ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Στουρνάρας

26 September, 2024 - 18:59

Categories: 

Λιόν - Ολυμπιακός σε ΑΝΤ1, Cosmote TV και η τηλεθέαση του debate!

O ANT1 εγκαινιάζει τον τριετή κύκλο μεταδόσεων από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις του UEFA Europa League και UEFA Conference League με τον κάτοχο του UEFA Conference League, Ολυμπιακό, που ξεκινά τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με μία δύσκολη αποστολή στη Γαλλία, με αντίπαλο τη Λιόν. Στην περιγραφή του αγώνα θα είναι ο Μανώλης Σφακάκης και στο ρεπορτάζ ο Νίκος Κώτσης.

 

Η αγωνιστική δράση ξεκινά στις 21:00 με ένα pre–game show που θα μας βάλει στο κλίμα του αγώνα. Στην παρουσίαση θα είναι η Αριάνα Παπαγιάννη και ο Γρηγόρης Ατρείδης με καλεσμένους τον Γιώργο Γεροντιδάκη, που πρωταγωνιστεί στη νέα καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Grand Hotel», και τον Γάλλο ποδοσφαιριστή Ματιέ Βαλμπουενά, που έχει γράψει ιστορία με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά και της Λιόν. Ακόμα, θα υπάρχουν ζωντανές συνδέσεις με το «Parc Olympic Lyonnais», όπου ο Αλέξανδρος Ξενικάκης θα έχει τον συντονισμό για το ρεπορτάζ από το γήπεδο, λίγο πριν από την έναρξη του παιχνιδιού. Επίσης, θα παρακολουθήσουμε δηλώσεις από παίκτες και προπονητές και των δύο ομάδων, ενώ θα υπάρχει και ανάλυση του νέου format των ευρωπαϊκών διοργανώσεων της UEFA.

 

Αμέσως μετά τη λήξη της κορυφαίας ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, ακολουθεί η εκπομπή «The Football Show», που θα μας μεταφέρει τον απόηχο από τον αγώνα μεταξύ της Λιόν και του Ολυμπιακού. Με απευθείας συνδέσεις από το γήπεδο και αποκλειστικές δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού, σχόλια, αναλύσεις, αλλά και εκτενές ρεπορτάζ θα παρακολουθήσουμε όλα τα highlights από την αναμέτρηση Γαλατάσαραϊ-ΠΑΟΚ. Τη δημοσιογραφική υποστήριξη εκπομπών και μεταδόσεων θα έχει μια έμπειρη και δυναμική ομάδα που αποτελείται από τους: Γιώργο Τριανταφυλλίδη, Λίτσα Ιωάννου, Μανώλη Μανή, Γιώργο Σπανουδάκη, Νίκο Κώτση, Βασίλη Πλακογιάννη, Θωμά Μίχο, Γιώργο Ανανίδα, Τερέζα Κουίκ και Βασίλη Παπαδόπουλο.

 

Οι υπόλοιποι αγώνες της πρώτης αγωνιστικής του UEFA Europa League, όπως και όλοι οι αγώνες και οι εκπομπές του UEFA Europa League και UEFA Conference League, είναι διαθέσιμοι κάθε Πέμπτη live για όλες τις συσκευές στο ΑΝΤ1+,  μέσα από τα 10 κανάλια Cosmote TV Sports.

 

Στο antenna.gr/football θα προβάλλεται, επίσης, ταυτόχρονα η αναμέτρηση ανάμεσα στη Λιόν και τον Ολυμπιακό, που θα μεταδίδεται στον ΑΝΤ1, ενώ θα περιλαμβάνεται και ξεχωριστή ενότητα για το UEFA Europa League και UEFA Conference League με επιπλέον αποκλειστικά θέματα που δεν θα έχουν προβληθεί στην τηλεόραση, highlights από όλες τις αναμετρήσεις των δύο διοργανώσεων, δηλώσεις, αποσπάσματα από τα social media, αρθρογραφία, podcast, vlog και φυσικά όλες τις ειδήσεις και το ρεπορτάζ από τις μάχες των ελληνικών ομάδων για την πρόκριση.

 

Οι «μάχες» της UEFA Europa League στην COSMOTE TV

Η League Phase του UEFA Europa League ξεκινά, με τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό να δίνουν τις πρώτες τους «μάχες» στην COSMOTE TV. Tην Πέμπτη 26/9, 22.00, COSMOTE SPORT 2HD οι «Ερυθρόλευκοι» θα ταξιδέψουν στη Γαλλία για να αναμετρηθούν με τη Λιόν. Οι δύο αγώνες θα μεταδοθούν και σε 4Κ ανάλυση από το COSMOTE SPORT 4K. Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των καναλιών COSMOTE SPORT θα βρίσκεται στην «καρδιά» των εξελίξεων, για να μεταφέρει όλα τα στιγμιότυπα και το πλήρες ρεπορτάζ από κάθε αγώνα.

Οι υπόλοιποι αγώνες που ξεχωρίζουν

Τα κανάλια COSMOTE SPORT θα φιλοξενήσουν και τους 18 αγώνες της 1ης αγωνιστικής της League Phase του UEFA Europa League. Από τα ματς της Πέμπτης 26/9 έντονο ενδιαφέρουν παρουσιάζουν οι αναμετρήσεις Ρόμα-Μπιλμπάο (22.00, COSMOTE SPORT 3HD), Άγιαξ-Μπεσίκτας (22.00, COSMOTE SPORT 5HD) και Τότεναμ-Καραμπάγκ (22.00, COSMOTE SPORT 6HD).

Η δημοσιογραφική κάλυψη των καναλιών COSMOTE SPORT

Οι pregame εκπομπές, την Πέμπτη 26/9 για τον αγώνα του Ολυμπιακού (21.00, COSMOTE SPORT 2HD), θα μεταφέρουν όλο το ρεπορτάζ λίγο πριν την έναρξη των κρίσιμων αναμετρήσεων.

Παράλληλα, το διήμερο της αγωνιστικής δράσης οι τηλεθεατές θα έχουν στη διάθεσή τους την εκπομπή «European Football Show» με τους Στέφανο Αβραμίδη και Σωτήρη Κωσταβάρα, πριν και μετά τη λήξη των ματς (18.00 & 00.05, COSMOTE SPORT 1HD), με πλούσιο ρεπορτάζ, δηλώσεις των πρωταγωνιστών, ψηφιακή ανάλυση των κρίσιμων φάσεων και τα καλύτερα στιγμιότυπα. Επίσης, η εκπομπή «European Football Λεπτό προς Λεπτό», με τον Γιώργο Μπιτσικώκο, θα προσφέρει λεπτό προς λεπτό ενημέρωση για όλα τα ματς της αγωνιστικής (19.45 & 22.00, COSMOTE SPORT 1HD).

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα μεταδόσεων του UEFA Europa League:

Ημέρα Μετάδοση Ώρα Κανάλι

Πέμπτη 26/9 Εκπομπή «European Football Show» 00.05 COSMOTE SPORT1HD

Εκπομπή «European Football Show» 18.00 COSMOTE SPORT1HD

Εκπομπή « European Football Λεπτό προς Λεπτό» 19.45 COSMOTE SPORT1HD

Μάλμε-Ρέιντζερς 19.45 COSMOTE SPORT3HD

Φενέρμπαχτσε-Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ 19.45 COSMOTE SPORT7HD

Εκπομπή «Europa League Show Pregame Λιόν vs Ολυμπιακός» 21.00 COSMOTE SPORT2HD

Εκπομπή «European Football Λεπτό προς Λεπτό» 22.00 COSMOTE SPORT1HD

Λιόν-Ολυμπιακός 22.00 COSMOTE SPORT2HD & COSMOTE SPORT 4K

Ρόμα-Μπιλμπάο 22.00 COSMOTE SPORT3HD

Άγιαξ-Μπεσίκτας 22.00 COSMOTE SPORT5HD

Τότεναμ-Καραμπάγκ 22.00 COSMOTE SPORT6HD

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Βικτόρια Πλζεν 22.00 COSMOTE SPORT7HD

Μπράγκα-Μακάμπι Τελ Αβίβ 22.00 COSMOTE SPORT8HD

Στεάουα Βουκουρεστίου-Ρίγα 22.00 COSMOTE SPORT9HD

Εκπομπή «European Football Show» 18.00 COSMOTE SPORT1HD

Εκπομπή « European Football Λεπτό προς Λεπτό» 19.45 COSMOTE SPORT1HD

Παρασκευή 27/9 Εκπομπή «European Football Show» 00.05 COSMOTE SPORT1HD

 

Mέση τηλεθέαση  300.000  θεατών στο debate του ΠΑΣΟΚ στην ΕΡΤNEWS

Ο τρόπος διοργάνωσης της χθεσινής τηλεμαχίας μεταξύ των υποψηφίων για την προεδρία στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, σε συνδυασμό με το νέο πιο ελεύθερο και άμεσο υπόδειγμα διαλόγου που εφαρμόστηκε, αποτυπώθηκε και στα ποσοστά τηλεθέασης του ΕΡΤNEWS.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen που επεξεργάστηκε το τμήμα Έρευνας και Ανάλυσης της ΕΡΤ, την τηλεμαχία παρακολούθησαν τουλάχιστον για ένα λεπτό περισσότεροι από 600.000 τηλεθεατές, ενώ η μέση τηλεθέαση ανήλθε σε 300.000 στην άκρως ανταγωνιστική ζώνη του prime time.

To μερίδιο της τηλεθέασης στο σύνολο του κοινού έκανε μέσο όρο 8%, ενώ στο ανδρικό κοινό άνω των 55 ετών έφτασε στο 15,8%. Εντυπωσιακά ήταν επίσης τα ποσοστά σε επίπεδο λεπτού, με το σύνολο του κοινού να αγγίζει το 10,7% και το ανδρικό κοινό άνω των 55 ετών να φτάνει το 20,7%.

Στην προαναφερόμενη τηλεοπτική κάλυψη πρέπει να προστεθούν και άλλες 29.335 θεάσεις που έγιναν μέσω του ΕΡΤNEWS της ψηφιακής πλατφόρμας ERTFLIX, αλλά και του ΕΡΤNEWS1 που μετέδιδε την τηλεμαχία με παράλληλη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το 67% των θεάσεων αυτών προήλθαν από PC και tablets.

Θερμή ήταν και ανταπόκριση του κοινού στα social media που επιδοκίμασαν τόσο τους δύο δημοσιογράφους της ΕΡΤ Απόστολο Μαγγηριάδη και Γιώργο Κουβαρά για τις ερωτήσεις τους, όσο και την ουσία της τηλεμαχίας.

Μάλιστα το hashtag #debate «σκαρφάλωσε» στην πρώτη θέση των τάσεων στο «Χ» (πρώην Twitter), με τους χρήστες να συζητούν για τις τοποθετήσεις και τις αντιπαραθέσεις  των υποψηφίων, τις ερωτήσεις, αλλά και το γενικότερο κλίμα της συζήτησης.

Κ. Στουρνάρας

kostourn"yahoo.com