ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Στουρνάρας

21 September, 2024 - 03:57

Categories: 

Μεταδόσεις SL, ευρωπαϊκά ντέρμπι σε NOVA και Cosmote TV και το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στην ΕΡΤ3 και στην ERT WORLD!

Η Stoiximan Super League συνεχίζεται με την 5η αγωνιστική και ένα ακόμη ντέρμπι, αυτό ανάμεσα στον Άρη και στον Ολυμπιακό (21/9 20:00) που θα διεξαχθεί στο γήπεδο «Κλ. Βικελίδης» και θα μεταδοθεί από τα κανάλια Novasports, όπως και οι αγώνες Ατρόμητος – Λαμία (22/9, 20:30) και Λεβαδειακός – ΟΦΗ (22/9, 16:30).

Στα κανάλια Cosmote Sport θα προβληθούν οι αναμετρήσεις Βόλος ΝΠΣ – ΠΑΟΚ (21/9, 17:00), Παναιτωλικός – Asteras AKTOR (21/9, 20:30), Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός (22/9, 18:00), Athens Kallithea FC – ΑΕΚ (22/9, 21:00).

Οι αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος θα πλαισιωθούν στο Novasports και με την αγαπημένη εκπομπή των φιλάθλων «Η Ώρα των Πρωταθλητών» με τους Γιαννίκο Δούσκα, Λίλα Κουντουριώτη, Χριστίνα Κομίνη αλλά και με τον «Monday Football Club» με τους Ντέμη Νικολαϊδη και Γιάννη Πάγκο.

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου

20:00 Stoiximan Super League – 5η αγωνιστική: Άρης-Ολυμπιακός Novasports Prime σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και ρεπορτάζ των Ευγένιου Δαδαλιάρα και Βασίλη Κωνσταντόπουλου

22:15 Η  Ώρα των πρωταθλητών Novasports Prime με τον Γιαννίκο Δούσκα και την Χριστίνα Κομίνη

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

16:30 Stoiximan Super League: Λεβαδειακός-ΟΦΗ Novasports Prime σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου και ρεπορτάζ του Διονύση Στρούμπου

18:30  Η  Ώρα των πρωταθλητών,  Α’ μέρος Novasports Prime με τον Γιαννίκο Δούσκα και τη Λίλα Κουντουριώτη

20:30 Sroiximan Super League: Ατρόμητος-Λαμία Novasports Prime σε περιγραφή του Άγγελου Στυλιάδη και ρεπορτάζ του Αποστόλη Νταλούκα

22:45-23:45 Η  Ώρα των πρωταθλητών,  B’ μέρος Novasports Prime με τον Γιαννίκο Δούσκα και τη Λίλα Κουντουριώτη

Η Super League στην Cosmote TV

Σάββατο 21/09

16.00 Εκπομπή «Pregame Βόλος ΝΠΣ–ΠΑΟΚ» COSMOTE SPORT1HD Παρ: Λ. Μπαλάφας

 

17.00 Βόλος ΝΠΣ–ΠΑΟΚ, Stoiximan Super League, 5η Αγωνιστική COSMOTE SPORT1HD Περ: Κ. Ψάρρας

19.10 Εκπομπή «Postgame Βόλος ΝΠΣ–ΠΑΟΚ» COSMOTE SPORT1HD Παρ: Λ. Μπαλάφας

20.00 Εκπομπή «Pregame Παναιτωλικός-Asteras Aktor» OSMOTE SPORT1HD Πᾶρ: Τ. Χριστοφοράκης

 

20.30 Παναιτωλικός-Asteras Aktor, Stoiximan Super League, 5η Αγωνιστική COSMOTE SPORT1HD  Περ: Α. Τσαβδαράς

Κυριακή 22/9

17.00 Εκπομπή «Sportshow» COSMOTE SPORT1HD  Παρ: Λ. Μπαλάφας / Ε. Παπαδοπούλου

18.00 Παναθηναϊκός–Πανσερραϊκός, Stoiximan Super League, 5η Αγωνιστική COSMOTE SPORT1HD Περ: Μ. Τσόχος

20.10 Εκπομπή «Sportshow» COSMOTE SPORT1HD Παρ: Λ. Μπαλάφας / Ε. Παπαδοπούλου

 

21.00 Athens Kallithea FC-ΑΕΚ, Stoiximan Super League, 5η Αγωνιστική COSMOTE SPORT1HD Περ: Σ. Κωσταβάρας / Σχόλιο Β. Σαμπράκος

23.10 Εκπομπή «Sportshow» COSMOTE SPORT1HD Παρ: Γ. Θαναηλάκης / Στ. Αβραμίδης

Ευρωπαϊκά ντέρμπι σε NOVA και Cosmote TV!

Στην Premier League, το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο με τους 380 αγώνες LIVE και με τη φωνή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου,, δεσπόζει στα κανάλια Novasports το ντέρμπι Μάνστεστερ Σίτι – Άρσεναλ (22/9, 18:30) καθώς και οι αγώνες Γουέστ Χαμ-Τσέλσι (21/9, 14:30), Λίβερπουλ – Μπόρνμουθ (21/9, 17:00), Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22/9, 19:30). Η Premier League θα πλαισιωθεί με τις εκπομπές «Premier League Kick Off» και «Premier League The Show» με τον Άγγελο Στυλιάδη.

 

Η θεαματική ισπανική LaLiga συνεχίζεται στα κανάλια Novasports με τις αναμετρήσεις Ρεάλ Μαδρίτης – Εσπανιόλ (21/9, 22:00), Βιγιαρεάλ – Μπαρτσελόνα (22/9, 19:30), Βαγεκάνο – Ατλέτικο Μαδρίτης (22/9, 22:00). Η συναρπαστική Bundesliga περιλαμβάνει στο πρόγραμμα της αναμετρήσεις Μπάγερ Λεβερκούζεν-Βόλφσμπουργκ (22/9, 16:30), Βέρντερ Βρέμης – Μπάγερν (21/9, 16:30), Στουτγκάρδη – Ντόρτμουντ (22/9, 18:30) που θα μεταδοθούν στα κανάλια Novasports. Η εκπομπή «Matchday Live» με τον Ηλία Βλάχο μεταφέρει λεπτό προς λεπτό όλη την αθλητική δραστηριότητα από τη Bundesliga αλλά και από τα άλλα πρωταθλήματα που είναι εκείνη την ώρα σε εξέλιξη.

 

Στη Serie A δεσπόζουν στα κανάλια Cosmote Sport το ντέρμπι «Della Madonina», Ίντερ – Μίλαν (22/9, 21:45) και το ντέρμπι Γιουβέντους – Νάπολι (21/9, 19:00. Πλούσια δράση σε Eredivisie, Jupiler Pro League, 2.Bundesliga, LaLiga2 στα κανάλια Novasports και Liga Portugal Betclic, William Hill Scottish Premiership, Cyprus League by Stoiximan.

Το 6ο Διεθνές Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» στην ΕΡΤ3 και στην ERT WORLD

 

 

Τέσσερις μεγάλες ομάδες του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα βρεθούν στο Καλλιμάρμαρο το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024 προκειμένου να δώσουν δύο σπουδαίες αναμετρήσεις στο πλαίσιο του 6ου Διεθνούς Τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» και όλη η μπασκετική δράση θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΡΤ3 και την ERT WORLD, στις 19:00 και 22:00.

 

Στο μεγάλο τουρνουά που διοργανώνεται στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου, συμμετέχουν η Anadolu Efes Istanbul, η Maccabi Playtika Tel Aviv, η Partizan Mozzart Bet Belgrade και ο οικοδεσπότης Παναθηναϊκός AKTOR.

 

Η ΕΡΤ3 και η ERT WORLD θα μεταδώσουν τους συναρπαστικούς αγώνες, σε απευθείας σύνδεση με το Παναθηναϊκό Στάδιο, δίνοντας την ευκαιρία στους Έλληνες απανταχού να παρακολουθήσουν ένα ξεχωριστό αθλητικό γεγονός.

 

Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024, στις 19:00 θα μεταδοθεί ο αγώνας Anadolu Efes Istanbul – Maccabi Playtika Tel Aviv και στις 22:00 θα μεταδοθεί ο αγώνας Partizan Mozzart Bet Belgrade – Παναθηναϊκός AKTOR.

ΣΚΑΪ HYBRID: Αποκλειστικές αθλητικές μεταδόσεις και δυνατό on demand πρόγραμμα

 

 

 

 

Ο Όμιλος ΣΚΑΪ,  πρωτοστατώντας πάντα στις επιταγές της σύγχρονης εποχής, είναι από τους πρώτους τηλεοπτικούς σταθμούς που εισήλθε στον μαγικό κόσμο της υβριδικής τηλεόρασης -και παρουσίασε on demand το πρόγραμμά του, προσφέροντας παράλληλα πρωτότυπο περιεχόμενο με όσα συμβαίνουν στις παραγωγές του.

 

Στο πλαίσιο της διαρκούς ανάπτυξης, ο ΣΚΑΪ HYBRID εμπλουτίζεται ακόμα περισσότερο με:

 

Ελεύθερη, ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση του Γαλλικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου. Η απόκτηση δικαιωμάτων του αθλητικού γεγονότος, το διάστημα 30 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου, έκανε περισσότερους από 50.000 θεατές να πατήσουν το κόκκινο κουμπί του ΣΚΑΪ HYBRID και να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις των αγαπημένων τους ομάδων οn demand.

Ελεύθερη, ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση της Super League 2, της οποίας τα δικαιώματα εξασφάλισε ο ΣΚΑΪ δίνοντας τη δυνατότητα στους θεατές να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις μέσα από τον ΣΚΑΪ HYBRID και την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ζωντανή μετάδοση της αγαπημένης, μακροβιότερης, αθλητικής εκπομπής «Η Δίκη στον ΣΚΑΪ» με τον Κυριάκο Θωμαΐδη, κάθε Δευτέρα στις 22.00, και σε μαγνητοσκόπηση μετά τα μεσάνυχτα, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Πρόσβαση στο ημερήσιο πρόγραμμα της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, έτσι ώστε οι τηλεθεατές να μαθαίνουν, πρώτοι, την ώρα μετάδοσης της αγαπημένης τους εκπομπής.

Θέαση, ανά πάσα στιγμή,  των αγαπημένων & επιτυχημένων ενημερωτικών, ψυχαγωγικών και αθλητικών εκπομπών. Από το on demand πρόγραμμα, φυσικά, δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν οι ελληνικές σειρές μυθοπλασίας («Γλυκάνισος», «Στοργή», «Οι Πανθέοι» κ.ά.).

Ακρόαση 7 μέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο, του κορυφαίου ενημερωτικού σταθμού της χώρας ΣΚΑΪ 100.3 Και έπεται συνέχεια…

Σύντομα, το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ HYBRID θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο, με προγράμματα αλλά και Μέσα που θα εμπλουτίσουν  την ενημέρωση και την ψυχαγωγία των τηλεθεατών.

 

Και όλα αυτά, με το πάτημα ενός κόκκινου κουμπιού, αρκεί να έχετε SMART TV και να είναι συνδεδεμένη στο διαδίκτυο.

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Το ταξίδι του Έλληνα πρωθυπουργού στη Νέα Υόρκη και η επικείμενη συνάντηση του με τον Τούρκο Πρόεδρο, οι εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και θέματα της επικαιρότητας, θα βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της ατζέντας της εκπομπής «Σαββατοκύριακο από τις 5» που παρουσιάζει ο Δημήτρης Κοτταρίδης και η Νίνα Κασιμάτη και μεταδίδεται από το ΕΡΤNEWS και σε παράλληλη σύνδεση με την ΕΡΤ1, το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024, στις 05:00. Το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024, στο στούντιο είναι καλεσμένοι ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ Θανάσης Κοντογεώργης και ο ερευνητής του ΕΛΙΑΜΕΠ Τριαντάφυλλος Καρατραντός...

-Η Νεφέλη Μεγκ έρχεται στον αέρα του ΣΚΑΪ 100,3 και  θα συμμετέχει σε καθημερινή εκπομπή, στην απογευματινή ζώνη του ΣΚΑΪ...

-Ο Κωνσταντίνος Καραγκούνης, υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, και ο Κώστας Ζαχαριάδης, μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, είναι καλεσμένοι στην εκπομπή «Επτά», που επιμελείται και παρουσιάζει η Βάλια Πετούρη, την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2024, στις 20:15, στο ΕΡΤNEWS...

-«Τα εν δήμω», η μοναδική εκπομπή με αποκλειστική ατζέντα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, επιστρέφει για τρίτη σεζόν στην ΕΡΤ σε νέα ημέρα και ώρα. Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024, στις 20:15, στο ΕΡΤNEWS και θα μεταδίδεται κάθε Σάββατο την ίδια ώρα...

-Aλλαγή είχαμε στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και στις μεταδόσεις των "ερυθρόλευκων" στον REAL FM, αφού την θέση του Χρ. Μεγγλίδη πήρε ο Γ. Νοικοκύρης...

-Παράλληλα, ο Άρις Νικολάκης επέστρεψε στην Θεσσαλονίκη, απ' όπου δίνει ανταποκρίσεις, ενώ στο αθλητικό τμήμα του REAF FM επέστρεψε ο Παναγιώτης Βουγιούς...

-Eντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η εκδήλωση της ΕΟΕ στο Καλλιμάρμαρο για τα 20 χρόνια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, δεν είχε τηλεοπτική μετάδοση. Μάλιστα, αρκετοί δημοσιογράφοι "καυτηρίασαν" το γεγονός ότι προτιμήθηκαν για την παρουσίαση της εκδήλωσης η Μπέτυ Μαγγίρα και ο Χρ, Φερεντίνος και όχι κάποιος αθλητικός συντάκτης...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com