ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

25 June, 2024 - 00:53

Categories: 

Με ψυχή Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ιταλία!

Μίλησε η... καρδιά της πρωταθλήτριας Ευρώπης στο φινάλε!

Με φανταστικό τέρμα του Τζακάνι 30 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του ματς, η Ιταλία τέζαρε τους Κροάτες (1-1), παίρνοντας μέσα από τα χέρια τους τη 2η θέση του β ομίλου και την απευθείας πρόκριση στους «16» του Euro 2024!

Χάρη στο ιστορικό τέρμα του Λούκα Μόντριτς στο 55ο λεπτό, δευτερόλεπτα αφότου ο 38χρονος αρχηγός της Χρβάτσκα είχε αστοχήσει σε πέναλτι, η Κροατία κρατούσε τη νίκη και την πρόκριση μέχρι και το 90+8', γνωρίζοντας βαρύ και οδυνηρό φινάλε...

Πλέον, η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς τερμάτισε στην 3η θέση του ομίλου με 2 βαθμούς και θα περιμένει σε... αναμμένα κάρβουνα την έκβαση των υπόλοιπων γκρουπ για να μάθει αν θα είναι μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες ομάδες που θα πάρουν το εισιτήριο για τα νοκ άουτ. Πάντως, οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ της...

Η Ιταλία με την πρόκριση αυτή ήδη γνωρίζει και τον αντίπαλό της στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ελβετία σε παιχνίδι που θα γίνει στις 29 Ιουνίου.