ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

11 April, 2024 - 23:37

Categories: 

Μεντιλίμπαρ: «Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα»

 

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε να προηγείται εμ 3-0 της Φενέρμπαχτσε, ωστόσο, επέτρρεψε στην τουρκική ομάδα να αντιδράσει, να μειώσει σε 3-2 και πλέον η ρεβάνς στο «Σουκρού Σαράτσογλου» αποκτά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον όσον αφορά την πρόκριση στα ημιτελικά του ConferenceLeague

 

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είδε τον Ολυμπιακό να χάνει μοναδική ευκαιρία να ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη με ένα αποτέλεσμα που θα του επέτρεπε να κάνει τελείως διαφορετική διαχείριση και παράλληλα, να έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση.

 

Αναλυτικά πόσα είπε ο τεχνικός του Θρύλου:

 

Για το ματς: «Καταφέραμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι δύσκολο, είναι καλό αποτέλεσμα, γιατί πήραμε μία νίκη που χθες δεν την είχαμε σίγουρη. Όμως αν σκεφτείς πως ήμασταν 3-0 σε μία στιγμή του αγώνα, εκείνη τη στιγμή νομίζαμε πως πραγματικά είχαμε προκριθεί. Έχουμε ένα μικρό πλεονέκτημα και θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε στο δεύτερο παιχνίδι».

 

Για το τι συνέβη και είδαμε δύο πρόσωπα: «Το πέναλτι επηρέασε την εξέλιξη, ήμασταν πολύ καλοί μέχρι εκείνη την στιγμή. Είχαμε πίεση, ολοκληρωτικό έλεγχο, δημιουργούσαμε μόνο κίνδυνο, ενώ ο αντίπαλος δεν το έκανε. Από το πέναλτι και μετά, ο αντίπαλος μπήκε στο παιχνίδι και άρχισε να πιέζει και πέτυχε το δεύτερο γκολ. Η στιγμή του πέναλτι ήταν κομβική».

 

Για τις πιθανότητες πρόκρισης: «Τις ίδιες πιθανότητες και πριν από το παιχνίδι, έχουμε ένα μικρό προβάδισμα. Θα πάμε στο παιχνίδι να παίξουμε με τον ίδιο τρόπο, που κάναμε και κόντρα σε Φερεντσβάρος και Μακάμπι εκτός έδρας.Το γεγονός ότι παίζουμε εκτός έδρας δεν επηρεάζει το παιχνίδι μας. Θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Οι αντίπαλοι πρέπει να βάλουν ένα γκολ παραπάνω από εμάς, άρα έχουμε ένα μικρό προβάδισμα».

Ομάδα: