ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 April, 2024 - 23:11

Categories: 

Μεντιλίμπαρ: «Θα παλέψουμε για όλα!»

 

Την διαρκή αγωνιστική του άνοδο πιστοποίησε ο Ολυμπιακός με την νίκη του επί του ΠΑΟΚ με 2-1 και κυρίως με την συνολική αγωνιστική του εικόνα και νοοτροπία, παραμένοντας ολοζώντανος στο κυνήγι του τίτλου.

Ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε μετά το παιχνίδι και τόνισε πως ο Ολυμπιακός έδειξε ότι δεν απαρτίζεται μόνο από έντεκα ποδοσφαιριστές, αλλά όσοι αγωνίζονται προσφέρουν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βάσκου τεχνικού:

«Δύσκολο παιχνίδι, ευτυχώς με το δεύτερο γκολ ηρεμήσαμε γιατί είδαμε ότι στο τελευταίο λεπτό υποφέραμε. Όλοι όσοι έπαιξαν απέδειξαν πως είμαστε μία ομάδα και όχι μόνο έντεκα παίκτες. Συγχαρητήρια σε όλους», είπε αρχικά.

Για το ροτέισον που έκανε: «Πριν από τρεις μέρες παίξαμε ένα παιχνίδι 120 λεπτών. Αν έβαζα τους ίδιους παίκτες δεν θα είχαν τη μέγιστη απόδοση. Έβαλα παίκτες ήταν πιο ξεκούραστοι και θα έδιναν το 100%. Κρατήσαμε ψηλά τον αγωνιστικό ρυθμό και ήταν καλύτερο από το να βάζαμε κάποιους παίκτες που δεν θα ήταν στο 100%».

Για το σύνθημα με το πρωτάθλημα και το ευρωπαϊκό: «Φυσικά και το ζητάνε το πρωτάθλημα. Θα παλέψουμε για όλα. Έχουμε τέσσερα παιχνίδια μπροστά μας. Από τη στιγμή που είμαστε ζωντανοί θα το παλέψουμε. Δεν υπάρχει κάτι λιγότερο για εμάς. Στο Conference League έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο μπροστά μας. Θα το παλέψουμε και δεν θέλουμε να μείνουμε έχει εδω».

 

Ομάδα: