ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

16 June, 2024 - 16:15

Categories: 

Κοντά σε Ντόρσεϊ ο Ολυμπιακός, ο Βεζένκοφ, ο Φουρνιέ και οι άλλοι

 

Μετά την απώλεια του πρωταθλήματος στον μπασκετικό Ολυμπιακό επισπεύδουν τις διαδικασίες που αφορούν την χάραξη του μεταγραφικού σχεδιασμού της επόμενης περιόδου

Η απόκτηση του Τάιλερ Ντόρσει είναι μονόδρομος και κοντά στο να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή των «ερυθρόλευκων», έχοντας και ως… σύμμαχο το ελληνικό διαβατήριο.

Για το θέμα του Σάσα Βεζένκοφ οι Πειραιώτες βολιδοσκοπούν τις προθέσεις, τονίζοντας πως αν ο 28χρονος δεν βρεθεί στο ΝΒΑ τη νέα σεζόν, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την περίπτωσή του.

Για τη μεταγραφή στο 1-2 μάλλον πάει για ακύρωση της συνεργασίας με τον Κίναν Έβανς ο Ολυμπιακός και η επιλογή παίκτη από το ΝΒΑ είναι η μόνη λύση, αφού δεν υπάρχουν επιλογές στην ευρωπαϊκή αγορά, εφόσον δεν σπάσει κάποιο συμβόλαιο.

Κι όλα αυτά την στιγμή όπου εντείνονται οι φήμες που θέλουν τους Κυπελούχουες Ελλάδας να εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση του Φουρνιέ.

 

Ομάδα: