ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

4 October, 2024 - 22:37

Categories: 

Λάθη και χαμένα ριμπάουντ οδήγησαν σε ήττα τον Ολυμπιακό στην Πόλη

 

Με το … αριστερό ξεκίνησε ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στην νέα απαιτητική Ευρωλίγκα, γνωρίζοντας την ήττα με 82-71 από την Φενέρμπαχτσε.

Η απουσία των τραυματιών Μουστάφα Φαλ και Μιλουτίνοφ διαδραμάτισε καταλυτικό ρόλο όσον αφορά τη εξέλιξη της αναμέτρησης, δεδομένου ότι οι Κυπελλούχοι Ελλάδας έχασαν 15 αμυντικά ριμπάουντ. Τομέας που αποτέλεσε τροχοπέδη στην προσπάθεια των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα να φύγει νικητής από την Κωνσταντινούπολη.

Μέσα σε όλα η πολύ καλή αμυντική προσέγγιση των γηπεδούχων επάνω στον Βεζένκοφ, που περιορίστηκε στους 11 μόλις πόντους.

Ο Ολυμπιακός που έστω και με αυτή την συνθήκη σε βάρος πάλεψε στα ίια την πανίσχυρη Φενέρμπαχτσε. Μετά την άσημη εκκίνησή του στην πρώτη περίοδο, έσφιξε την άμυνά του και με καλάθια των ΜακΚίσικ, Ράιτ και Βεζένκοφ έκλεισε το πρώτο μέρος προηγούμενος  με 32-36. Ο Ολυμπιακός που είχε πρόβλημα δημιουργία,ς ήταν ανταγωνιστικός στο δεύτερο μέρος παίρνοντας σκορ και από τους Πετρούσεφ, Ράιτ, Φουρνιέ και Βεζένκοφ, μέχρι το 65-65 του 34ου λεπτού, αφού στην συνέχεια έμεινε από ανάσες…

Με τους Τόουλσον (19 πόντοι και 7 ασίστ) Μπόλντγουϊν, Χέινς Ντέιβιτς να πετυχαίνουν σημαντικά καλάθια οι γηπεδούχοι έφτασαν στην νίκη

 

Τα δεκάλεπτα: 19-15, 32-36, 57-56, 82-71

 

 

Ομάδα: