ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

28 April, 2024 - 17:35

Categories: 

Με αέρα ευρωπαϊκό η Κ-19 του Ολυμπιακού και «τριάρα» επί της ΑΕΚ

Με την στόφα του Πρωταθλητή Ευρώπης η Κ19 του Ολυμπιακού «πάτησε» με 3-0 την ΑΕΚ στο Προπονητικό του Ρέντη για την 17η αγωνιστική της Super League K19 και έκανε αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου πρωταθλήματος.

 

Οι «ερυθρόλευκοι» που δεν είχαν στην σύνθεση τους τους Χ. Κωστούλα, Κουτσίδη, Μουζακίτη και Παπακανέλλο, κατάφεραν να πάρουν το πολύτιμο τρίποντο και ευελπιστούν σε ενδεχόμενο στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ στο ματς με τον Άρη, να αυξηθεί η διαφορά στους 4 ή στους 2, έχοντας μάλιστα και ένα ματς λιγότερο από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

 

Τα γκολ της ομάδας του Μαυρογενίδη πέτυχε ο Μπακούλας (μετά το εκπληκτικό ψαλιδάκι στον τελικό του UEFA Youth League) και δύο ο Χαραμπόγλου εκ των οποίων το ένα ήταν από την άσπρη βούλα.

 

Στα αγωνιστικά οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν το παιχνίδι έχοντας τον απόλυτο έλεγχο και δημιούργησαν καλές στιγμές κυρίως με τον Καρανάτσιο και τον Πνευμονίδη.

 

Στο 24′ οι ισορροπίες του αγώνα άλλαξαν, όταν μετά από κάθετη του Πνευμονίδη, ο Χαραλαμπόγλου δέχθηκε μαρκάρισμα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα εκτός περιοχής με τον διαιτητή να καταλογίζει φάουλ και να δείχνει την κόκκινη κάρτα στον Μαρίνη.

 

 

Ο Ολυμπιακός έγινε ακόμα πιο πιεστικός και στο 35′ ο Πνευμονίδης έκανε σέντρα από δεξιά, η άμυνα της ΑΕΚ απομάκρυνε αρχικά, όμως ο Μπακούλας με σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ για το 1-0.

 

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 39′ ο Μπακούλας είχε ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο τέρμα με το σουτ που επιχείρησε να περνάει ελάχιστα άουτ.

 

Στο 43′ ο Ολυμπιακός σημείωσε και δεύτερο γκολ με τον Τανούλη, όμως ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ πάνω σε αμυντικό της ΑΕΚ.

 

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους οι Πειραιώτες διπλασίασαν τα τέρματα τους. ο Πνευμονίδης είδε την κίνηση του Χαραλαμπόγλου στο χώρο και εκείνος με όμορφο πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα και έκανε το 2-0.

 

Ο ρυθμός στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήταν ο ίδιος. Ο Ολυμπιακός συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και διαχειριζόταν έξυπνα το παιχνίδι.

 

Στο 68′ ο Πνευμονίδης πάτησε περιοχή, ανατράπηκε από τον Βαλκάνη και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Χαραλαμπόγλου, ο οποίος με δυνατό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0 για τον Ολυμπιακό.

 

Ομάδα: