ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'name' of non-object in user_node_load() (line 3682 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'picture' of non-object in user_node_load() (line 3683 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Undefined offset: 0 in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Notice: Trying to get property 'data' of non-object in user_node_load() (line 3684 of /home/postgame/public_html/modules/user/user.module).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

13 March, 2024 - 15:21

Categories: 

Μπαρτζώκας: «Παιχνίδι με ιδιαίτερη βαρύτητα αυτό με τον Παναθηναϊκό»

 

Στους ρυθμούς του αυριανού ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό γηια την 29η αγωνισιτκή της Ευρωλίγκα< κινούνται τα πάντα στον Ολυμπιακό.

Με τον Γιώργο Μπαρτζώκα αν δίνει το στίγμα του μέσω της Media Day των Πειραιωτών.

Ο κόουτς των «ερυθρολεύκων», αφού εξέφρασε την αισιοδοξία του για συμμετοχή του Τόμας Γουόκαπ στο ματς της Πέμπτης, τόνισε ότι πρόκειται για αγώνα με ιδιαίτερη βαρύτητα.

«Κάθε παιχνίδι είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ως στόχο το πλεονέκτημα έδρας, δεν έχουμε καν προκριθεί στα playoffs. Στόχος μας είναι αν είναι δυνατόν να είμαστε στην εξάδα για να αποφύγουμε τα play-in, αν δεν το καταφέρουμε αυτό, να είμαστε στην οκτάδα. Αλλά οπωσδήποτε, αν μας προκύψει το πλεονέκτημα έδρας θα το κυνηγήσουμε», επεσήμανε ο 58χρονος κόουτς.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη βαρύτητα, όπως προφανώς καταλαβαίνουν όλοι. Κυρίως λόγω του ότι πλησιάζουμε προς το τέλος της κανονικής περιόδου, είχαμε και έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, με ομάδες που έχουν στόχους, για να φτάσουμε να είμαστε με καλές πιθανότητες για τα playoffs. Κάναμε κατά τη γνώμη μου, τρεις πολύ μεγάλες νίκες, στο Μόναχο, στη Βαλένθια και στο Κάουνας, επίσης πήραμε την Μπολόνια εδώ, που είναι πολύ δύσκολη ομάδα, χωρίς τον Γουόκαπ. Έτσι, τώρα, πάλι έχοντας προβλήματα τραυματισμών, πρέπει να πάρουμε ακόμα μία ομάδα που είναι πάνω στη βαθμολογία από εμάς. Μία πολύ καλή ομάδα, χωρίς αμφιβολία, το αποδεικνύει η θέση της. Βεβαίως, είναι αυταπόδεικτο ότι οι άνθρωποι εκεί έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά. Θα είναι λοιπόν ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, απαιτητικό, χωρίς οι συνθήκες προετοιμασίας μας να είναι οι καλύτερες, εννοώ με τους τραυματίες. Όμως είμαστε σε μία καλή κατάσταση, πιστεύουμε ότι έχουμε σοβαρή τύχη να κερδίσουμε».

Για τους τραυματίες: «Ο Γουόκαπ και ο Ουίλιαμς – Γκος, θα προσπαθήσουν σήμερα να κάνουν και οι δύο ομαδική προπόνηση. Χθες δεν έκαναν, έβγαλαν ένα μέρος ατομικό. Με την ευκαιρία, θα ήθελα να κάνω μία αναφορά στον γιατρό της ομάδας μας και τους φυσιοθεραπευτές, οι οποίοι βρίσκονται στο γήπεδο μέχρι τις 10.10-11.00 το βράδυ και σε μέρες ρεπό, για να κάνουν διπλές και τριπλές θεραπείες στον Γουόκαπ. Το διάστρεμμα β’ βαθμού που έχει, απαιτεί περίπου 3 εβδομάδες για να επανέλθεις και ο Τόμας, αν παίξει αύριο, θα παίξει μετά από σχεδόν δέκα μέρες, έχοντας κάνει μεγάλη προσπάθεια και αυτός και οι φυσιοθεραπευτές για να έρθει το πόδι του σε μία νορμάλ κατάσταση. Θα ήθελα να κάνω μία αναφορά γι’ αυτούς, γιατί είναι κάτι παραπάνω από επαγγελματίες. Το πόδι του είναι ακόμη πρησμένο και έχει αιμάτωμα, αλλά επειδή μιλάμε για τον Γουόκαπ, ελπίζω ότι θα παίξει. Θα κάνει προσπάθεια στην προπόνηση, δεν είμαι σίγουρος, για οποιονδήποτε άλλον θα σας έλεγα ότι δεν θα έπαιζε. Ο Γκος είναι ίδια κατάσταση ακριβώς, δεν έχει κάνει ομαδική προπόνηση, θα προσπαθήσει σήμερα και ίσως είναι αύριο».

Για το τι θα κρίνει το ματς με τον Παναθηναϊκό: «Κάθε παιχνίδι είναι ιδιαίτερα σημαντικό, αυτή τη στιγμή δεν έχουμε ως στόχο το πλεονέκτημα έδρας, δεν έχουμε καν προκριθεί στα playoffs. Στόχος μας είναι αν είναι δυνατόν να είμαστε στην εξάδα για να αποφύγουμε τα play – in, αν δεν το καταφέρουμε αυτό, να είμαστε στην οκτάδα. Αλλά οπωσδήποτε, αν μας προκύψει το πλεονέκτημα έδρας θα το κυνηγήσουμε. Αυτή τη στιγμή είναι πολύ νωρίς, νομίζω ότι μόνο η Ρεάλ έχει καταφέρει να προκριθεί και μαθηματικά στα playoffs, είναι πολλά τα παιχνίδια ακόμα. Έξι παιχνίδια, όλα είναι πολύ σημαντικά για όλους. Εννοείται ότι είναι πολύ σημαντικό ματς, αν ο Παναθηναϊκός μας κερδίσει θα βρεθεί δύο βαθμούς μπροστά, αλλά αν το πάρουμε απλοϊκά, είναι απλά ένα ματς που πρέπει να κερδίσουμε και θα δούμε τι έχουμε μετά».

Για τις λύσεις στους ψηλούς, όταν γυρίσει και ο Μιλουτίνοφ και αν αποτελούν πονοκέφαλο, ή διαταράσσουν την ισορροπία της ομάδας: «Και τα δύο ισχύουν. Είναι ζήτημα χημείας της ομάδας να απορροφήσει τους κραδασμούς από μία τέτοια κατάσταση, είναι θέμα χαρακτήρα του παίκτη, να μη δημιουργήσει πρόβλημα. Είναι πρόβλημα 100% όταν υπάρχουν πολλοί παίκτες που αξίζουν να παίξουν. Έχουμε μία πολύ καλή ομάδα, πολύ καλή φροντ – λάιν, αλλά δυστυχώς δεν τους είχαμε ποτέ όλους μαζί. Οπότε ο πονοκέφαλος, ναι μεν είναι ευχάριστος, αλλά δεν μου έχει προκύψει ακόμα, γιατί όταν ήρθε ο Μόουζες, ο Νίκολα ήταν έξω. Στη ζωή ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί, ποτέ δε σκέφτομαι τι θα γίνει μετά από έναν μήνα που θα γυρίσει ο Νίκολα, οπότε ας μείνουμε στο τώρα».

Για το ποιον παίκτη του Παναθηναϊκού θα... κλείδωνε στα αποδυτήρια: «Ο Παναθηναϊκός έχει πάρα πολύ σημαντικούς παίκτες και καλούς. Φαίνεται από την πορεία που έχει μέχρι τώρα. Νομίζω ότι θα ήταν λάθος, ποτέ δεν το βλέπω έτσι, το βλέπω ότι ο προπονητής έχει κάνει πολύ καλή δουλειά εκεί, η ομάδα είναι καλή. Κερδίζουν συνολικά μέσα στη χρονιά, δεν το βλέπω έτσι, πιστεύω ότι υπάρχουν πολλοί παίκτες κλειδιά στον Παναθηναϊκό. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι ο Ναν είναι ο καλύτερος σκόρερ, αλλά ο Γκριγκόνις κάνει φοβερή χρονιά, ο Σλούκας έχει πάντα την ποιότητα, ο Λεσόρ κάνει κι αυτός πολύ καλή χρονιά, ο Μήτογλου. Δεν μπορώ να πω, ειλικρινά είναι πολύ καλοί παίκτες».

Για τον τελικό Κυπέλλου και την άμυνα του Ολυμπιακού: «Ήταν ένα παιχνίδι που είχε κριθεί στην άμυνα, επιθετικά εμείς δεν ήμασταν καθόλου καλά, αλλά έχοντας κάποιες σταθερές στην άμυνα, τα καταφέραμε. Νομίζω ότι παίζει πάντα πολύ σημαντικό ρόλο η άμυνα, πόσο σκληρός θα είσαι».

Για το τι έχει δει από Πετρούσεφ και Ράιτ, που τελειώνουν μαζί τα παιχνίδια: «Έχω δει ό, τι έχετε δει κι εσείς. Ότι γινόμαστε με αυτή τη φροντ – λάιν πιο ευέλικτοι, ίσως λίγο πιο ταχείς και επίσης, δεν ξέρει κανείς ποιος είναι το ”5” και ποιος είναι το ”4”, είναι δύο παίκτες που μπορούν να παίξουν και πρόσωπο και πλάτη, να έχουν ταχύτητα στο transition. Δεν το έκανα επίτηδες, ο Πετρούσεφ τελείωσε το ματς παίρνοντας 4-5 πολύ σημαντικά αμυντικά ριμπάουντ κι ένα επιθετικό, ήταν πολύ κομβικός στο παιχνίδι. Δεν παίρνω από πριν αποφάσεις ότι θα τελειώσει κάποιος, είναι λίγο το ένστικτο και πώς πηγαίνουν τα πράγματα μέσα στο γήπεδο, και φυσικά πώς παίζει ο αντίπαλος».

 

 

 

Ομάδα: