ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 February, 2024 - 19:54

Categories: 

Με συνταγή Αρμάνι ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Ζαλγκίρις

 

Διαβολοβδομάδας... συνέχεια για τον Παναθηναϊκό AKTOR, που έρχεται αντιμέτωπος με τη Ζάλγκιρις στο Κάουνας για την 25η αγωνιστική της Euroleague (20:00, ΝοvaSports Prime).

Oι «πράσινοι» θα παραταχθούν με την ίδια ακριβώς 12άδα που είχαν και κόντρα στην Αρμάνι δύο μέρες πριν. Μόνες απουσίες είναι ο Κώστας Σλούκας και ο Λευτέρης Μαντζούκας, που έμειναν στην Αθήνα, ενώ μένει να φανεί αν αυτή τη φορά θα αγωνιστούν οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Όλεκ Μπαλτσερόφσκι, που δεν έπαιξαν με τους Ιταλούς.

Από την άλλη πλευρά, χωρίς απουσίες θα παραταχθεί η Ζάλγκιρις, αφού ο Αντρέα Τρινκιέρι δεν έχει να διαχειριστεί προβλήματα τραυματισμών.

Αναλυτικά οι 12άδες του αγώνα:

Ζάλγκιρις (Αντρέα Τρινκιέρι): Έβανς, Λεκαβίτσιους, Χέις, Γκιεντράιτις, Σμιτς, Μπιρούτις, Σάμνερ, Ντίμσα, Λαβρινοβίτσιους, Μάνεκ, Μπουτκεβίτσιους, Ουλανόβας.

Παναθηναϊκός AKTOR (Εργκίν Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Βιλντόσα, Μωραΐτης, Μπαλτσερόφσκι, Παπαπέτρου, Γκραντ, Ναν, Λεσόρ, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου.

Ομάδα: