ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

22 March, 2024 - 18:58

Categories: 

Μπάμπιτς: «Ο κόσμος μας δίνει έξτρα ώθηση και δύναμη!»

 

Το Σάββατο (23/3) στις 20:30 (OSFP TV), η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή αντιμετωπίζει την ισχυρή Κρκα, την οποία υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο της Ηλιούπολης, στην πρώτη «μάχη» της φάσης των «8» του EHF European Cup.

 Ο κόουτς του Θρύλου, Ζέλικο Μπάμπιτς, δήλωσε: «Πρώτα από όλα, καλώ τους φιλάθλους μας να έρθουν να μας στηρίξουν. Πάντα είναι πολύ ξεχωριστό, όταν παίζουμε με τον κόσμο στο πλευρό μας, γιατί η παρουσία του μας δίνει μια έξτρα ώθηση και δύναμη. Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς, ιστορικό για τον Ολυμπιακό. Είμαστε έτοιμοι και καλά προετοιμασμένοι. Απέναντί μας έχουμε μια ομάδα, που είναι πολύ γρήγορη και πολύ καλή στο ένας εναντίον ενός και σίγουρα, θα είναι δύσκολο ματς και για τις δύο ομάδες. Ωστόσο, είμαι αισιόδοξος, πιστεύω στα παιδιά και στην ομάδα, θα παρουσιαστούμε έτοιμοι για τις απαιτήσεις ενός τόσου μεγάλου αγώνα».

Ο Δημήτρης Τζηράς από την πλευρά του τόνισε: «Έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς απέναντι σε μια καλοδουλεμένη ομάδα, που την Τετάρτη που μας πέρασε, απέκλεισε από το Κύπελλο Σλοβενίας την Τσέλιε, ομάδα που αγωνίζεται στο Champions League. Εμείς, από την πλευρά μας, είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά, αλλά και ψυχολογικά, έτσι ώστε να πάρουμε προβάδισμα πρόκρισης. Πρέπει να πάρουμε οπωσδήποτε τη νίκη και αν αυτό μπορέσει να συνοδευτεί και από μια καλή διαφορά, θα έχουμε πολύ καλές πιθανότητες, ενόψει της ρεβάνς στη Σλοβενία».

 

Ομάδα: