ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 June, 2024 - 16:58

Categories: 

Κβαρατσχέλια: «Η καλύτερη μέρα της ζωής μου!»

Μεθυσμένη Πολιτεία θυμίζει η Γεωργία μετά την ιστορική πρόκρισή της στους «16» του EURO 2024 και μάλιστα στην παρθενική τους παρουσία σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο Κβίτσα Κβαρατσχέλια δήλωσε ότι η πρόκριση της Γεωργίας στους "16" του Euro 2024 μετά τη νίκη επί της Πορτογαλίας είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του, συναίσθημα που δεν συγκρίνεται ούτε με το πρωτάθλημα που κατέκτησε με τη Νάπολι.

 

 

Η Γεωργία στην πρώτη της συμμετοχή σε Euro πανηγύρισε μια ιστορική πρόκριση στους "16", με τον Κβίτσα Κβαρατσχέλια να την οδηγεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

 

Ο 23χρονος επιθετικός της Νάπολι, που πήρε και τη φανέλα του Κριστιάνο Ρονάλντο, δήλωσε πανευτυχής για τον θρίαμβο της ομάδας του και τη νίκη επί της Πορτογαλίας, τονίζοντας πως η χαρά του δεν συγκρίνεται ούτε με την κατάκτηση του ιταλικού πρωταθλήματος.

«Δεν ήταν χάρη σε ένα άτομο, αλλά οφείλεται σ' όλη την ομάδα. Δείξαμε σε όλους ότι μπορούμε πραγματικά να παίξουμε σ' αυτή τη διοργάνωση

Αρχίζουμε να κερδίζουμε και είμαστε πάντα συγκεντρωμένοι στον επόμενο αγώνα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι σήμερα, από αύριο θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε τη φάση των "16".

Αυτή είναι η καλύτερη μέρα της ζωής μας. Γράψαμε ιστορία. Κανείς δεν θα το πίστευε, κανείς δεν πίστευε ότι θα νικούσαμε την Πορτογαλία, αλλά είμαστε μια δυνατή ομάδα.

Το Scudetto ήταν μια αξέχαστη στιγμή για μένα, αλλά είμαι πιο χαρούμενος σήμερα γιατί όταν παίζεις για τη χώρα σου είσαι περήφανος.

Αυτή είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου. Έχω πραγματοποιήσει άλλο ένα όνειρο. Είναι δύσκολο να εκφράσω με λόγια τα συναισθήματά μου, είμαι τόσο χαρούμενος».

Τέλος, αναφερόμενος στον Ρονάλντο είπε: «Πριν από τον αγώνα συναντηθήκαμε και μου ευχήθηκε. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα ερχόταν να μου μιλήσει. Είναι σπουδαίος παίκτης και εξαιρετικός άνθρωπος. Έχει εξαιρετική προσωπικότητα, γι' αυτό και τον σέβομαι τόσο, είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Με βοήθησε να πιστέψω ότι μπορούσαμε να κάνουμε κάτι σήμερα».

Ομάδα: