ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

25 May, 2024 - 19:27

Categories: 

Μπαρτζώκας: «Μας σόκαρε το μεγάλο ποσοστό ευστοχίας της Ρεάλ»

Μετά τον χθεσινό χαμένο ημιτελικό στο Final 4 του Βερολίνου από τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ολυμπιακός είναι καλείται να ολοκληρώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη φετινή του παρουσία στην κορυφαία τετράδα της διοργάνωσης, αντιμετωπίζοντας αύριο τη Φενέρ (16:00) στον μικρό τελικό του θεσμού!

Στο πλαίσιο της σημερινής προπόνησης των «ερυθρόλευκων» στην «Uber Arena», ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στους εκπροσώπους Τύπου για τις λεπτομέρειες που έφεραν τον αποκλεισμό, με τον Έλληνα τεχνικό να στέκεται στην κακή πνευματική προσέγγιση των «ερυθρόλευκων» στο πρώτο ημίχρονο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

«Θέλει πάρα πολύ μελέτη και προσέγγιση και πάρα πολύ συζήτηση, γιατί δεν εκτελέσαμε το πλάνο στην αρχή. Μας σόκαρε το μεγάλο ποσοστό της Ρεάλ στα σουτ, αλλά έπρεπε με κάποιον τρόπο να τα μαρκάρουμε καλύτερα.

Πνευματικά δεν μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο είχαμε καλύτερη πνευματική προσέγγιση και φάνηκε αυτό γιατί από τους 25 πόντους πήγαμε το παιχνίδι στους οκτώ και είχαμε την ευκαιρία να πάμε και πιο κοντά. Προφανώς, αν ξεκινάγαμε έτσι, θα είχαμε διαφορετική τύχη στο παιχνίδι, μην ξεχνώντας φυσικά ότι η Ρεάλ ήταν πάρα πολύ δυνατή και χθες σε πολύ καλό μομέντουμ.

Ούτε εμείς, ούτε η Ρεάλ έπαιξε παιχνίδι post, με πλάτη. Στην ουσία η Ρεάλ μας χτύπησε πάρα πολύ στο τρανζίσιον και σε τέτοιου είδους καταστάσεις. Είχε σχέση με το πώς επιτεθήκαμε εμείς και τι ευκαιρίες τους δώσαμε να ανοίξουν το παιχνίδι που ήταν και ο βασικός μας στόχος να μη γίνει».

 

Ομάδα: