ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Γρηγόρης Καρυώτης

31 August, 2024 - 14:15

Categories: 

ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ!

Ο Ατρόμητος υποδέχθηκε το ΠΑΟΚ για τη 3η Αγωνιστική της Stoiximan Super League 1. Οι γηπεδούχοι προέρχονταν από ισοπαλία εκτός έδρας (στη Κρήτη) με σκορ 1-1 απέναντι στον ΟΦΗ, ενώ οι φιλοξενούμενοι από νίκη εντός έδρας με σκορ 2-0 επί του Παναιτωλικού (στη Θεσσαλονίκη), για το πρωτάθλημα και με νίκη πρόκρηση επί της Σάμροκ Ρόβερς (στην Ιρλανδία) με σκορ 0-2 (0-6 γενικό σκορ), για τα Play Off του UEFA Europa League.Στο πρώτο μέρος, πρώτη επίσκεψη για τους γηπεδούχους και μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ στο 5' λεπτό, με το Καρλίτος να σουτάρει εντός περιοχής και το Κοτάρσκι να αποσοβεί το γκολ. Στη συνέχεια ακολούθησαν κι άλλες επισκέψεις για τον Ατρόμητο στη περιοχή του ΠΑΟΚ, έπειτα από μεγάλη πίεση ψιλά κυρίως στο πρώτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης. Με τον ίδιο ρυθμό να συνεχίζεται, οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν κι άλλες επισκέψεις στη περιοχή των Θεσσαλονικιών, που έδειχναν να μην έχουν πατήσει στον αγωνιστικό χώρο. Με τους γηπεδούχους να έχουν τη πρωτοβουλία των κινήσεων στο πρώτο ημίχρονο και δημιουργόντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους, τελικά ο ΠΑΟΚ με δημιουργό το Κωνσταντέλια και εκτελεστή τον Αντρέα Ζίφκοβιτς με κεφαλιά, βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 0-1 (κόντρα στη ροή της αναμέτρησης) στην εκπνοή του πρώτου μέρους (45'+1').Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ πατώντας γερά πάνω στο 0-1 μπήκε με πιο ανεβασμένη ψυχολογία στον αγωνιστικό χώρο και πραγματοποίησε κάποιες ευκαιρίες για δεύτερο τέρμα, ώστε να κλειδώσει από νωρίς τη νίκη, από τα πρώτα κιόλας λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου. Σε αντίθεση ο Ατρόμητος που δέχτηκε τη ψυχρολουσία στην εκπνοή του πρώτου μέρους, πάτησε σαστισμένος και όχι με την ίδια πηγμή (του πρώτου ημιχρόνου), ώστε να κυνηγήση από νωρίς την ισοφάριση (στο δεύτερο μέρος). Στο 66' λεπτό ο ΠΑΟΚ πέτυχε και δεύτερο γκολ με δημιουργό ξανά το Κωντσταντέλια και εκτελεστή το Τσάλοφ αυτή τη φορά, όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης κύριος Ζαμπάλας ακύρωσε το τέρμα, έπειτα από υπόδειξη του VAR για επιθετικό φάουλ στην αρχή της φάσης. Στο 82' οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι έπειτα από χέρι του Μιχαηλίδη στη μεγαλη περιοχή του ΠΑΟΚ του και ο Ουάρντα πλήγωσε τη πρώην ομάδα του ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 86' λεπτό της αναμέτρης, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια. Τελικά ο Δικέφαλος του Βορά θα βρεί το δρόμο για τη νίκη, με το Μαντί Καμαρά να έρχεται από το πάγκο και να λυτρώνει την ομάδα του γράφοντας το 1-2 στο 90'+1' της αναμέτρησης με κεφαλιά, έπειτα από λάθος έξοδο του Κοσέλεφ. Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε έπειτα από ' λεπτα καθηστερήσεων βρίσκοντας νικητή το ΠΑΟΚ, σε ένα ματς για γερά στομάχια.Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:Ατρόμητος: (Π. Γκαρσία) Κοσέλεφ, Μουντές, Τσακμάκης, Μπρόρσον, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Γονζάλεθ (Φαν Φέρτ 65'), Μπακού (Γιουμπιτάνα 73'), Μίχορλ, Ουάρντα, Καρλίτος (Βρακάς 66')ΠΑΟΚ: (Ρ. Λουτσέσκου) Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Σβάμπ, Οζντόεφ (Καμαρά 73'), Ζίφκοβιτς, Σορετίρε (Μούργκ 73'), Κωνσταντέλιας (Ντεσπόντοφ 87'), Τσάλοφ (Τισουντάλι 73')

Ομάδα: