ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
Κώστας Παλαιολόγος

12 June, 2024 - 16:47

Categories: 

Μεντιλίμπαρ: «Ένιωσα πώς η διοίκηση της Σεβίλλης δεν με εμπιστεύθηκε»

 

Στο πάνθεον έχει γραφτεί με ολόχρυσα γράμματα ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μετά την ονειρική, απίστευτη κατάκτηση του φετινού Conference League  με τον Ολυμπιακό, αφού μπήκε στο ιδιαίτερο κλαμπ των προπονητών, που έχει σηκώσει  δύο διαφορετικά ευρωπαϊκά τρόπαια μέσα σε δύο σεζόν με διαφορετικούς συλλόγους.

Ο Βάσκος τεχνικός ανέλαβε την Σεβίλλη στα μέσα της σεζόν 2022-2023 που ήταν στις θέσεις του υποβιβασμού στην La Liga και τελικά την «έσωσε» και κατέκτησε μαζί της το Europa League αλλά το ξεκίνημα της επόμενης σεζόν δεν πήγε τόσο καλά, με αποτέλεσμα την απομάκρυνση του από τον πάγκο της ομάδας.

Σε αυτό το γεγονός στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού σε δηλώσεις που παραχώρησε στην «Mundo Deportivo», σχολιάζοντας τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με την έναρξη της σεζόν.

«Ένιωσα πως δεν με έκριναν σωστά. Από τα οκτώ παιχνίδια που έμεινα στον πάγκο φέτος, στα τρία πρώτα είχαμε πολλές απουσίες. Στα πέντε παιχνίδια που δώσαμε από την 1η Σεπτεμβρίου και μετά δεν πήγαμε άσχημα. Ένιωσα λίγο πως δεν με εμπιστεύονταν», τόνισε αρχικά ο Μεντιλίμπαρ και συνέχισε:

«Είναι επίσης αλήθεια ότι η Σεβίλλη και η προηγούμενη αθλητική διοίκηση (με επικεφαλής τον Μόντσι) ήταν αυτοί που με πήραν και με έκαναν να κερδίσω το πρώτο μου ευρωπαϊκό τουρνουά.

Μετά έγινε μια αλλαγή στο κομμάτι της διοίκησης που δεν ήταν καλή για μένα. Δεν με καταλάβαινε πολύ καλά, ούτε ήθελε να περιμένει να βελτιωθούν τα πράγματα. Ούτε θυμόντουσαν τι είχαμε κάνει τους προηγούμενους τρεις μήνες.

Η νυν αθλητική διοίκηση της Σεβίλλης δεν μας εμπιστεύτηκε. Αν συναντήσω στον δρόμο τον Βίκτορ Όρτα; Θα πω ένα γεια, γιατί είμαστε άνθρωποι Αλλά δεν πρόκειται να του πω τίποτα.

Ό,τι έγινε εκείνη την περίοδο. Οι προπονητές ξέρουν ότι μπορούμε να υπογράψουμε ή να κάνουμε συμβόλαιο για ένα, δύο ή τρία χρόνια και δεν ξέρουμε πότε μπορούμε να φύγουμε.

Το τελευταίο διάστημα πάντως έχουν περάσει αρκετοί προπονητές από τον πάγκο αλλά ο αθλητικός διευθυντής είναι πάντα ο ίδιος, έτσι δεν είναι; Αυτό είναι που αξίζει».

 

Ομάδα: