ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 April, 2024 - 20:57

Categories: 

Με μοναδικό απόντα τον Στάνκοβιτς η ΑΕΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό

Χωρίς κάποιο νέο απρόοπτο ολοκλήρωσε η ΑΕΚ την προετοιμασία της για το ντέρμπι της Λεωφόρου με τον Παναθηναϊκό (3/3, 21:00) για την 3η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Για ακόμη μία φορά, ο Ματίας Αλμέιδα είδε όλους τους παίκτες να συμμετέχουν στο κανονικό πρόγραμμα και να τίθενται στη διάθεσή του, πλην του Τσίτσαν Στάνκοβιτς, ο οποίος έμεινε εκτός και δεν θα ενισχύσει την Ένωση στο ματς με τους «πράσινους».

Ο Αυστριακός, που δεν αγωνίστηκε ούτε με τον Ολυμπιακό, αντιμετωπίζει μυϊκό πρόβλημα, η κατάστασή του θα επανεκτιμάται σε τακτά διαστήματα και δεν υπολογίζεται σίγουρα για το ματς με τον Παναθηναϊκό, ενώ μένει να φανεί τι θα συμβεί όσον αφορά τις επόμενες υποχρεώσεις της ΑΕΚ.

Έτσι, ο Γιώργος Αθανασιάδης θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια και κόντρα στο «τριφύλλι», προερχόμενος από την εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στους «ερυθρόλευκους», όντας ο πολυτιμότερος στη νίκη των νταμπλούχων Ελλάδας. Αξίζει να σημειωθεί πως, όπως συνηθίζει, ο Ματίας Αλμέιδα δεν ανακοίνωσε αποστολή.

Ομάδα: