ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 April, 2024 - 23:46

Categories: 

Μαρτίνς: «Μου θύμισε παλιές καλές στιγμές…»

 

Δυνατά στο κυνήγι του τίτλου παρέμεινε ο Ολυμπιακός με τον θρίαμβό του επί του ΠΑΟΚ με 2-1.

Ο Ζέλσον Μαρτίνς ήταν από τους πρωταγωνιστές της σπουδαίας επικράτησης των Πειραιωτών, συνδυάζοντας με ένα γκολ – ζωγραφιά την εξαιρετική του εμφάνιση

Με τον Πορτογάλο άσο να στέκεται στην αρμονική συνεργασία που είχε με τον Ντανιέλ Ποντένσε στην φάση του δικού του τέρματος; 

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος που κερδίσαμε. Μπήκαμε πολύ δυνατά και είχαμε τον έλεγχο από την αρχή. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους, γιατί έδωσαν τα πάντα», είπε αρχικά.

Για την ασίστ του Ποντένσε και το γκολ που πέτυχε είπε: «Είναι κάτι που είχαμε κάνει πριν πολύ καιρό. Είμαι πολύ χαρούμενος που κάναμε αυτή τη συνεργασία και μπροστά από τον κόσμο. Μου θύμισε πολύ καλές παλιές στιγμές και χαίρομαι που δώσαμε στον κόσμο έναν ακόμη λόγο να πανηγυρίσει. Είναι ιδιαίτερο να σκοράρεις, μου αρέσει πολύ να προσφέρω χαρά και θα συνεχίσω να δουλεύω για να βοηθώ την ομάδα και ίσως να πετύχω και κάποια ακόμη γκολ».

 

Ομάδα: