ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Στουρνάρας

3 April, 2024 - 04:03

Categories: 

Μεταδόσεις SL, το Γαλλικό Σινεμά στα Novacinema και η... νέα σχολή αθλητικής δημοσιογραφίας!

Τα μεγάλα ντέρμπι των playoffs της Stoiximan Super League έρχονται ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV. Την Τετάρτη 3/4 θα ακολουθήσουν τα ματς Ολυμπιακός-Άρης (19.00, COSMOTE SPORT 2HD) και Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (21.00, COSMOTE SPORT 1HD) για την 3η αγωνιστική.

Playoffs (3η Αγωνιστική)

Εκπομπή «Pregame Ολυμπιακός-Άρης» (Τετάρτη 3/4, 18.00, COSMOTE SPORT 2HD) Παρ; Στ. Αβραμίδης

Ολυμπιακός-Άρης (Τετάρτη 3/4, 19.00, COSMOTE SPORT 2HD & COSMOTE SPORT OLYMPIACOS SUPER LEAGUE PASS) Περ; Α. Παλομπαρίνι

Εκπομπή «Sportshow» (Τετάρτη 3/4, 20.00, COSMOTE SPORT 2HD) Παρ: Λ. Μπαλάφας / Ε. Παπαδοπούλου

Παναθηναϊκός-ΑΕΚ (Τετάρτη 3/4, 21.00, COSMOTE SPORT 1HD & COSMOTE SPORT PANATHINAIKOS SUPER LEAGUE PASS & COSMOTE SPORT AEK SUPER LEAGUE PASS) Περ: K. Ψάρρας

Εκπομπή «Postgame Ολυμπιακός-Άρης» (Τετάρτη 3/4, 21.10, COSMOTE SPORT 2HD) Παρ; Στ. Αβραμίδης

Εκπομπή «Sportshow» (Τετάρτη 3/4, 23.15, COSMOTE SPORT 1HD) Παρ; Γ. Θαναηλάκης /Τ. Χριστοφοράκης

Tα Playoffs της Stoiximan Super League στα Novasports!

Tα Playoffs της Stoiximan Super League συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον και οι φίλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τους αγώνες ΠΑΟΚ – Λαμία (3/4, 19:30) για την εμβόλιμη 3η αγωνιστική. Ο αγώνας θα πλαισιωθεί με την αγαπημένη εκπομπή των φιλάθλων «Η Ώρα των Πρωταθλητών» με τους Γιαννίκο Δούσκα, Λίλα Κουντουριώτη και Χριστίνα Κομίνη.

Τετάρτη 3 Απριλίου

18:30 Η Ώρα των πρωταθλητών Α’ μέρος στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γιαννίκο Δούσκα και τη Λίλα Κουντουριώτη

19:30 Stoiximan Super League Playοffs – 3η αγωνιστική: ΠΑΟΚ-Λαμία Novasports Prime σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και ρεπορτάζ του Κωστή Μπότσαρη και του Ευγένιου Δαδαλιάρα

21:45 Η Ώρα των πρωταθλητών Β’ μέρος στο Novasports Prime, στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Γιαννίκο Δούσκα και τη Λίλα Κουντουριώτη

23:00 Novasports Football Club Novasports Prime στο Web TV και στο κανάλι του Novasports στο Youtube με τον Ντέμη Νικολαϊδη και τον Γιάννη Πάγκο

ACTION 24_O Λευτέρης Λαζάρου, η Μπέσυ Αργυράκη, ο Νίκος Φλώρος και ο Ρένος Ρωτάς έρχονται στο «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ»

Επειδή κάποια πράγματα λέγονται «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ», η εκπομπή ανατρεπτικών συνεντεύξεων με την Αθηναΐδα Νέγκα υποδέχεται στο στούντιο του ACTION 24 την Πέμπτη και την Παρασκευή στις 00:00 ακριβώς μοναδικούς καλεσμένους.

Την Πέμπτη 4 Απριλίου τα μεσάνυχτα, το «ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΓΑ» φιλοξενεί την Μπέσυ Αργυράκη που μας εξομολογείται πως το μικρό της ελάττωμα είναι η λαιμαργία ενώ ακολουθεί ο βραβευμένος γλύπτης Νίκος Φλώρος που θεωρεί ότι το φόρεμα της Ελίζαμπεθ ήταν το εισιτήριο που του άνοιξε πόρτες. Την Παρασκευή 5 Απριλίου έρχεται ο Ρένος Ρώτας που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Σύνορα» ενώ η βραδιά κλείνει με την ταλαντούχα ηθοποιό Αθηνά Ροδίτου που αναφέρεται στα πολύωρα γυρίσματα της σειράς «Το Ναυάγιο».

 

Το Γαλλικό Σινεμά στα Novacinema

Η ζώνη «World Cinema» και το Novacinema1 κάθε Τετάρτη του Απριλίου μιλούν άπταιστα γαλλικά! Οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα φινετσάτο αφιέρωμα στο γαλλικό κινηματογράφο με δύο ταινίες back to back στο Novacinema1 κάθε Τετάρτη από τις 22:00 (3/4 «Novembre» & «Alibi.Com2», 10/4 «Les Miserables» & «OSS 117: From Africa with Love», 17/4 «How To Be a Good Wife» & «Only the Animals», 24/4 «Happy End» & «Eiffel»).

Οι σινεφίλ θα «ταξιδέψουν» στο σινεμά του κόσμου και συγκεκριμένα στο γαλλικό, μέσα από εξαιρετικές ταινίες που έχουν κλέψει τις εντυπώσεις και συγκεκριμένα:

Τετάρτη 3 Απριλίου

22:00 Με το αστυνομικό θρίλερ «Novembre» (2022, διάρκειας 103’) με τους Jean Dujardin, Jeremie Renier, Anais Demoustier σε σκηνοθεσία του Cedric Jimenez. Όταν, τον Νοέμβριο του 2015 μία σειρά από θανάσιμες επιθέσεις μαστίζει το Παρίσι, η αντιτρομοκρατική υπηρεσία δίνει μάχη ενάντια στον χρόνο για να βρει τους δράστες, εντός και εκτός Ευρώπης.

23:55 Με το sequel της κωμωδίας «Alibi.com 2» (2023, διάρκειας 85’)  με τους Philippe Lacheau, Gad Elmaleh, Alexandra Lamy, Nathalie Baye σε σκηνοθεσία του Philippe Lacheau. Αφού έκλεισε την επιχείρησή του, ο Γκρεγκ ζει μία ήσυχη ζωή και κάνει πρόταση γάμου στη Φλο. Θα πρέπει, όμως, να τη συστήσει στην οικογένειά του, και κάτι τέτοιο θα ήταν καταστροφικό.

Τετάρτη 10 Απριλίου

22:00 Με την κοινωνική ταινία «Les Miserables» (2019, διάρκειας 100’) με τους Damien Bonnard, Alexis Manenti, Djebril Zonga σε σκηνοθεσία του Ladj Ly. Ένας αστυνομικός μεταφέρεται από την επαρχία σε μία υποβαθμισμένη περιοχή του Παρισιού, όπου ο τραυματισμός ενός παιδιού στη διάρκεια μίας καταδίωξης πυροδοτεί έναν βίαιο πόλεμο.

23:50 Με την κωμωδία δράσης «OSS 117: From Africa with Love» (2021, διάρκειας 111’) με τους Jean Dujardin, Pierre Niney, Natacha Lindinger, Gilles Cohen σε σκηνοθεσία του Nicolas Bedos. Ο πράκτορας OSS 117 βρίσκεται στην Αφρική, και αποστολή του είναι να προστατέψει έναν πρόεδρο από επαναστάτες. Αυτή τη φορά, όμως, θα πρέπει να συνεργαστεί με έναν νέο και πολλά υποσχόμενο πράκτορα.

Τετάρτη 17 Απριλίου

22:00 Με τη δραματική κομεντί «How to Be a Good Wife» (2020, διάρκειας 106’) με τους Juliette Binoche, Francois Berleand, Yolande Moreau, Noemie Lvovsky σε σκηνοθεσία του Martin Provost. Στη δεκαετία του ’60, η Πολέτ και ο σύζυγός της διευθύνουν μία σχολή οικοκυρικής. Μετά τον ξαφνικό θάνατο του συζύγου της, όμως, η Πολέτ ανακαλύπτει σκληρές αλήθειες και μία νέα πραγματικότητα.

23:55 Με την αστυνομική – δραματική ταινία «Only the Animals» (2019, διάρκειας 113’) με τους Denis Menochet, Damien Bonnard, Laure Calamy σε σκηνοθεσία του Dominik Moll. Η αστυνομία ερευνά την εξαφάνιση της Έβελιν κατά τη διάρκεια μιας χιονοστιβάδας, και οι ζωές πέντε ανθρώπων που είχαν σχέση μαζί της διασταυρώνονται με ολέθρια αποτελέσματα

Τετάρτη 24 Απριλίου

22:00 Mε την κοινωνική ταινία «Happy End» (2017, διάρκειας 103’) με τους Isabelle Huppert, Daniel Auteuil, Mathieu Kassovitz, Jean-Louis Trintignant σε σκηνοθεσία του Michael Haneke. Με φόντο το Καλαί, περιοχή εισόδου των μεταναστών στη Γαλλία του σήμερα, μία εύπορη οικογένεια είναι απορροφημένη σε προσωπικά προβλήματα, επαγγελματικές κρίσεις, μυστικά και ψέματα.

23:50 Με την αληθινή ιστορία «Eiffel» (2021, διάρκειας 105’) με τους Romain Duris, Emma Mackey, Pierre Deladonchamps σε σκηνοθεσία του Martin Bourboulon. Το 1886, η γαλλική κυβέρνηση ζητά από τον Γκουστάβ Άιφελ να δημιουργήσει κάτι θεαματικό. Εκείνος θέλει να ασχοληθεί με το μετρό, όμως η συνάντησή του με ένα πρόσωπο από το παρελθόν αλλάζει τα πάντα.

Απόλαυσε το αφιέρωμα στο γαλλικό σινεμά στο Novacinema1 αλλά και On Demand στην πλατφόρμα της ΕΟΝ όποτε εσύ επιθυμείς, μαζί με περισσότερες από 6.000 ταινίες & επεισόδια σειρών. Επιπλέον, η ανανεωμένη υπηρεσία ΕΟΝ On Demand σου δίνει τη δυνατότητα  να δεις τις αγαπημένες σου ταινίες και σειρές ακόμα και offline.

Ο ΑΝΤ1 και η 24 Media ανοίγουν μαζί σχολή αθλητικής δημοσιογραφίας

Στη δημιουργία σχολής αθλητικής δημοσιογραφίας προχωρούν από κοινού ο ΑΝΤ1 και η 24 Media. Όπως αναφέρουν οι δύο όμιλοι, η σχολή θα ξεκινήσει τη λειτουργία της με το νέο ακαδημαϊκό έτος, με έδρα τις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1 MediaLab στην Αγία Παρασκευή, και θα στελεχωθεί από 15 καθηγητές-δημοσιογράφους. Ειδικός συνεργάτης του νέου εγχειρήματος θα είναι ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ και αναλυτής στη Nova και τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6, Ντέμης Νικολαϊδης.

Οι φοιτητές της σχολής θα κάνουν την πρακτική τους στα ΜΜΕ του ΑΝΤ1 και της 24 Media. «Στόχος είναι η φοίτηση να έχει πραγματικά και όχι θεωρητικά στοιχεία και να δείξει στους φοιτητές πώς είναι το σήμερα της αθλητικής δημοσιογραφίας, ώστε εκείνοι να μπουν στην δουλειά και να διαμορφώσουν το αύριο του επαγγέλματος», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά το News247.

Η ανακοίνωση της σύμπραξης των δύο μεγάλων ομίλων έγινε στο πλαίσιο του πρώτου σεμιναρίου δημοσιογραφίας που διοργάνωσαν από κοινού, με τίτλο «The future of sports journalism», το οποίο διεξήχθη στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων το περασμένο Σαββατοκύριακο. Ομιλητές ήταν δημοσιογράφοι και στελέχη τόσο του ΑΝΤ1 όσο και του Sport24.

Τα εν οίκω...

Στις 9 Απριλίου λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων των Βραβείων Αριστείας Δημοσιογραφίας του εκπαιδευτικού προγράμματος EQUIROM

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ενημερώνει ότι ξεκίνησε ο διαγωνισμός για τα Βραβεία Αριστείας Δημοσιογραφίας (Journalism Excellence Awards – Ethical reporting on Roma and fight against racism and antigypsyism through the media) στο πλαίσιο του Κοινού Προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Συμβουλίου της Ευρώπης EQUIROM.

Τα βραβεία στοχεύουν στην προώθηση θετικής εικόνας των Ρομά και των περιθωριοποιημένων κοινοτήτων στα Μέσα Ενημέρωσης, ειδικά όσον αφορά τις γυναίκες και τα παιδιά.

Η πρωτοβουλία συμβάλλει άμεσα στους ευρωπαϊκούς στόχους της προώθησης εικόνας χωρίς στερεότυπα, προκειμένου να αλλάξει η αντίληψη του κοινού. Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε την πρόσκληση υποβολής αιτήσεων, που απευθύνεται στα Μέσα Ενημέρωσης (έντυπα μέσα, τηλεοπτικά μέσα, φωτογράφοι, ρεπόρτερ, δημοσιογράφοι κ.λπ.) σε όλα τα κράτη μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης (ΣτΕ). Επίσης, μόνο για πληροφοριακούς λόγους, επισυνάπτεται φόρμα συμμετοχής και ο κανονισμός που διέπει τον διαγωνισμό στα ελληνικά.

Πέντε κατηγορίες θα αξιολογηθούν και θα απονεμηθεί βραβείο στην τελετή, που θα πραγματοποιηθεί στο Στρασβούργο, στις 18 Ιουνίου 2024:

Βραβείο Φωτορεπορτάζ

Βραβείο Ερευνητικής Δημοσιογραφίας

Βραβείο συνέντευξης

Βραβείο Διεθνούς Εκδήλωσης

Βραβείο Νέων Δημοσιογράφων

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι στις 9 Απριλίου 2024 (23:59 Ώρα Κεντρικής Ευρώπης).

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαδικασία αίτησης, μπορείτε να συμβουλευτείτε το σύνδεσμο της ανακοίνωσης: https://pjp-eu.coe.int/en/web/equality-and-freedom-from-discrimination-f... ενώ ερωτήματα σχετικά με τη διαδικασία μπορείτε να αποστείλετε στο  gtsiakalos@yahoo.gr

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη εκπαίδευση του προγράμματος  EQUIROM φιλοξενήθηκε, στις 4 και 5 Νοεμβρίου 2023, στον 7ο όροφο «Ιωάννης Κονδυλάκης» του κτηρίου της ΕΣΗΕΑ.

 -O πολυαναμενόμενoς 12ος κύκλος της σειράς ανθολογίας American Horror Story, το «American Horror Story: Delicate» είναι τώρα διαθέσιμος, με τα πρώτα 5 επεισόδια, στο Disney+ και στο Vodafone TV...

-Η Liberty Media Corporation ανακοίνωσε συμφωνία για την εξαγορά του MotoGP™. Η Liberty Media θα αποκτήσει περίπου το 86% της Dorna, ενώ η διοίκηση της Dorna θα διατηρήσει περίπου το 14% του μετοχικού της κεφαλαίου στην επιχείρηση...

-Καλά τα νέα αφού αφαιρέθηκε η τραχειοστομία από τον Μανώλη Μαυρομμάτη, ο οποίος νοσηλεύεται στο «Γεώργιος Γεννηματάς» από τα μέσα Φεβρουαρίου όταν μαζί με τη σύζυγό του τραυματίστηκαν από φωτιά στο διαμέρισμά τους στο Κολωνάκι. Ωστόσο ο δημοσιογράφος παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου. Ως προς τη σύζυγό του λέγεται ότι επίσης είναι βελτιωμένη η εικόνα της...

-Σε πρότυπους τηλεοπτικούς σταθμούς εξελίσσονται το ACTION 24 και ο Attica TV, μετά την εκ βάθρων αναβάθμιση του τεχνολογικού τους εξοπλισμού. Τεχνικό κλιμάκιο της εταιρίας των δυο σταθμών βρέθηκε πρόσφατα στο BBC, αλλά και την έδρα του Euronews στη Ρουμανία, προκειμένου να ενημερωθούν και εν συνεχεία να εισάγουν στη χώρα μας την πιο σύγχρονη τεχνολογία στην τηλεόραση...

-H Super Μπάλα LIVE. εκτἀκτως και την Τετάρτη 3/4/24, 00.10, στο MEGA, όπως και η "Αθλητική Τετάρτη", στις 23:45, στην ΕΡΤ1...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com