ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 April, 2024 - 21:13

Categories: 

Μιτσέλι: «Δείξαμε αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση»

 

Ένα βήμα μακριά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκεται η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού θριαμβεύοντας στον δεύτερο τελικό του Μετς του Παναθηναϊκού με 3-1 σετ ζευγαρώνοντας τις νίκες τους έναντι των «πρασίνων»

 

Με τον τεχνικό Λορέντζο Μιτσέλι να έχει κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος από την νέα νίκη των αθλητριών του:

 «Ήταν μια σκληρή μάχη και σήμερα. Ήμασταν περισσότερο συγκεντρωμένοι στις λεπτομέρειες αυτού του αγώνα, σε σύγκριση με τον πρώτο τελικό και πιέσαμε περισσότερο με το σερβίς. Τραβήξαμε μακριά από το φιλέ τον Παναθηναϊκό. Αμυνθήκαμε πολύ καλά, ήμασταν καλοί στην κόντρα μπάλα και κάναμε καλύτερο παιχνίδι από την πλευρά μας. Παίξαμε πολύ καλύτερα. Δείξαμε αυτοπεποίθηση και συγκέντρωση στο γήπεδο. Είμαι χαρούμενος για τα κορίτσια, γιατί αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει το πλεονέκτημα του 2-0. Έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε έτσι και το Σάββατο και να διατηρήσουμε τη συγκέντρωση και την αγωνιστική συμπεριφορά μας απέναντι σε μια ομάδα με καλές αθλήτριες, για να δούμε τι θα συμβεί».

Από την πλευρά της η Μικαέλα Μλεΐνκοβα τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που κερδίσαμε αυτό το παιχνίδι, χρειαζόμαστε ακόμα μια νίκη για να πάρουμε το πρωτάθλημα. Είμαι περήφανη για την ομάδα μου, γιατί παρότι χάσαμε τη συγκέντρωσή μας στο δεύτερο σετ, παίξαμε συνολικά πολύ καλά σε όλο το παιχνίδι».

 

 

Ομάδα: