ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

6 June, 2024 - 01:10

Categories: 

Μακκίσικ: «Στόχος να τελειώσουμε στο τρίτο παιχνίδι!»

 

Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε πιο έτοιμος από τον Παναθηναϊκό AKTOR στον πρώτο τελικό της φετινής Stoiximan Basket League, επικρατώντας με 89-84, κάνοντας το break και παράλληλα το πρώτο βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Σακίλ ΜακαΚίσικ συνέχισε το σερί των εξαιρετικών του εμφανίσεων απέναντι στον Παναθηναϊκό, έχοντας σημαντικό μερίδιο στην σπουδαία εκτός έδρας νίκη. 

Ο πολύπειρος γκαρντ-φόργουορντ των νταμπλούχων Ελλάδας  έπλεξε το εγκώμιο των Μιλουτίνοφ και Γουόκαπ, αποκάλυψε ότι η ατμόσφαιρα στα «ερυθρόλευκα» αποδυτήρια ήταν πολύ ήρεμη, ενώ τόνισε ότι στόχος της ομάδας του είναι να τελειώσει τη σειρά των τελικών σε τρία παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την απουσία του Φαλ: «Φυσικά το να χάσεις κάποιον όπως ο Φαλ είναι δύσκολο. Είναι κάπως αναντικατάστατος και έπρεπε να στηριχτούμε πολύ περισσότερο στον Μιλουτίνοβ, ο οποίος έπρεπε να παίξει πολλά λεπτά για να είμαστε πιο physical. Έκανε το step-up και μας βοήθησε πολύ. Κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι, αλλά ακόμα υπάρχουν πολλά ματς».

Για το ότι πάντα παίζει καλά όταν αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό: «Δεν ξέρω, όταν βγήκα από το τούνελ, είδα πολύ κόσμο που κράταγε το 77 μέσα στο πλήθος (σ.σ. τον αριθμό του στη φανέλα).».

Για τον MVP του αγώνα: «Για εμένα; Είναι δύσκολη ερώτηση. Πρέπει να είναι ο Γουόκαπ, ο Μιλουτίνοφ που πραγματικά έκαναν το step-up. Ο Τόμας βγήκε με μια συγκεκριμένη ενέργεια και όλοι ακολούθησαν σωστά. Ο Μιλουτίνφ έκανε όλα αυτά στο παρκέ. Μάζεψε τόσα ριμπάουντ, είχε οκτώ στο ημίχρονο. Τρελό νούμερο».

Για το επόμενο ματς στο ΣΕΦ: «Είναι πάντα διασκεδαστικό να παίζεις μπροστά στους φιλάθλους σου. Νομίζω ότι θα είναι τρελή η ατμόσφαιρα και για αυτό ανυπομονώ».

Για την ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια μετά από τη νίκη: «Η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια ήταν, προς έκπληξη όλων, πολύ ήρεμη. Έχουμε καταλάβει ότι θα είναι μια μεγάλη σειρά. Πήραμε το πλεονέκτημα έδρας και γυρίζουμε σπίτι με αυτό. Ο στόχος είναι να το τελειώσουμε στο τρίτο παιχνίδι. Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να δώσουμε πίσω το πλεονέκτημα έδρας».

 

Ομάδα: