ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

9 April, 2024 - 18:51

Categories: 

Μασούρας, Γιόβετιτς και Όρτα διεκδικούν δυο θέσεις στον Ολυμπιακό

Στην τελική της ευθεία μπαίνει για τον Ολυμπιακό η προετοιμασία ενόψει του πρώτου σπουδαίου προημιτελικού του Conference League κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Οι «ερυθρόλευκοι» καλούνται μπροστά στο ένθερμο  κι απαιτητικό κοινό τους να πετύχουν το πρώτο πολύ αποφασιστικό βήμα πρόκρισης κόντρα την φορμαρισμένη και ιδιαίτερα επικίνδυνη τουρκική ομάδα. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αποφεύγει παραμονές και προπαραμονές αγώνων να φανερώνει τις σκέψεις του για την ενδεκάδα που πρόκειται να παρατάξει.

Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του αυριανού κρίσιμου αγώνα.  Ο Βάσκος τεχνικός έχει κατασταλάξει μέσα του για το σύστημα και τα πρόσωπα που θα εμπιστευτεί στο ξεκίνημα του αγώνα, απλά θέλει να διατηρήσει λίγο θολά τα νερά, κρατώντας παράλληλα σε εγρήγορση όσο το δυνατόν περισσότερους ποδοσφαιριστές. Πόσο μάλλον για μία αναμέτρηση, όπου ενδεχομένως μία λεπτομέρεια ίσως φανεί αρκετή να κάνει την ειδοποιό διαφορά. Όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας όλα δείχνουν ότι ο Τζολάκης θα διατηρηθεί κάτω από τα δοκάρια και την τετράδα της άμυνας θα αποτελέσουν οι Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο κι Ορτέγκα.

Από εκεί και πέρα, υπάρχει ένα δίλημμα, που αφορά τη συγκρότηση της μεσαίας γραμμής. Ένα δίλημμα, που είναι σε άμεση συνάρτηση με την απουσία του τιμωρημένου Ποντένσε που αποτελεί έναν από τους πλέον καθοριστικούς παίκτες στο δημιουργικό  σκέλος.  οι παίκτες που θα παίξουν στα χαφ και στην επίθεση κι αν ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στο 4-3-3 ή θα διατηρηθεί το 4-4-1-1 θα παραμείνει ανοιχτό μέχρι ανήμερα του παιχνιδιού. Στον πρώτο σχηματισμό, στη μεσαία γραμμή θα είναι οι Έσε, Τσικίνιο, Όρτα και στην επίθεση οι Φορτούνης, Ελ Κααμπί και Γιόβετιτς ή Μασούρας.

Στον δεύτερο, στα χαφ θα είναι ο Έσε κι ο Τσικίνιο, μπροστά τους ο Γιόβετιτς, στα πλάγια της επίθεσης ο Μασούρας κι ο Φορτούνης και στην κορυφή ο Ελ Κααμπί. Τα απάντα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν από την σημερινή απογευματινή τελευταία προπόνηση, όπου και θα αποσαφηνιστεί το πλάνο που θα ακολουθηθεί.

 

Ομάδα: