference League.

 

Συνολικά ο Ελ Κααμπί έχει φτάσει τα 41 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις με τα «ερυθρόλευκα» μόλις σε διάστημα 14 μηνών και συνεχίζει ακάθεκτος να καταρρίπτει ρεκόρ και να οδηγεί τους κατόχους του Conference League στον δρόμο των επιτυχιών.

 

Ομάδα: