ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 May, 2024 - 17:52

Categories: 

Ματέο: «Ο Μπαρτζώκας είναι ο απόλυτος ηγέτης!»

Μετράμε αντίστροφα πλέον για την διεξαγωγή του Final-4 του Βερολίνου

Ο προπονητής της Ρεάλ, Τσους Ματέο μίλησε για τον στόχο της ομάδας του στο Final-4 και τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό, τον οποίον και αποθέωσε, ενώ αφιέρωσε εγκωμιαστικά σχόλια για τον κατά δύο συνεχόμενες σεζόν κορυφαίο προπονητή της Ευρώπης Γιώργο Μπαρτζώκα

 

Αναλυτικά όσα είπε:

 

«Η πίεση είναι αυτή που βάζουμε στον εαυτό μας. Η κατάκτηση μιας Ευρωλίγκας είναι πολύ δύσκολη, αλλά έχουμε τις ίδιες επιλογές με τις άλλες τρεις. Εστιάζουμε μόνο στον ημιτελικό αντίπαλο».

 

Για τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό: «Διατηρούμε και οι δύο το στυλ. Ο Ολυμπιακός επιστρέφει πάντα στα ματς και δεν το βάζει κάτω. Είναι πολύ στιβαρός και οι παίκτες του έχουν χαρακτήρα μονομάχων . Δεν μπορείς να τους εμπιστευτείς γιατί πάντα επιστρέφουν. Έχουμε το στιλ και το παιχνίδι μας. Είναι πολύ διαφορετικοί, αλλά υπάρχει κάτι κοινό: ότι είμαστε πρωταθλήτριες ομάδες. Και οι τέσσερις έχουμε κερδίσει τον τίτλο κάποια στιγμή».

 

Για τον Γιώργο Μπαρτζώκα: «Ο Μπαρτζώκας είναι απόλυτος ηγέτης και δίνει προσωπικότητα στον σύλλογο».

 

Για τους 11 τίτλους EuroLeague και την περσινή κατάκτηση: «Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις δύο Ευρωλίγκες στη σειρά, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να γράψουμε μια πολύ ωραία σελίδα στην ιστορία του συλλόγου».