ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 March, 2024 - 19:20

Categories: 

Με Γουόκαπ, Λαρεντζάκη, Γκος ο Ολυμπιακός κόντρα στην Αναντολού Εφές

Με αρκετά ενισχυμένη σύνθεση συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδι του σε όλες τις διοργανώσεις θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός την Αναντολού Εφές για την 30ή αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Στην τελική 12άδα των νταμπλούχων Ελλάδας θα είναι κανονικά οι Τόμας Γουόκαπ, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος και Γιαννούλης Λαρεντζάκης. Οι δύο πρώτοι δεν αγωνίστηκαν στο πρόσφατο ματς πρωταθλήματος με την Καρδίτσα, με τον διεθνή γκαρντ να επιστρέφει σε ματς Ευρωλίγκας, μετά το ματς με τη Βαλένθια, για την 26η αγωνιστική.

 

Παράλληλ, την ίδι στιγή εκτός πλάνων του Γιώργου Μπαρτζώκα τέθηκε ο Μιχάλης Λούντζης, ενώ ήταν ήδη γνωστό πως δεν υπολογίζεται ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ, ο οποίος δεν ακολούθησε την αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, εξαιτίας μίας ίωσης που τον ταλαιπωρεί, όπως και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει στη δράση σε μερικές εβδομάδες.

Η δωδεκάδα του Ολυμπιακού: Γουόκαπ, Γουίλιαμς-Γκος, Κάναν, Λαρεντζάκης, ΜακΚίσικ, Μπραζντέικις, Παπανικολάου, Πίτερς, Σίκμα, Πετρούσεφ, Φαλ, Ράιτ.

 

 

 

Ομάδα: