ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

3 October, 2024 - 16:48

Categories: 

Με ΜακΚίσικ ο Ολυμπιακός στην Πόλη

Στους ρυθμούς της αυριανής πρεμιέρας της Ευρωλίγκα κόντρα στην Φενέρμπαχτσε κινούνται τα πάντα στον Ολυμπιακό.

Οι «ερυθρόλευκοι» λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ απέναντι στον Παναθηναϊκό, ρίχνονται στην μάχη της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ξεκινώντας τις υποχρεώσει τους στην πολύ δύσκολη έδρα της Φενέρμπαχτσε.

Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην υπολογίζει δεδομένα  στις υπηρεσίες των δυο Πύργων του Μουστάφα Φαλ και Νίκολα Μιλουτίνοφ, που συνεχίζουν τα προγράμματα αποθεραπείας τους. Όπως φυσικά και τον Κίναν Έβανς.

 

 

 

Μέσα ο ΜακΚίσικ για την πρεμιέρα της Euroleague

Πράγματι, στα τελευταία ματς του Θρύλου ο Αμερικανός δεν ήταν στην 12άδα. Καθώς είχε ενοχλήσεις πριν το τουρνουά στην Κρήτη. Επομένως, στον Ολυμπιακό επέλεξαν να μην τον πιέσουν και να επιστρέψει νωρίτερα από το κανονικά. Έτσι η αποθεραπεία του κύλησε με αργούς ρυθμούς. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει καλά. Ωστόσο στις αναμετρήσεις του Super Cup, στη Ρόδο, έμεινε εκτός γιατί δεν είχε αγωνιστικό ρυθμό. Αλλά οι ημέρες πέρασαν και πλέον είναι καλά. Γι’ αυτό και ο Γιώργος Μπαρτζώκας τον συμπεριέλαβε στην αποστολή που «πέταξε» το πρωί της Πέμπτης για την Κωνσταντινούπολη. Επομένως ο Αμερικανός δήλωσε «παρών» για το ματς με την Φενέρμπαχτσε. 

 Επιπλέον, στην Αθήνα έμεινε ένας ακόμα παίκτης. Δηλαδή ο Ναζ Μήτρου-Λονγκ. Διότι ο ομογενής γκαρντ έγινε χθες πατέρας. Επομένως κρίθηκε καλύτερο να μην ταξιδέψει στην Κωνσταντινούπολη για να είναι μαζί με την σύζυγό του και το νεογέννητο παιδί του

 

Ομάδα: