ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Στουρνάρας

14 February, 2024 - 03:23

Categories: 

Λάτσιο - Μπάγερν στο MEGA, το EON On Demand και η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Δεύτερο, στο Τρίτο, στο Kosmos και στο ERTecho!

Τα κορυφαία ντέρμπι από τις 16 καλύτερες ομάδες του UEFA Champions League επιστρέφουν δυναμικά στο MEGA. Λάτσιο και Μπάγερν Μονάχου συγκρούονται σε μια μάχη γιγάντων, την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου στις 22:00, στο MEGA. Η αγωνία κορυφώνεται στο «Ολίμπικο» σε μια πρώτη αναμέτρηση που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό ποιος θα πάρει προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. «Λατσιάλι» κόντρα στους Βαυαρούς, Τσίρο Ιμόμπιλε απέναντι στον Χάρι Κεϊν σε μια μοναδική μονομαχία.

 

Την αναμέτρηση περιγράφει ο Αντώνης Κατσαρός.

Η βραδιά ξεκινά στις 21:00 με απευθείας συνδέσεις με τη Ρώμη και το Παρίσι και ρεπορτάζ από την προετοιμασία των ομάδων που ανοίγουν την αυλαία της φάσης των «16» του UEFA Champions League.

Μετά τη λήξη των αναμετρήσεων, ακολουθεί το Post-Game με τις καλύτερες φάσεις του αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Σοσιεδάδ, αλλά και πλήρη ανάλυση των αγώνων της Τρίτης, Λειψία – Ρεάλ Μαδρίτης και Κοπεγχάγη-Μάντσεστερ Σίτι.

Παράλληλα, η αθλητική ομάδα του MEGA μεταφέρει πλούσιο ρεπορτάζ για την  αποστολή του Ολυμπιακού κόντρα στη Φερεντσβάρος για τα play–offs του UEFA Europa Conference League.

Η καρδιά της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης, UEFA Champions League χτυπά και πάλι στο MEGA!

Παρουσίαση: Παναγιώτης Περπερίδης, Μένιος Σακελλαρόπουλος, Αντώνης Καρπετόπουλος

Αρχισυνταξία: Δήμος Μπουλούκος

 

Η Nova παρουσιάζει τη νέα εμπειρία θέασης με την EON On Demand!

Η Nova με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζει την ανανεωμένη υπηρεσία EON On Demand, στην κορυφαία πλατφόρμα συνδρομητικής τηλεόρασης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, αναβαθμίζοντας και εμπλουτίζοντας την εμπειρία ψυχαγωγίας. Η EON On Demand προσφέρει σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη user interface, που περιλαμβάνει προτεινόμενο περιεχόμενο, εξατομίκευση και επιλογή λήψης (download), προκειμένου οι συνδρομητές να απολαμβάνουν, όποτε και όπου θέλουν, το περιεχόμενο της επιλογής τους ακόμα και χωρίς σύνδεση.  Όλα αυτά είναι τώρα διαθέσιμα σε όλους τους χρήστες της ΕΟΝ.

Αναβαθμισμένη εμπειρία θέασης

Η υπηρεσία EON Οn Demand επαναπροσδιορίζει τον τρόπο που οι θεατές απολαμβάνουν τις αγαπημένες τους ταινίες και σειρές. Το νέο περιβάλλον είναι σχεδιασμένο για να προτείνει τις πιο δημοφιλείς επιλογές, τις επιλογές που βρίσκονται στην επικαιρότητα, προτάσεις ανά είδος, ανά διάθεση, και να απαντά στις διαφορετικές προτιμήσεις κάθε θεατή προτείνοντας το ανάλογο περιεχόμενο και μεταμορφώνοντας το σε μια πραγματικά ξεχωριστή και προσωποποιημένη εμπειρία.

Με την προσθήκη της νέας επιλογής Download, η  EON On Demand διασφαλίζει ότι οι συνδρομητές μπορούν πλέον να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους ταινίες και σειρές ακόμα και χωρίς σύνδεση στο Ίντερνετ, προσφέροντας ψυχαγωγία υψηλού επιπέδου, κάθε στιγμή, οπουδήποτε, μέσω των φορητών τους συσκευών.

Η πλατφόρμα ΕΟΝ αναπτύχθηκε από τη United Cloud, το καινοτόμο κέντρο έρευνας και ανάπτυξης της United Group, διασφαλίζοντας ότι η ΕΟΝ συνεχίζει να προσφέρει, με το βραβευμένο της user-interface, μια μεγάλη σειρά επιλογών.

Αλματώδης ανάπτυξη της ΕΟΝ

Μέσα σε μόλις δύο χρόνια από το λανσάρισμά της στην Ελλάδα, η πλατφόρμα της ΕΟΝ έχει επιτύχει να προσελκύσει 180.000 συνδρομητές, και να αυξήσει την πελατειακή βάση της κατά 70% το 2023. Οι ενεργοί χρήστες στην πλατφόρμα έχουν υπερβεί το 90%, καταδεικνύοντας το πόσο δημοφιλής είναι μεταξύ των συνδρομητών.

Επένδυση για το μέλλον

Η επένδυση της United Group (UG) ύψους 1,9 δισ. Ευρώ έως το 2023, κατατάσσει την UG, τον κορυφαίο πάροχο τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ως τον 4ο μεγαλύτερο επενδυτή στην Ελλάδα.  Μέσω της επένδυσης αυτής,  η πλατφόρμα ΕΟΝ εμπλουτίζεται με επιλογές που βασίζονται σε τεχνολογία αιχμής, έτσι ώστε η εμπειρία για τους πελάτες να είναι ακόμα πιο απολαυστική.

Ο Παναγιώτης Γεωργιόπουλος, CEO της Nova, δήλωσε: «Η Nova έχει δεσμευτεί για επενδύσεις 2 δισ. Ευρώ ως το 2027, εκ των οποίων 500 εκ. ευρώ έχουν ήδη επενδυθεί.  Η αναβάθμιση της ΕΟΝ που ανακοινώνουμε σήμερα, αποτελεί ακόμα μια έμπρακτη απόδειξη του επενδυτικού μας προγράμματος.  Τα νέα χαρακτηριστικά της πλατφόρμας κάνουν ακόμα πιο εύκολη και πιο ευχάριστη την πλοήγηση και την αναζήτηση του αποκλειστικού και premium περιεχομένου μας. Τα Χριστούγεννα του 2023, η Nova πρόσφερε, την πλατφόρμα EON σε 170.000 οικογένειες σε όλη την Ελλάδα, δίνοντάς τους δωρεάν πρόσβαση. Συνεχίζουμε απρόσκοπτα με τον στόχο μας να προσφέρουμε πραγματική προστιθέμενη αξία στους πελάτες μας στην καλύτερη δυνατή τιμή με την καλύτερη δυνατή εμπειρία».

O Μιχάλης Αναγνωστάκος, CMO της Nova, δήλωσε: «Η ΕΟΝ, με περισσότερους από 180.000 συνδρομητές και με 70% αύξηση της συνδρομητικής βάσης της σε ένα χρόνο, αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο, με εξελιγμένα χαρακτηριστικά και εμπλουτισμένη εμπειρία ψυχαγωγίας. Με τη νέα υπηρεσία ΕΟΝ On Demand γίνεται ακόμα πιο απολαυστική η εμπειρία ψυχαγωγίας, με ευκολία στη χρήση και εξατομίκευση επιλογής περιεχομένου. Το λανσάρισμα αυτό σηματοδοτεί μια κομβική στιγμή στην διαρκή αναζήτησή μας για αριστεία και καινοτομία με στόχο τη διαρκή αναβάθμιση της εμπειρίας των πελατών μας».

 

O ΣΚΑΙ κέρδισε τον Κανάκη

 Κόλαφος ήταν το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών κατά του Αντώνη Κανάκη και της TONY PRODUCTIONS, καθώς με την υπ’ αριθ. 137/2024 απόφασή του απέρριψε όλους τους ισχυρισμούς των εναγόντων ως ουσία αβάσιμους.

Όπως αναφέρει το skai.gr, το δικαστήριο έκρινε ότι νομίμως ο ΣΚΑΪ κατήγγειλε τη σύμβασή τους, αφού ο κ. Κανάκης και η εταιρεία TONY PRODUCTIONS αρνήθηκαν να παράξουν και να μεταδώσουν τις εκπομπές ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ και ΒΙΝΥΛΙΟ, όπως είχε συμφωνηθεί, παραβιάζοντας κατ’ αυτό τον τρόπο τις συμβατικές τους υποχρεώσεις.

Επιπλέον, το Δικαστήριο άφησε ανοιχτό τον δρόμο για τον ΣΚΑΪ να διεκδικήσει πίσω χρήματα που ξεπερνούν το ποσό των € 250.000, τα οποία καταβλήθηκαν αχρεωστήτως στους ενάγοντες για εκπομπές που ουδέποτε παρέδωσαν. Ακόμη, το Δικαστήριο επιδίκασε σε βάρος των εναγόντων δικαστικά έξοδα ποσού € 15.298.

Η αντιδικία μεταξύ των δυο πλευρών ξέσπασε το 2020 όταν ο Αντώνης Κανάκης κατηγορούσε τον ΣΚΑΪ για μη τήρηση των συμβατικών τους υποχρεώσεων, κάνοντας μία σειρά από σχετικές ανακοινώσεις και δημοσιεύσεις εναντίον του σταθμού, ενώ από την πλευρά του ο ΣΚΑΪ ανέφερε ότι είχε τηρήσει στο ακέραιο τις υποχρεώσεις του.

Ο Αντώνης Κανάκης και η εταιρεία του TONY PRODUCTIONS προσέφυγαν στα Δικαστήρια και με αγωγή τους ζητούσαν να αναγνωριστεί η ακυρότητα της καταγγελίας της σύμβασής τους, στην οποία προέβη ο ΣΚΑΪ τον Ιανουάριο του 2020. Παράλληλα, ζητούσαν να τους καταβληθεί ως αποζημίωση ποσό € 2.232.927 στην εταιρεία και € 250.000 στον κ. Κανάκη προσωπικά.

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο Δεύτερο, στο Τρίτο, στο Kosmos και στο ERTecho

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και τα μουσικά ραδιόφωνα της ΕΡΤ, Δεύτερο 103.7, Τρίτο 90.9 & 95.6 και Kosmos 93.6 αναφέρονται με ειδικές εκπομπές στον έρωτα, που θεωρείται κινητήριος δύναμη!

Η συντακτική ομάδα του ERTecho διάλεξε τα καλύτερα αφιερώματα, εκπομπές, ραδιοφωνικά ντοκιμαντέρ, θεατρικά και podcast με ιστορίες έρωτα που «ταξίδεψαν» μέσα από το ραδιόφωνο, διότι εκτός των άλλων Love is… On Air.

 Δεύτερο Πρόγραμμα 103.7

Hashtag #σταπατώματα

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, 12:00-14:00, η Μαρία Κοζάκου παρουσιάζει την εκπομπή «Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουνε ποτέ!».

Η μεγάλη αλήθεια είναι ότι και οι πιο ευτυχείς σήμερα ερωτευμένοι, υπήρξαν κάποτε δυστυχείς χωρισμένοι. Και ίσως υπάρξουν ξανά…

Για να μη λέτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και με προφανή διάθεση χιούμορ και αυτοσαρκασμού, ανοίγουμε το εγχειρίδιο του σωστού #χωρισμού.

Διατρέχουμε όλα τα στάδια της απώλειας, δηλαδή της #χυλόπιτας, για όποιον δεν κατάλαβε, πέφτουμε στα #πατώματα, #αρνούμαστε την πραγματικότητα, #εκδικούμαστε, #πενθούμε, κάποια στιγμή #αποδεχόμαστε και στο τέλος τραβάμε μια #κόκκινη γραμμή και αναρωτιόμαστε «Συγγνώμη, κύριε! Ποιος είστε;».

Απολαύστε υπεύθυνα!

Τρίτο Πρόγραμμα 90.9 & 95.6

Όπερες, μιούζικαλ και jazz υμνούν τον Έρωτα

Στις 14:00, ο Θεόδωρος Λούστας στη «Γωνιά του συλλέκτη» παρουσιάζει ερωτικά ντουέτα από όπερες Ιταλών συνθετών: Claudio Monteverdi, Gaetano Donizetti, Vincenzo Bellini, Giuseppe Verdi, Giacomo Puccini και Arrigo Boito.

