ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Μάνια Ζαχαριουδάκη

17 February, 2024 - 21:27

Categories: 

Κυρίαρχος ο Άρης έφυγε με το διπλό από το Περιστέρι

Ατρόμητος και Άρης αναμετρήθηκαν ενόψει της 23ης αγωνιστικής της Super League, όπου ο Άρης επικράτησε με 2-0.

Το παιχνίδι:

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά στο ματς με την πρώτη καλή τελική τους που καταγράφηκε στο 4ο λεπτό με απευθείας σου του Κούντε απ μακριά, που στο τέλος η  μπάλα βρήκε κόντρα. Ο Άρης βγήκε στην αντεπίθεση στο 10' με τον ΣουΛεϊμάνοφ, ο οπίος έκλεψε τη μπάλα, τους πέρασε όλους, μπήκε στη μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα κατέληξε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά στο 14' με τον την περιοχή του Ατρομήτου με τον Μοντόγια, απομάκρυνε ο κρεμαστό σουτ ο Κούντε., στέλνοντας τη μπάλα σε πλάγιο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης κέρδισε φάουλ στο 17' σε καλό σημείο, το οποίο εκτελέστηκε άψογα από τον Μορόν και ο Τσιντώντας έκανε σπουδαία επέμβαση, κρατώντας την εστία του σώα.

Το παιχνίδι στο α' ημίχρονο κυλούσε σχετικά σε χαλαρό ρυθμό, ενώ η ομάδα του Περιστερίου παρουσίασε καλύτερη εικόνα στο σημερινό ματς. Στο 29΄το ματς άρχισε να αποκτά ενδιαφέρον αφού αμφότερες οι δύο ομάδες ένγαλαν περισσότερη ανταγωνιστικότητα. Στο 29΄λπετό οι «κιτρινόμαυροι» κέρδισαν φάουλ σε καλό σημέιο το οποίο εκτέλεσε ο Σουλεϊμάνοφ , αλλά απομάκρυνε η άμυνα του Ατρομήτου. Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν άμεσα (30') με τον Κούντε να κλέβει τη μπάλα και ταχύτατος, να φτάνει στη μεγάλη περιοχή, σούταρε, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 34' με πέναλντι που εκτέλεσε ευστοχα ο Μορόν, το οποίο  έγινε αφού η μπάλα βρίσκει στο χέρι του Κούεν, με τον Τσέτσιλα να βλέπει το ριπλέι και να δίνει την εσχάτη των ποινών. Οι γηπεδούχοι βγήκαν ξανά στην αντεπίθεση στο 43' με τον Αγκιμπού, ο οποίος επιχείρησε μακρινό σουτ το οπίο ήταν  άστοχο. 

Στο 2ο ημίχρονο ο Άρης συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό με τον σκόρερ του Μοροόν να απειλεί ξανά το Ατρόμητο, ο οποίος βρήκε χώρο και σούταρε μετά από πάσα του Σουλεϊμάνοφ, τον μπλόκαρε όμως ο Τσιντώτας. Στο 62' ο Άρης παραλίγο να γράψει το 2-0 με τον Σουλεϊμάνοφ, ο οποίος μπήκε μέσα στην περιοχή σουτάροντας,από δεξιά, η μπάλα πέρασε ξυσά άουτ από το αριστερό δοκάρι του Τσιτώντα. Στη περισσότερη διάρκεια του αγώνα η άμυνα των «κίτρινων» είχε άριστηανταπόκριση , μην επιτρέποντας ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, στον Ατρόμητο να απειλήσει τον Κουέστα.

Στο 79' οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ σε ευνοϊκό σημείο το οποίο ανέλαβε ο Κούντε, αλλά απομάκρυνε άμεσα η άμυνα του Άρη. Στο 81' Η άμυνα του Ατρομήτου αρχικά απομάκρυνε μια απειλητική σέντρα του Σουλεϊμάνοφ, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Βέλεθ σούταρε από μακριά, άστοχα. Στο 90' (+3) οι Θεσσαλονικείς σφράγισαν τη νίκη με τον  Νταϊντα, ο οποίος έγραψε το 2-0 και έφυγαν με τη νίκη.

 

Συνθέσεις:

Ατρόμητος: Τσιτώντας, Κεσχρίντα, Τσακμάκης, Τζαβέλλας, Ντε Μποκ, Κουντέ, Έρλινφκμαρκ (Βαλέντσια 56'), Κουέν (Βέργος 85'), Ρομπάϊγ (Γιουμπιτάνα  73'), Αντζιέλσκι, Καμαρά

Άρης: Κουέστα, Φεράρι, Γκαρθλια, Μπένετ (Σαβέριο 46'), Μπράμπετς, Ντάριντα, Μοτόγια, Βέλεθ (Ντουκουρέ 84'), Μορόν (Ανσφαριφάρτ 70'), Ροζ, ΣουΛεϊμάνοφ (Ζαμόρα 84')

Ομάδα: