ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 July, 2024 - 20:15

Categories: 

Κι επίσημα ο Ηρακλής στα χέρια του Μονεμβασιώτη

 

Ο Ηρακλής προχωρά σε νέα εποχή, καθώς ξεπεράστηκε και η τελευταία εκκρεμότητα για να περάσει η κυανόλευκη ΠΑΕ στα χέρια του Παναγιώτη Μονεμβασιώτη.

 

 

Ο Ηρακλής γυρίζει οριστικά σελίδα, καθώς ο Παναγιώτης Μονεμβασιώτης πρέπει να θεωρείται και τυπικά ο νέος ιδιοκτήτης της. Η διοίκηση του ερασιτέχνη υπέγραψε το ιδιωτικό συμφωνητικό με τον Στράτο Ευγενίου, το οποίο ήταν και η τελευταία προϋπόθεση για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Ηρακλή: "Η διοίκηση του Γ.Σ. Ηρακλής, ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας ότι υπογράφηκε σήμερα (18/7) το ιδιωτικό συμφωνητικό μεταξύ του ΓΣ Ηρακλής και του κ. Στράτου Ευγενίου, το οποίο αποτελούσε την τελευταία προϋπόθεση για να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Ηρακλής στον κ. Παναγιώτη Μονεμβασιώτη.

 

Η σημερινή εξέλιξη, έρχεται ως συνέχεια μίας σειράς ενεργειών που ανέλαβε ο Γ.Σ. με απόλυτη επιτυχία το τελευταίο χρονικό διάστημα (πλήρης κάλυψη των εξόδων για την κατάθεση της έφεσης για την αδειοδότηση από την ΕΠΟ, συμπλήρωση του φακέλου αδειοδότησης από την ΕΕΑ).