ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

24 March, 2024 - 19:29

Categories: 

Μπαρτζώκας: «Ο Πετρούσεφ θα προλάβει κάποια από τα εναπομείναντα ματς της Ευρωλίγκας»

Εύκολο και ξεκούραστο απόγευμα είχε ο Ολυμπιακός στην Πάτρα, με τους «ερυθρόλευκους» να επικρατούν άνετα με σκορ 93-63 του Απόλλωνα για την 22η και τελευταία αγωνιστική του β' γύρου της Stoiximan Basket League.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας, μίλησε για την αγωνιστική κατάσταση των Φίλιπ Πετρούσεφ και Τόμας Γουόκαπ, αναφέροντας για τον πρώτο πως η αποθεραπεία του πάει καλά και πως λογικά θα προλάβει κάποιο από τα δύο τελευταία ματς της Ευρωλίγκας, αφού είναι δεδομένο πως θα χάσει το επερχόμενο ματς με την Παρτίζαν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα:

«Ναι νομίζω πως θα προλάβει κάποια από τα εναπομείναντα ματς της EuroLeague ο Πετρούσεφ. Πάνε καλά τα πράγματα με τη θεραπεία του. Δεν είχε κάτι σοβαρό. Ο Γουόκαπ απλώς ξεκουράστηκε σήμερα, γιατί το πόδι του ήταν πολύ πρησμένο τις προηγούμενες ημέρες. Ο Πετρούσεφ δεν θα παίξει στο πρώτο ματς (σσ. με την Παρτίζαν), αλλά ελπίζω να μπει πιο νωρίς από ό,τι αναμένεται».

Ομάδα: