ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

27 January, 2024 - 23:05

Categories: 

Μπαρτζώκας: «Πρώτη φορά θα αναγκαστώ να χρησιμοποιήσω παίκτη με μία μόλις προπόνηση»

Αν και κατέβηκε με σχεδόν μισή... ομάδα λόγω των απουσιών, ο Ολυμπιακός ήταν κυρίαρχος απέναντι σε έναν προβληματικό ΠΑΟΚ, τον οποίο νίκησε άνετα 77-62, στο ΣΕΦ.

Οι «ερυθρόλευκοι» παρατάχθηκαν με σύνθεση ανάγκης, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να κάνει μετά το ματς λόγο για ματς που θύμιζε ΕΣΚΑ. Ο Έλληνας τεχνικός σχολίασε το ίδιο θέμα και στη συνέντευξη Τύπου, όπου έδωσε αρχικά ένα update για κάποιους τραυματίες, ενώ στάθηκε έπειτα στον Μόουζες Ράιτ, σχολιάζοντας πως έχει σκοπό να τον βάλει στη 12άδα κόντρα στην Άλμπα, έστω και με μία προπόνηση.

Θυμίζουμε πως παραμονές του τζάμπολ με τον ΠΑΟΚ τέθηκαν εκτός μάχης οι Πετρούσεφ και Λαρεντζάκης για τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν υπολόγιζε ήδη στους Φαλ, Μιλουτίνοφ, ενώ οι Σίκμα και ΜακΚίσικ δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στο φύλλο αγώνα δηλώθηκε ο Γουίλιαμς-Γκος, αλλά δεν αγωνίστηκε, για να προφυλαχθεί ενόψει «διαβολοβδομάδας».

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Μόουζες Ράιτ: «Θα είναι στη δωδεκάδα σίγουρα αν έχουμε το Letter of Clearance του. Θα είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που θα αναγκαστώ να χρησιμοποιήσω παίκτη μετά από μία προπόνηση. Είναι έκτακτη η ανάγκη και πρέπει με έκτακτες συνθήκες να επιβιώσουμε».

Για τους λόγους που οδήγησαν στην επιλογή του παίκτη: «Βγήκαμε στην αγορά όπως πολλές ομάδες της EuroLeague που επλήγησαν από τραυματισμούς. Το Παγκόσμιο Κύπελλο δημιούργησε νέα δεδομένα, όταν το καλοκαίρι δεν ετοιμάζεις το σώμα σου, μέσα στη χρονιά, όπου ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και καθημερινός, το σώμα σου σε αφήνει, για να μην πω και το πνεύμα σου. Αποφασίσαμε ότι θέλαμε έναν ψηλό, αποκλείσαμε όσους δεν είχαν αγωνιστικό ρυθμό. Όποιος ήθελε έναν μήνα, δεν μας βοηθούσε. Πήραμε ένα παιδί που έπαιζε, είχε εμπειρία έστω 5-6 παιχνίδια, είναι φιλόδοξος και θα δει τον Ολυμπιακό ως κίνητρο για να παίξει και να βοηθήσεις. Ο Ράιτ είναι πολύ φιλόδοξος, πολύ αθλητικός, θα μας δώσει μία διαφορετική διάσταση. Πρέπει να αποδείξει ότι έχει το επίπεδο της EuroLeague, την πνευματική ετοιμότητα».

Για την κατάσταση των Γκος-Πετρούσεφ: «Ήταν στο όριο να παίξουν να μην παίξουν. Θα κάνουν θεραπεία για να παίξουν την Τρίτη».

Ομάδα: