ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 February, 2024 - 18:37

Categories: 

Λαπόρτα: «Ελπίζω ο Ρίκι Ρούμπιο να υπογράψει στην Μπαρτσελόνα»

Κάτι λιγότερο από 13 χρόνια μετά την αποχώρησή του για το ΝΒΑ, ο Ρίκι Ρούμπιο επέστρεψε στην Μπαρτσελόνα. Ο 33χρονος πλέι μέικερ προπονείται στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» έχοντας ένα πλατύ χαμόγελο στο στόμα, αλλά είναι ακόμη ανοιχτό αν και πότε θα αγωνιστεί. 

Ο ίδιος, έχοντας αποχωρήσει το καλοκαίρι από το ΝΒΑ για λόγους ψυχικής υγείας, δήλωσε για την επιστροφή του πως δεν υπάρχει κάποια δέσμευση πως θα αγωνιστεί, αλλά εφόσον νιώσει ο ίδιος καλά αγωνιστικά και κυρίως ψυχολογικά, θα ενισχύσει την ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου ως το τέλος της σεζόν.

Από την άλλη πλευρά, οι «μπλαουγκράνα» έχουν ήδη αρχίσει να βιώνουν το... Rubio effect, με την κινητικότητα στο σάιτ τους αλλά και όσον αφορά τα εισιτήρια να έχει αυξηθεί σημαντικά μετά το άκουσμα της άφιξης του Ισπανού γκαρντ, σύμφωνα με τη «SPORT».

Είναι δεδομένο πως ενδεχόμενη υπογραφή του Ρούμπιο θα βοηθούσε πολύ την Μπαρτσελόνα αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά, με τον πρόεδρο του συλλόγου, Ζοάν Λαπόρτα, να τονίζει σε ραδιοφωνική εκπομπή πως επιθυμεί μια τέτοια εξέλιξη. «Ελπίζω ο Ρίκι να γίνει παίκτης της Μπάρτσα. Στην πρώτη μου θητεία ως πρόεδρος, τον είχαμε υπογράψει. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι στο κλαμπ. Όλοι λένε ότι θα ήταν μια πολύ καλή προσθήκη», ανέφερε συγκεκριμένα.

Θυμίζουμε πως η Μπαρτσελόνα πρέπει να δηλώσει τον έμπειρο γκαρντ στην Ευρωλίγκα μέχρι τις 7 Φλεβάρη, αν θέλει να τον χρησιμοποιήσει εκεί. Για την ACB, δεν υπάρχει κάποιος τέτοιος περιορισμός.