Τις Τετάρτες 14 & 21 Φεβρουαρίου, στις 19:00, ο Γιάννης Φίλιας στην εκπομπή η «Μούσα του μιούζικαλ» παρουσιάζει το γαλλικό musical του Gérard Presgurvic «Roméo et Juliette: de la Haine à l’Amour» (Ρωμαίος και Ιουλιέτα: από το μίσος στην αγάπη).

Για δύο συνεχόμενες εβδομάδες, το μικρό αυτό αριστούργημα θα μας ταξιδέψει στη Βερόνα και στους απελπισμένους εραστές της, περιγράφοντας μουσικά τη γνωστότερη ίσως ιστορία αγάπης. Ζωντανή ηχογράφηση του 2001 από το «Palais des Congrès», με το original cast της πρεμιέρας του έργου στο Παρίσι.

Στις 23:00, ο Θάνος Φουργιώτης ταξιδεύει με το «Intercity» στον αστερισμό των κλασικών ερωτικών τραγουδιών της jazz. Ερωτικές μπαλάντες παντός καιρού, από κυρίες και κυρίους της τζαζ, έτσι όπως ηχογραφήθηκαν από καλλιτέχνες που εγγυημένα έχουν την αίσθηση της αγάπης και των όσων αυτή διαχρονικά συνεπάγεται. Και το σημαντικότερο; Μπορούν να μας τη μεταδίδουν.

Στη διαδρομή μας (με ή χωρίς λόγια): Βillie Holiday, Nat King Cole, Ella Fitzgerald, Carmen McRae, Patti Page, Helen Merrill, Sonny Rollins, Peggy Lee,  Roland Kirk,  Louis Smith,  Curtis Fuller, Chet Baker και πολλοί άλλοι σε ηχογραφήσεις που έγραψαν –και εξακολουθούν να γράφουν– ιστορία!

Στις 21:00, η Λένια Ζαφειροπούλου στην εκπομπή «To διαχρονικό Διαδίκτυο», με αφορμή το «Tomorrow is Saint-Valentine’s day», που τραγουδάει η τρελή Οφηλία στην τέταρτη πράξη του «Άμλετ» του Σαίξπηρ, μας καλεί να παρακολουθήσουμε την αινιγματική όσο και πολυθρύλητη αυτή ηρωίδα μέσα από τις μουσικές που έχουν αφιερώσει οι συνθέτες στα τραγούδια της τρέλας της.

Kosmos 93.6

Ο Βαλεντίνος συγκινείται μόνο με ροκ μπαλάντες!

Είτε γιορτάζετε είτε όχι τον έρωτα, συντονιστείτε στο Kosmos 93.6. H Κλάουντια Μάτολα και ο Μιχάλης Καμάκας, σ’ ένα ραδιοφωνικό «Valentine’s Date», δίνουν ραντεβού στο στούντιο, ακριβώς στις 18:00, εξυμνώντας το μεγαλύτερο δώρο του έρωτα: τη μουσική!

Παρουσιάζουν τις μεγαλύτερες ροκ μπαλάντες όλων των εποχών, σε ένα δίωρο countdown και μοιράζονται με τους ακροατές πολλές συνοδευτικές ιστορίες, για την ημέρα του έρωτα αλλά και του πόνου.

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2024, στις 19.00, η ΕΡΤ1 θα μεταδώσει, σε απευθείας μετάδοση, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου...

-Δυναμικό ξεκίνημα έκανε στο OPEN και το νέο τηλεπαιχνίδι “Next Please” με την Αννίτα Πάνια. Η εκπομπή σημείωσε μέσο όρο 8% στο σύνολο του κοινού στους πίνακες τηλεθέασης φτάνοντας σε τέταρτο το 11,9%...

-Το “After Dark” και ο Θέμης Γεωργαντάς επιστρέφουν στο OPEN. Αν όλα πάνε καλά θα βγει στον αέρα μέσα στον Μάρτιο και θα ολοκληρωθεί στο τέλος της σεζόν...

-Την Κυριακή, το ERTFLIX  είχε περισσότερες από 682.000 επισκέψεις σε μόλις ένα 24ωρο σημειώνοντας νέο ρεκόρ...

-To επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να βγει στον "αέρα", η νέα αθλητική ιστοσελίδα υπό την αιγίδα του Γιάννη Αλαφούζου, την οποία θα διευθύνουν οι Π. Βόγλης και Κ. Ψάρρας...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com