ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 June, 2024 - 18:48

Categories: 

Κι επίσημα στη Νυρεμβέργη ο Τζίμας

Είναι πλέον επίσημο: Ο Στέφανος Τζίμας στη Νυρεμβέργη! Ο ΠΑΟΚ, όπως και ο σύλλογος της Γερμανίας, ανακοίνωσαν τη μετακίνηση του 18χρονου επιθετικού στην ομάδα του Μίροσλαβ Κλόζε. Σύμφωνα με πληροφορίες, το deal προβλέπει ρήτρα ύψους 18 εκατ. ευρώ (+2 εκατ. σε μορφή μπόνους).

«Για μένα θα είναι η πρώτη μου εμπειρία στο εξωτερικό και συνειδητά αποφάσισα να μετακομίσω στην Νυρεμβέργη. Είμαι έτοιμος και ανυπομονώ να μάθω πολλά από τον Μίροσλαβ Κλόζε και να κάνω μια επιτυχημένη σεζόν με την ομάδα», ανέφερε ο Τζίμας στην ιστοσελίδα του γερμανικού συλλόγου.

Ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Γιώτης Χατζηαλεξίου, ανέφερε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Στέφανος αποφάσισε να παίξει στην Νυρεμβέργη την επόμενη σεζόν και να κάνει το επόμενο βήμα στη νεαρή του καριέρα εδώ. Είχε διάφορες προτάσεις από ευρωπαϊκούς συλλόγους, αλλά χάρη στις επαφές του Μίροσλαβ Κλόζε και του Όλαφ Ρέμπε καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε αυτή τη μεταγραφή».

Ο Όλαφ Ρέμπε τόνισε: «Ο Στέφανος είναι ένας κορυφαίος επιθετικός στην ηλικιακή του κατηγορία και είμαστε περήφανοι που καταφέραμε να τον πείσουμε για την πορεία μας. Έχει όλα όσα χρειάζεται ένας πραγματικός σέντερ φορ. Τώρα είναι στο χέρι του να αποδείξει τον εαυτό του στη φανέλα του συλλόγου».

Ομάδα: