ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

12 April, 2024 - 20:08

Categories: 

Μιτσέλι: «Είμαστε έτοιμοι να πολεμήσουμε!»

 

Στην μάχη των τελικών της VolleyLeagueπου θα κρίνουν τον νέο Πρωταθλητή ρίχνεται η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού.

Οι «ερυθρόλευκες» με νωπές ακόμη τις μνήμες από την κατάκτηση του δέκατου Κυπέλλου στην ιστορία του τμήματος φιλοξενούν τον Παναθηναϊκό το απόγευμα του Σαββάτου στο «Μελίνα Μερκούρη» και φιλοδοξούν να πετύχουν το πρώτο άλμα προς την επιστροφή τους στην κορυφή

Με τον τεχνικό Λορέντζο Μιτσέλι να δίνει το σύνθημα: «Οι δύο καλύτερες ομάδες θα παλέψουν για το πρωτάθλημα και θέλουμε να αλλάξουμε το περσινό αποτέλεσμα. Είμαστε έτοιμοι να… πολεμήσουμε! Ξέρουμε, ότι θα είναι μακρύς και σκληρός αγώνας, για αυτό και χρειαζόμαστε υπομονή και ταυτόχρονα, επιθετική στάση. Θέλω να πω στον κόσμο μας, τα λέμε στο Ρέντη, αύριο, σας περιμένουμε να μας στηρίξετε».

Από την πλευρά της η Γιας Νίζετιχ τόνισε τα εξής: «Οι τελικοί θα είναι καταπληκτικοί, ανάμεσα στις πιο δυνατές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, οπότε σίγουρα, θα δούμε υψηλό επίπεδο βόλεϊ και ωραίο θέαμα. Είμαστε έτοιμες και ενθουσιασμένες να ξεκινήσουμε την τελική σειρά. Θα δώσουμε τα πάντα, για να πάρουμε τον δεύτερο τίτλο της σεζόν! Είμαι πολύ σίγουρη και χαρούμενη για τη δουλειά μας μέχρι εδώ και πιστεύω, ότι είμαστε σε μια εξαιρετική στιγμή ως ομάδα, για να αντιμετωπίσουμε αυτόν τον τελικό»

Ομάδα: