ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

15 March, 2024 - 02:09

Categories: 

Μεταδόσεις playouts, νέες σειρές στα Novacinema και οι...«Λευκές Περιοχές» στην TV!

Οι φίλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τις αναμετρήσεις Αστέρας Τρίπολης – Βόλος (16/3, 17:00), Ατρόμητος – ΠΑΣ Γιάννινα (16/3, 19:30) για την πρεμιέρα των Playouts της Stoiximan Super League. Οι αγώνες θα πλαισιωθούν με την αγαπημένη εκπομπή των φιλάθλων «Η Ώρα των Πρωταθλητών» με τους Γιαννίκο Δούσκα, Λίλα Κουντουριώτη και Χριστίνα Κομίνη.

Σάββατο 16 Μαρτίου

17:00 Stoiximan Super League Playouts – 1η αγωνιστική: Αστέρας Τρίπολης-Βόλος Novasports2 σε περιγραφή του

19:30 Stoiximan Super League Playouts: Ατρόμητος–ΠΑΣ Γιάννινα Novasports Prime σε περιγραφή του

21:45  Η Ώρα των πρωταθλητών Novasports Prime στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γιαννίκο Δούσκα και τη Χριστίνα Κομίνη

Η Super League στην Cosmote TV

Τα play - outs ξεκινούν και η Cosmote TV θα μεταδώσει τις εξής αναμετρήσεις:

16:30 Κηφισιά - ΟΦΗ Pre-game Παρ: Στ. Αβραμίδης


17:30 Κηφισιά - ΟΦΗ Περ: Δ. Σπηλιόπουλος


19:00 Παναιτωλικός - Πανσερραικός Pre game Παρ; Τ. Χριασστοφοράκης


19:30 Κηφισιά - ΟΦΗ Post-game  Στ. Αβραμίδης


20:00 Παναιτωλικός - Πανσερραικός  Περ: Α. Τσαβδαράς


22:00 Παναιτωλικός - Πανσερραικός  Post-game Παρ; Τ. Χρισστοφοράκης

Ευρωπαϊκά ντέρμπι στα Novasports!

Οι συνδρομητές Novasports θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν πλούσιο θέαμα και από τα ευρωπαϊκά γήπεδα! Η Premier League το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου συνεχίζει να καθηλώνει και για την 29η αγωνιστική το ενδιαφέρον στρέφεται στους αγώνες Λούτον-Νότιγχαμ (16/3, 17:00), Μπέρνλι-Μπρέντφορντ (16/3, 17:00), Φούλαμ-Τότεναμ (16/3, 19:30) και Γουέστ Χαμ-Άστον Βίλα (17/3, 16:00), καθώς έξι αναμετρήσεις (Άρσεναλ-Τσέλσι, Κρίσταλ Πάλας-Νιούκαστλ, Μάντσεστερ Γ.-Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Γουλβς-Μπόρνμουθ, Μπράιτον-Μάντσεστερ Σίτι, Έβερτον-Λίβερπουλ) της 29ης αγωνιστικής έχουν αναβληθεί λόγω της συμμετοχής ομάδων στο FA Cup. Και φυσικά όλη η δραστηριότητα με την εκπομπή Premier League Kick off με τον Άγγελο Στυλιάδη.

Στη LaLiga EA Sports δεσπόζει το ντέρμπι Ατλέτικο Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα (16/3, 22:00), ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης δοκιμάζεται στην έδρα της Οσασούνα (16/3, 17:15). ενώ η Bundesliga συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον με τα παιχνίδια της 25ης αγωνιστικής και τις αναμετρήσεις Ντάρμσταντ-Μπάγερν Μονάχου (16/3, 16:30), Φράιμπουργκ-Λεβερκούζεν (17/3, 16:30) και Ντόρτμουντ – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (17/3, 18:30) Η Ligue 1 με το δικό της ξεχωριστό ενδιαφέρον περιλαμβάνει τους αγώνες Μονπελιέ – Παρί Σεν Ζερμέν (17/3, 21:45), Λανς – Νις (16/3, 22:00) και Ρεν – Μαρσέιγ (17/3, 18:05).

Συναρπαστική δράση έχουμε και στα πρωταθλήματα της ολλανδικής Eredivisie της βελγικής Jupiler Pro League αλλά και στο Croky Cup, της ισπανικής LaLiga Hypermotion, της γερμανικής 2.Bundesliga, καθώς και της ιταλικής Serie B. Και φυσικά όλη η επικαιρότητα και όλη η δράση από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με την αγαπημένη εκπομπή «Matchday Live» με τον Ηλία Βλάχο.

Ολοκληρώνεται η δράση «Λευκές Περιοχές» στην TV

Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης ανακοινώνει την ολοκλήρωση της Δράσης «Λευκές Περιοχές για την πρόσβαση των περιοχών εκτός τηλεοπτικής κάλυψης στο πρόγραμμα ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών». Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν αίτηση ψηφιακά στη σελίδα white-areas.gov.gr  μέχρι την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024 στις 21:00, οπότε ολοκληρώνεται ο τρέχων και τελευταίος κύκλος της Δράσης.

Από την έναρξη της Δράσης το 2019, έχουν γίνει οχτώ κύκλοι αιτήσεων ένταξης στο έργο από πλευράς των δικαιούχων πολιτών, ηλεκτρονικά ή μέσω ΚΕΠ. Συνολικά μέχρι σήμερα, έχουν καταχωρηθεί 63.089 αιτήσεις δικαιούχων, που αφορούν σε 2.489 οικισμούς από 67 Περιφερειακές Ενότητες της χώρας. Από τις 58.896 αιτήσεις που κρίθηκαν ότι πληρούσαν τα κριτήρια τα οποία όριζε η νομοθεσία, το 86% έχει ήδη εξυπηρετηθεί κι έχει δοθεί η σχετική υπηρεσία στους δικαιούχους. Οι υπόλοιπες αιτήσεις αναμένεται να εξυπηρετηθούν μέχρι το δεύτερο τετράμηνο του 2024.

Η Δράση υλοποιείται από την Γενική Γραμματεία Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης και τον φορέα του Υπουργείου Εθνικό Δίκτυο Υποδομών Τεχνολογίας και Έρευνας – ΕΔΥΤΕ Α.Ε. (GRNET).

Αξίζει να σημειωθεί ότι η κάλυψη των «Λευκών Περιοχών» θα συνεχιστεί το προσεχές διάστημα, στο πλαίσιο ενός ανανεωμένου, μακροπρόθεσμου και πιο ολοκληρωμένου σχεδιασμού.

Οι νέες συναρπαστικές σειρές «Of Money and Blood» και «Ted» στα Novacinema

Οι νέες συναρπαστικές σειρές «Of Money and Blood» και «Ted» έρχονται να καθηλώσουν τον Μάρτιο στα Novacinema! Από το Σάββατο 16 Μαρτίου και κάθε Σάββατο στις 22:00 θα μεταδίδεται η κωμική σειρά «Ted» με τους Seth MacFarlane, Max Burkholder, Alanna Ubach, Scott Grimes​.

Είμαστε στο 1993 και η στιγμή του Τεντ έχει περάσει. Τώρα πια ζει με τον καλύτερό του φίλο, τον Τζον Μπένετ, και δεν είναι και η καλύτερη επιρροή, όμως στο τέλος της ημέρας είναι πάντα πρόθυμος να κάνει τα πάντα για τη φιλία.

TED — “Just Say Yes” Episode 101 — Pictured: (l-r) Seth MacFarlane as voice of Ted, Max Burkholder as John — (Photo by: PEACOCK)

Παράλληλα, από τη Δευτέρα 18 Μαρτίου και κάθε Δευτέρα στις 22:00 θα προβάλλεται η αστυνομική σειρά βασισμένη σε αληθινή ιστορία «Of Money and Blood»​ με τους Vincent Lindon, Niels Schneider, Ramzy Bédia, David Ayala. Δισεκατομμύρια εξαφανίζονται, με πρόσχημα τη μάχη ενάντια στην περιβαλλοντική μόλυνση. Μία συμμορία μικροαπατεώνων από το Μπέλβιλ συνεργάζεται με έναν μεγαλοεπενδυτή για μία επική κομπίνα.

Τα εν οίκω...

ΕΣΗΕΑ: Τα αποτελέσματα της επανακαταμέτρησης

Η Εφορευτική Επιτροπή ανακοινώνει τα αποτελέσματα της επανακαταμέτρησης που διενεργήθηκε την 12η και 13η Μαρτίου 2024 για τον Προϋπολογισμό χρήσης 2023, τον Απολογισμό χρήσης 2022 και την παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο για τη διεκδίκηση και τη σύναψη Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και Ιδιωτικών Συμφωνιών με οποιονδήποτε εργοδότη και την κήρυξη απεργίας και στάσεων εργασίας σε οποιονδήποτε εργοδότη και Μέσο.

ΨΗΦΙΣΑΝ: 2.807

                 Από την καταμέτρηση των ψηφοδελτίων αυτών προέκυψαν τα εξής αποτελέσματα:

Α) Για την έγκριση του προϋπολογισμού χρήσης 2023:

ΝΑΙ:  1.438

ΟΧΙ:  584

ΑΚΥΡΑ/ΛΕΥΚΑ: 785

Επομένως, η Γενική Συνέλευση ενέκρινε, με την προβλεπόμενη από τον νόμο και το Καταστατικό πλειοψηφία (απόλυτη πλειοψηφία επί των ψηφισάντων 50%+1), τον προϋπολογισμό χρήσης 2023.

 Β) Για την έγκριση του απολογισμού χρήσης 2022:

ΝΑΙ: 1.424

ΟΧΙ: 624

ΑΚΥΡΑ/ΛΕΥΚΑ: 759

Κατά συνέπεια, η Γενική Συνέλευση ενέκρινε, με την προβλεπόμενη από τον νόμο και το Καταστατικό πλειοψηφία (απόλυτη πλειοψηφία επί των ψηφισάντων 50%+1), τον απολογισμό χρήσης 2022.

Γ) Για την παροχή εξουσιοδότησης στο Δ.Σ. για τη διεκδίκηση και τη σύναψη Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και Ιδιωτικών Συμφωνιών με την ΕΙΗΕΑ, την ΕΙΙΡΑ, την ΕΙΤΗΣΕΕ, την ΕΡΤ Α.Ε., το ΑΠΕ-ΜΠΕ και το Ελληνικό Δημόσιο και την κήρυξη απεργίας και στάσεων εργασίας σε οποιονδήποτε εργοδότη και για οποιοδήποτε ζήτημα:

ΝΑΙ: 1.624

ΟΧΙ: 200

ΑΚΥΡΑ/ΛΕΥΚΑ: 983

Ως εκ τούτου, η Γενική Συνέλευση ενέκρινε, με την προβλεπόμενη από τον νόμο και το Καταστατικό πλειοψηφία (απόλυτη πλειοψηφία επί των ψηφισάντων 50%+1), την παροχή εξουσιοδότησης στο Δ.Σ. για τη διεκδίκηση και τη σύναψη Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και ιδιωτικών συμφωνιών με την ΕΙΗΕΑ, την ΕΙΙΡΑ, την ΕΙΤΗΣΕΕ και την Ε.Ρ.Τ.-Α.Ε. και την κήρυξη απεργίας και στάσεων εργασίας σε οποιονδήποτε εργοδότη και για οποιοδήποτε ζήτημα.

ΕΣΗΕΑ: Η αργία της Καθαράς Δευτέρας

Η εργασία των συναδέλφων στις ημερήσιες εφημερίδες των Αθηνών, στους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, στις ιστοσελίδες και το ΑΠΕ-ΜΠΕ κατά την αργία της Καθαράς Δευτέρας ρυθμίζεται, σύμφωνα με τις ισχύουσες Σ.Σ.Ε., ως εξής:

ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Κατά την αργία της Καθαράς Δευτέρας, 18 Μαρτίου 2024, οι συντάκτες του ραδιοφώνου, της τηλεόρασης και των ιστοσελίδων, εφόσον περιλαμβάνονται στις καταστάσεις, θα εργαστούν σύμφωνα με τα οριζόμενα στις αντίστοιχες ΣΣΕ, που καθορίζουν και την αμοιβή τους για Κυριακές και αργίες.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κατά την αργία της Καθαράς Δευτέρας, 18 Μαρτίου 2024, οι συντάκτες του ΑΠΕ – ΜΠΕ, εφόσον περιλαμβάνονται στις καταστάσεις, θα εργαστούν και θα αμειφθούν σύμφωνα με τα οριζόμενα στην από 5.8.2022 ΣΣΕ για τους όρους εργασίας των δημοσιογράφων που απασχολούνται στο Δημόσιο, τα ΝΠΔΔ, τους ΟΤΑ και τα ΝΠΙΔ, όπως ορίζονται στο άρ. 1 του Ν. 3429/2005.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ

– Το Σάββατο, 16.03.2024, θα κυκλοφορήσουν όλες οι εκδόσεις του Σαββάτου.

– Την Κυριακή, 17.03.2024 θα κυκλοφορήσουν όλες οι εκδόσεις της Κυριακής.

– Την Καθαρά Δευτέρα, 18.03.2024, δεν θα κυκλοφορήσει ΚΑΜΙΑ εφημερίδα.

– Την Τρίτη, 19.03.2024, θα κυκλοφορήσουν όλες οι εκδόσεις της Δευτέρας. Όσοι δημοσιογράφοι εργαστούν για τυχόν έκδοση πρωινής εφημερίδας θα αμειφθούν σύμφωνα με τα οριζόμενα στις ΣΣΕ, που καθορίζουν και την αμοιβή τους για Κυριακές και αργίες.

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ

Το Σάββατο, 16.03.2024, θα κυκλοφορήσουν κανονικά οι αθλητικές εφημερίδες.

Την Κυριακή 17.03.2024, θα κυκλοφορήσουν κανονικά οι αθλητικές εφημερίδες.

Την Καθαρά Δευτέρα, 18.03.2024, δεν θα κυκλοφορήσει ΚΑΜΙΑ αθλητική εφημερίδα.

Την Τρίτη, 19.3.2024, θα κυκλοφορήσουν κανονικά οι αθλητικές εφημερίδες.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ & ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Οι συνάδελφοι των οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών κατά την αργία της Καθαράς Δευτέρας, 18 Μαρτίου 2024 δεν θα εργαστούν.

ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΤΥΠΟΥ

Οι τεχνικοί τύπου θα εργαστούν κατά τις παραπάνω αργίες ανάλογα με τις ημέρες κυκλοφορίας των εφημερίδων.

Tα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Παρασκευή και σας περιμένουμε στο HIGH TV (01.00-02.00), μαζί με την Κ. Παλαιολόγο, στα "Θρυλούμενα", για να μιλήσουμε για τα θέματα του Ολυμπιακού σε όλα τα σπορ...

-Ο δημοσιογράφος Σπύρος Σουρμελίδης αναλαμβάνει από την Πέμπτη (14/3) νέος διευθυντής της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ»...

-Η εκπομπή «Νύχτα στάσου», το Σάββατο 16 Μαρτίου 2024, βάζει… «Φωτιά στα σαββατόβραδα» παρουσιάζοντας ένα αφιέρωμα στις μεγάλες λαϊκές επιτυχίες της δεκαετίας του ’80. Η Μελίνα Ασλανίδου και ο Χρήστος Νικολόπουλος υποδέχονται τους ταλαντούχους ερμηνευτές της νέας γενιάς, Μαριάννα Παπαμακαρίου, Ρία Ελληνίδου και Σπύρο Σιώλο,  για να μοιραστούν μαζί τους μια κεφάτη μουσική βραδιά-αναφορά σε μια δεκαετία γνήσιας διασκέδασης και να τραγουδήσουν μαζί σουξέ που νίκησαν τον χρόνο...

-Ο Θάνος Κιούσης μάς καλωσορίζει σε ένα μοναδικό βραδινό «5X5» ΣΠΕΣΙΑΛ με καλεσμένους δυο αγαπημένους καλλιτέχνες, την Ειρήνη Παπαδοπούλου και τον Κώστα Καραφώτη. Κυριακή 17 Μαρτίου στις 21:00 στον ΑΝΤ1...

-Πρεμιέρα την Παρασκευή στις 21.00 για το «Παρέα στον Sfera», το νέο ραδιοφωνικό project του Sfera 102.2 που θα παρουσιάζει η Ράνια Κωστάκη. Στο πρώτο επεισόδιο της σειράς sessions του σταθμού καλεσμένος θα είναι ο Αντώνης Ρέμος, ο οποίος θα ερμηνεύσει μεγάλες επιτυχίες του ζωντανά μέσα από τη συχνότητα του Sfera, αλλά και το κανάλι του ελληνικού mainstream ραδιοφώνου στο YouTube...

-Καλό βράδυ και εις αύριον τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com