ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 April, 2024 - 11:40

Categories: 

Μαθαίνει αντίπαλο το Περιστέρι bwin - Οι ημερομηνίες και η έδρα του Final 4

Το Περιστέρι bwin πανηγύρισε την σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 89-77 επί της Βόννης και… ετοιμάζει βαλίτσες για το Βελιγράδι, όπου θα διεξαχθεί (στην «Stark Arena» από τις 26 έως τις 28 Απριλίου) το Final 4 του φετινού BCL!

Μετά την ιστορική της πρόκριση και με δεδομένο ότι ο ένας ημιτελικός θα είναι ισπανικός «εμφύλιος» ανάμεσα σε Μάλαγα και Μούρθια, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη περιμένει να μάθει ποια εκ των Τενερίφη ή Τόφας θα είναι η αντίπαλός της, το βράδυ της Παρασκευής 26 Απριλίου και ένα βήμα πριν τον μεγάλο τελικό.

Τενερίφη και Τόφας κοντράρονται απόψε (21:00) στην Ισπανία και στο «Pabellon Insular Santiago Martin» στον τρίτο παιχνίδι της μεταξύ τους προημιτελικής σειράς, έχοντας πάρει από μία νίκη πριν το καθοριστικό Game 3. Οι γηπεδούχοι ήταν εκείνοι που εκμεταλλεύτηκαν την έδρα τους, επικρατώντας με 83-77 και κάνοντας το 1-0, με την Τόφας να βγάζει αντίδραση στην Τουρκία, παίρνοντας τη νίκη με 90-81.

Ομάδα: