ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

7 April, 2024 - 20:01

Categories: 

Κούγιας: «Ο Ολυμπιακός έχει ετοιμάσει μήνυση για στημένα πρωταθλήματα με 59 κατηγορούμενους»

Ο Ολυμπιακός πέρασε εμφατικά από το «Αθανάσιος Διάκος» επικρατώντας 5-1 της Λαμίας και έδειξε να βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση ενόψει Φενέρμπαχτσε.

 

Μετά το ματς, ο Αλέξης Κούγιας παραχώρησε δηλώσεις μετά το τέλος της αναμέτρησης των ερυθρόλευκων κόντρα στη Λαμία (5-1).

 

Ο Αλέξης Κούγιας τόνισε μεταξύ άλλων, πως η ΠΑΕ Ολυμπιακός έχει ετοιμάσει μήνυση 200 σελίδων και θα περιλαμβάνει 59 άτομα απ' όλα την Ελλάδα, ενώ υπογράμμισε ότι στόχος των ερυθρόλευκων είναι η εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κούγια:

«Όλοι βλέπετε πως κάτι πολύ σπουδαίο γίνεται στον Ολυμπιακό. Θέλω να μιλήσω προσωπικά γιατί νιώθω πραγματικά βεβηλωμένος, προσβεβλημένος γι αυτό που μου συνέβη την προηγούμενη Κυριακή στο γήπεδο της ΑΕΚ. Όχι μόνο νιώθω πολύ άσχημα, νιώθω σαν πραγματικά να συμβαίνει κάτι τόσο πολύ άσχημο σε αυτή τη διαδρομή μου στο ποδόσφαιρο.

Θέλω να σας πω ότι 41 ολόκληρα χρόνια υπήρξα ιδιοκτήτης ομάδων, ιστορικών ομάδων. Ποτέ δεν κατηγορήθηκα ότι έβρισα κάποιον αντίπαλο. Κάποια μεμονωμένα περιστατικά υπήρχαν πάντοτε. Αλλά το να είμαι αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, να πηγαίνω μόνος μου στο γήπεδο και ένα ολόκληρο γήπεδο να βρίζει την οικογένειά μου, την πρώην γυναίκα μου, τα παιδιά μου, εμένα προσωπικά, τη νεκρή μητέρα μου, επί δύο ώρες και στο τέλος να κάνει κι ανακοίνωση - καταγγελία η ΑΕΚ εναντίον μου. Και το χειρότερο απ' όλα να διανέμουν video μέσω αυτού του αλήτη του Τριανταφυλλόπουλου, το οποίο δυσφημεί την προσωπικότητά μου.

Είμαι 50 χρόνια δικηγόρος. Έχω χαρίσει στη δικαιοσύνη στιγμές, οι οποίες είναι εναπανάληπτες. Όμως δεν δέχομαι ποτέ αυτό που συνέβη και ειδικά όταν έχω αυτή την ιερή θέση. Του να είμαι ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού οπουδήποτε, να είμαι ο νομικός σύμβουλος και κάποιοι να προσπαθούν να με δυσφημήσουν.

Δεν θα κάνω πίσω πουθενά. Έχω ζητήσει τα video του αγώνα. Ήδη τα έχω κοινοποιήσει στην κα. Σταμολέκα, την αθλητική δικαστή. Γιατί πραγματικά αυτή η προσβολή της προσωπικότητάς μου δεν πρόκειται να περάσει.

Κατά τα άλλα, θέλω να σας πω ότι εμείς μέσα στην εβδομάδα, λόγω του προβλημάτων με το βεβαρημένο πρόγραμμα του επαγγέλματός μου, θα κάνουμε κάτι πολύ σημαντικό να σώσουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, εγώ, ο οργανισμός του Ολυμπιακού έχουμε ετοιμάσει μια μήνυση που φτάνει στις 200 σελίδες. Θα είναι 59 κατηγορούμενοι απ' όλη την Ελλάδα. Αυτοί οι 59 κατηγορούμενοι έχουν στήσει όλα τα πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια. Από τη Super League 1 έως τη Super League 2 και τη Γ' Εθνική.

 

Υπάρχουν διαιτητές, υπάρχουν παράγοντες, υπάρχουν μπράβοι, υπάρχουν κακοποιοί. Τους έχουμε ακτινογραφήσει όλους. Θα παραδοθούν όλοι στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου. Δεν μπορούμε να διανείμουμε το πόνημα αυτό, έχουμε δουλέψει πάρα πολύ σκληρά με όλο τον οργανισμό του Ολυμπιακού αυτό το χρονικό διάστημα. Να ξέρετε ότι ο Ολυμπιακός έχει πάρει 47 πρωταθλήματα, θα πάρε κι άλλα. Το σημαντικό όμως είναι επιτέλους να σώσουμε το ποδόσφαιρο. Μάρτυρες έχουν προταθεί πολλοί σημαντικοί άνθρωποι. Πιστεύω ότι κι ο οργανισμός του ΠΑΟΚ θα προσέλθει σε αυτή την προσπάθεια που κάνουμε. Ήδη έχει προσέλθει ο οργανισμός του Παναθηναϊκού.

 

Υπάρχουν σημαντικοί άνθρωποι απ' όλο το ποδόσφαιρο, οι οποίοι καταθέτουν, που είναι άνθρωποι ανιδιοτελείς που αγαπούν το ποδόσφαιρο. Αυτά ήθελα να πω και θέλω να σας πω ότι το ποδόσφαιρο είναι το κορυφαίο κοινωνικό κίνημα παγκοσμίως. Δεν είναι δυνατόν στην Ελλάδα να είναι το κορυφαίο αντικοινωνικό κίνημα. Βλέπετε ότι ο κόσμος λαχταράει. Σήμερα είναι παιδάκια εδώ, οικογένειες. Πρέπει να γεμίσουμε τα γήπεδα και πραγματικά να το ξανακάνουμε αυτό που είναι η λαχτάρα του κόσμου. Εμείς οι παλιότεροι μεγαλώσαμε με αυτό.»

 

Ομάδα: