ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Στουρνάρας

11 May, 2024 - 05:00

Categories: 

Μεταδόσεις SL, ευρωπαϊκά ντέρμπι και ο τελικός της Eurovision!

Στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την Κυριακή 12/5 (20:00) το εξ’ αναβολής ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για την 5η αγωνιστική των Playoffs της Stoiximan Super League που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας.

Παράλληλα, ολοκληρώνεται η διαδικασία των Playouts της Stoiximan Super League με την 7η και τελευταία αγωνιστική (11/5, 20:00) και τις αναμετρήσεις Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης, Πανσερραϊκός – Κηφισιά και ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος. Οι αγώνες θα πλαισιωθούν και με την αγαπημένη εκπομπή των φιλάθλων «Η Ώρα των Πρωταθλητών» με τους Γαννίκο Δούσκα, Λίλα Κουντουριώτη και Χριστίνα Κομίνη.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11/05

20:00 Stoiximan Super League Playouts – 7η αγωνιστική: Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης Novasports Prime σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ του Γιώργου Αργυρόγλου

20:00 Stoiximan Super League Playouts: Πανσερραϊκός-Κηφισιά Novasports2 σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη

20:00 Stoiximan Super League Playouts: ΠΑΣ Γιάννινα-Βόλος Novasports4 σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα

KYΡΙΑΚΗ 12/05

19:00 Η Ώρα των πρωταθλητών Α’ Μέρος στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γιαννίκο Δούσκα και τη Λίλα Κουντουριώτη

20:00 Stoiximan Super League Play Offs – 5η αγωνιστική (εξ αναβολής): ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Novasports Prime σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου και ρεπορτάζ των Κωστή Μπότσαρη και Βασίλη Κωνσταντόπουλου

22:15 Η Ώρα των πρωταθλητών Β’ Μέρος στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γιαννίκο Δούσκα και τη Λίλα Κουντουριώτη

H Super League στην Cosmote TV

Στο πλαίσιο της Stoiximan Super League τα κανάλια COSMOTE SPORT θα μεταδώσουν το ματς ΟΦΗ-Παναιτωλικός (11/5, 20.00, COSMOTE SPORT 1HD) για την 7η και τελευταία αγωνιστική των playouts, 

Playouts (7η Αγωνιστική)

Εκπομπή «Pregame ΟΦΗ-Παναιτωλικός» (Σάββατο 11/5, 19.30, COSMOTE SPORT 1HD) Παρ: Τ. Χριστοφοράκης 

ΟΦΗ-Παναιτωλικός (Σάββατο 11/5, 20.00, COSMOTE SPORT 1HD) Περ: Τ. Χριστοφοράκης - ρεπορτάζ: Δ. Ξαρλής / Α. Σερεβἐτας

Ευρωπαϊκά ντέρμπι στη NOVA!

Στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, την Premier League, τα φώτα πέφτουν στο ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ (12/5, 18:30), αλλά και στους αγώνες Φούλαμ – Μάντσεστερ Σίτι (11/5, 14:30), Άστον Βίλα – Λίβερπουλ (13/5, 22:00) και Νότιγχαμ Φόρεστ – Τσέλσι (11/5, 19:30). Και φυσικά όλη η δραστηριότητα με τις εκπομπές Premier League Kick off και Premier League The Show με τον Άγγελο Στυλιάδη.

 

Στην ισπανική LaLiga EA Sports το ενδιαφέρον στρέφεται στις αναμετρήσεις Γρανάδα – Ρεάλ Μαδρίτης (11/5, 19:30)και Μοαρτσελόνα – Ρεάλ Σοσιεδάδ (13/5, 22:00), ενώ στην Bundesliga ξεχωρίζουν οι αγώνες Μάιντς-Ντόρτμουντ (11/5, 19:30), Μπάγερν Μονάχου-Βόλφσμπουργκ (12/5, 18:30), Μπόχουμ – Λεβερκούζεν (12/5, 20:30). Στη γαλλική Ligue 1 τα φώτα πέφτουν στα παιχνίδια (12/5, 22:00), Παρί Σεν Ζερμέν-Τουλούζ, Μονπελιέ-Μονακό, Ναντ-Λιλ και Μαρσέιγ-Λοριάν.

Συναρπαστική δράση έχουμε και στα πρωταθλήματα της ολλανδικής Eredivisie, της βελγικής Jupiler Pro League. της ισπανικής LaLiga Hypermotion, της γερμανικής 2.Bundesliga, καθώς καιτης ιταλικήςSerie B.  Και φυσικά όλη η επικαιρότητα και όλη η δράση από τα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με την εκπομπή  «Matchday Live» με τον Ηλία Βλάχο.

"Οld Firm" στην Cosmote TV

.Η COSMOTE TV θα φιλοξενήσει και την αναμέτρηση που θα κρίνει τον φετινό πρωταθλητή του Παγκύπριου πρωταθλήματος CYTA, ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ Λάρνακας (11/5, 19.00, COSMOTE SPORT 3HD). Έντονο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το «Old Firm» μεταξύ Σέλτικ και Ρέιντζερς (11/5, 14.30, COSMOTE SPORT 1HD) για την 36η αγωνιστική της cinch Scottish Premiership, καθώς και οι «μάχες» της 36ης αγωνιστικής της Serie A για τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, ανάμεσα σε Νάπολι και Μπολόνια (11/5, 19.00, COSMOTE SPORT 2HD) και Αταλάντα και Ρόμα (12/5, 21.45, COSMOTE SPORT 1HD & COSMOTE SPORT 4K). 

EUROVISION 2024: Μη χάσετε τον Μεγάλο Τελικό με την Ελλάδα και τη Μαρίνα Σάττι

 

 

Τον Μεγάλο Τελικό της 68ης Eurovision θα παρακολουθήσετε, σε απευθείας σύνδεση με τη σκηνή του Malmö Arena, από την ΕΡΤ1 και το Δεύτερο Πρόγραμμα, το Σάββατο 11 Μαΐου 2024, στις 22:00.

 

Μετά την επιτυχημένη εμφάνισή της στον Β’ Ημιτελικό, η Μαρίνα Σάττι κέρδισε για την Ελλάδα το πολυπόθητο εισιτήριο για τον Τελικό με το τραγούδι «ZARI».

 

Τη μουσική του τραγουδιού «ZARI» συνέθεσαν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.

 

Τον Μεγάλο Τελικό της Eurovision θα σχολιάσουν οι Θανάσης Αλευράς και Ζερόμ Καλούτα.

 

Το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής, στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision θα ανακοινώσει η Έλενα Παπαρίζου, η μοναδική που κατέκτησε την πρώτη θέση για την Ελλάδα στη Eurovision του 2005, με το τραγούδι «My number one».

 

Στον Τελικό θα συμμετάσχουν οι 20 χώρες που προκρίθηκαν από τους δύο Ημιτελικούς, οι Big Five (Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιταλία) και η διοργανώτρια χώρα, Σουηδία.

 

Η σειρά εμφάνισης των χωρών στον Τελικό έχει ως εξής: Σουηδία, Ουκρανία, Γερμανία, Λουξεμβούργο, Ολλανδία, Ισραήλ, Λιθουανία, Ισπανία, Εσθονία, Ιρλανδία, Λετονία, Ελλάδα, Ηνωμένο Βασίλειο, Νορβηγία, Ιταλία, Σερβία, Φινλανδία, Πορτογαλία, Αρμενία, Κύπρος, Ελβετία, Σλοβενία, Κροατία, Γεωργία, Γαλλία, Αυστρία

Σαββατοκύριακο γεμάτο δράση στο ρινγκ του ΑΝΤ1+

 

 

Το ANT1+, εμπλουτίζει συνεχώς το αποκλειστικό αθλητικό του περιεχόμενο και συνεχίζει να φέρνει κάθε βδομάδα, τους κορυφαίους μαχητικούς αγώνες live και on demand.

 

Το μεγαλύτερο κανάλι μαχητικών σπορ, το Fight Network που μεταδίδεται αποκλειστικά από το ΑΝΤ1+, φέρνει στους δέκτες μας το Σάββατο 11 Μαΐου, στις 5:00 τα ξημερώματα, το live bare–knuckle boxing event BYB 26, από το Ντένβερ του Κολοράντο. Οι λάτρεις της πυγμαχίας με γυμνές γροθιές, θα παρακολουθήσουν τον πολυαναμενόμενο αγώνα μεταξύ του «Smash», Lorawnt Nelson με τον «The Samurai», Tommy Terner. Λίγες ώρες αργότερα, το Σάββατο 11 Μαΐου, στις 21:00, θα μεταδοθεί live το KSW 94 της κορυφαίας διοργάνωσης Mixed Martial Arts (ΜΜΑ), που θα διεξαχθεί στο Gdansk της Πολωνίας. Οι μονομαχίες πολλές, αλλά το ενδιαφέρον εστιάζεται σε τέσσερις μεγάλους μαχητές. Ο Adrian Bartosinski, θα δώσει τη μάχη μέχρι τελικής πτώσης με τον Andrzej Grzebyk, όπως και ο «Hightower», Arkadiusz Wrzosek, θα δώσει έναν συγκλονιστικό αγώνα εναντίον του «Szpila», Artur Szpilka.

 

Η ενότητα Combat Sports, συνεχίζει με το πρωτάθλημα του Bare Knuckle Fighting Championship και φέρνει την Κυριακή 11 Μαΐου, στη 01:00 μετά τα μεσάνυχτα, το μεγάλο live event BKFC 61, με τον Jimmie Rivera και τον Daniel Straus, να μάχονται μέχρι τελικής πτώσης στο main event. Οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν 10 θεαματικές μάχες, ενώ στην ελληνική περιγραφή θα είναι ο Γιώργος  Περγιάλης και ο Αλέξανδρος Περγιάλης-Βερβέρης.

Παράλληλα, τα τρία εβδομαδιαία προγράμματα του WWE, το RAW, το ΝΧΤ και το Smackdown, δίνουν σταθερό ραντεβού, ζωντανά και αποκλειστικά, με τους συνδρομητές του ΑΝΤ1+, κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Παρασκευή, στις 03:00 μετά τα μεσάνυχτα.

 

Η μεγάλη αθλητική ενότητα των Combat Sports του ANT1+, είναι ο μοναδικός προορισμός για τους  λάτρεις των μαχητικών αθλημάτων στην Ελλάδα, συνεχίζοντας να προσφέρει θέαμα γεμάτο δράση, με δύο θεματικά κανάλια και δεκάδες live event κάθε μήνα.

Ο Alpha στήνει δική του “Eurovision” απέναντι στην ΕΡΤ

 

 

Το πιο φαντασμαγορικό πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης, το Just the 2 of Us, επιστρέφει εκτάκτως απόψε, Παρασκευή, στις 21:00 στον Alpha με ένα live αφιερωμένο στην Eurovision.

 

 Μια ημέρα πριν τον μεγάλο τελικό της φετινής Eurovision, o μοναδικός Νίκος Κοκλώνης έχει ετοιμάσει τη δική του…Koklovision και υποδέχεται στη σκηνή του J2US την Καλομοίρα και τον Sarbel, για ένα live που θα μας ξεσηκώσει και θα μας ξυπνήσει όμορφες αναμνήσεις από τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό.

Παράλληλα, τα 10 ανατρεπτικά ζευγάρια του show θα ερμηνεύσουν διαχρονικές επιτυχίες της Eurovision και θα κριθούν για τις εμφανίσεις τους από την λαμπερή κριτική επιτροπή των Βίκυ Σταυροπούλου, Σταμάτη Φασουλή, Καίτης Γαρμπή και Γιώργου Αρσενάκου, που θα αντικαταστήσει απόψε την Δέσποινα Βανδή.

 

Η τελική απόφαση για το ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει από το J2US ανήκει στο κοινό, το οποίο έχει τη δυνατότητα να ψηφίζει τα αγαπημένα του ζευγάρια με θετική ψήφο, μέσω κλήσης, sms, καθώς και μέσα από την πλατφόρμα justvote.gr

 

 

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Σύμφωνα με τις επίσημες μετρήσεις της Nielsen, ο Β’ Ημιτελικός της Eurovision μεσοσταθμικά έφτασε στο 38,2%, ενώ στο δυναμικό κοινό η τηλεθέαση σκαρφάλωσε ακόμα περισσότερο σημειώνοντας 44,4%, ...

-Η έκτακτη ροή του MEGA για την πρόκριση του Ολυμπιακού κυριάρχησε στους πίνακες τηλεθέασης καταγράφοντας 12,5% στο σύνολο του κοινού και 10,6% στο δυναμικό κοινό 18-54.  Η κάλυψη ξεπέρασε τους 1,1 εκατ. τηλεθεατές, ενώ σε επιμέρους ανδρικό κοινό κέρδισε την πρωτιά με 18%...

-Το Disney+ αποκάλυψε ότι ο τρίτος κύκλος της βραβευμένης με Emmy®, πρωτότυπης, κωμικής σειράς, «The Bear», παραγωγής FX, έρχεται σύντομα αποκλειστικά στο Disney+...

- Το ERTFLIX τιμά όλες τις μαμάδες με ανθοδέσμη από ταινίες που τις αποθεώνουν στο αφιέρωμα «Χρόνια Πολλά Μαμά». Τρυφερές ιστορίες μητρότητας αφιερωμένες στις αγαπημένες μας μητέρες, μαμάδες και μάνες. Μη χάσετε από 10 έως 19 Μαΐου 2024 την ειδική κατηγορία «Χρόνια Πολλά Μαμά», μόνο στην ψηφιακή πλατφόρμα της ΕΡΤ.

-Καλό βράδυ και εις ααύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com