ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

25 March, 2024 - 16:17

Categories: 

Λάμπει όλο και περισσότερο ο Βαγιαννίδης!

 

Ο Παναθηναϊκός έχει μπει σε τροχιά play off. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο. Η ομάδα του Φατίχ Τερίμ κατάφερε να θριαμβεύσει στο Φάληρο, και πλέον κοιτάει τους επόμενους «9 τελικούς» για να  κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Πολλοί παίκτες του τριφυλλιού βρίσκονται σε ανοδική πορεία. Ένας από αυτούς είναι και ο Γιώργος Βαγιαννίδης. Ο Έλληνας δεξιός μπάκ έχει υπογράψει με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2025. Ήρθε από την βελγική Σίντ Τρούιντεν και πλέον αποτελεί ένα από τα «διαμάντια» του Παναθηναϊκού. Κάθε χρόνο ο «Βάγια» γίνεται όλο και καλύτερος. Και αυτό φαίνεται από τα στατιστικά του.

Πιο συγκεκριμένα ο Βαγιαννίδης την περσινή σεζόν, αγωνίστηκε σε 19 αγώνες και βρέθηκε βασικός στους 7. Επιπλέον έπαιξε συνολικά 667 λεπτά ενώ είχε γενική αξιολόγηση 6,67. Έκανε συνολικά 315 επιτυχημένες πάσες, ενώ είχε 85,1% στην ακρίβεια πάσας, σημείωσε 55,2% στην ακρίβεια μεγάλης μπάλας, δημιούργησε 9 ευκαιρίες και είχε 16 επιτυχημένες μακρινές μπαλιές.

Όσο αφορά το αμυντικό κομμάτι πέρσι, σημείωσε 14 επιτυχημένα τάκλιν με 87,5% ποσοστό επιτυχίας. Κέρδισε 43 μονομαχίες, με 51,8% επιτυχία. Κέρδισε 8 εναέριες μονομαχίες, με 57,1% ποσοστό επιτυχίας. Κατάφερε να κάνει 7 κοψίματα, 27 ανακτήσεις και 7 πετυχημένες ντρίπλες.  Ενώ να σημειώσουμε ότι πέρσι στο πρωτάθλημα δεν δέχθηκε ούτε μια κάρτα.

 

Ομάδα: