ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

21 April, 2024 - 19:27

Categories: 

Με σούπερ Κουζμίνσκας η ΑΕΚ λύγισε τον ΠΑΟΚ

Εκτέλεσε τον ΠΑΟΚ πίσω από τα 6,75 μέτρα και «κλείδωσε» την 7η θέση η ΑΕΚ Betsson BC!

Με καταιγισμό τριπόντων καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης (18/32τρ., 56%), η «Ένωση» επικράτησε με το εντυπωσιακό 99-91 του ΠΑΟΚ στο άδειο λόγω τιμωρίας Κλειστό των Άνω Λιοσίων για την 4η αγωνιστική των playouts της Stoiximan Basket League!

Με τη νίκη αυτή, οι «κιτρινόμαυροι» «κλείδωσαν» την πρώτη θέση της ειδικής βαθμολογίας των playouts και πλέον έκλεισαν... ραντεβού με τον Ολυμπιακό στον πρώτο γύρο των playoffs!

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, με τον Λιθουανό φόργουορντ να πραγματοποιεί τρομερή εμφάνιση με 31 πόντους (6/9τρ.), 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ και 3 κλεψίματα, συγκεντρώνοντας 39 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης! Από κοντά ακολούθησε και ο Τσέισον Ραντλ με 22 πόντους και 5 ριμπάουντ.

Για τον ΠΑΟΚ, που έπεσε στο 10-16, έχοντας ωστόσο το πάνω χέρι για την 8η θέση, ξεχώρισε φυσικά ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ με 28 πόντους (9/20 εντός πεδιάς πάντως), 7 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 2 κλεψίματα και ισάριθμα μπλοκ!

 

Ομάδα: