ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Στουρνάρας

23 October, 2024 - 05:17

Categories: 

Μπαρτσελόνα - Μπάγερν Μ στο MEGA, ιστορίες Παραολυμπιονικών στο «Mega Stories» και το... deal Μελισσανίδη για τηλεοπτική συχνότητα!

Tο UEFA Champions League συνεχίζεται με το μεγάλο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής. Την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, στις 22:00, το MEGA φέρνει ζωντανά στις οθόνες μας την αναμέτρηση γιγάντων Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου.

 

Η «Μπάρτσα» υποδέχεται στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης τους Βαυαρούς σε ένα από τα κλασσικότερα ευρωπαϊκά ντέρμπι. Ο Λεβαντόφσκι παίζει και πάλι κόντρα στην παλιά του ομάδα, όπως και o προπονητής των Καταλανών, Χάνζι Φλικ, που θέλει ρεβάνς από την Μπάγερν. Η γερμανική ομάδα με αιχμή του δόρατος τον Χάρι Κεϊν πάει για την έβδομη σερί νίκη επί των «μπλαουγράνα». Η 16η αναμέτρηση δυο εκ των κορυφαίων ομάδων της Ευρώπης υπόσχεται συγκινήσεις και πλούσιο θέαμα.

 

Στην περιγραφή από το «Μονζούικ» ο Αντώνης Κατσαρός.

 

Θα ακολουθήσει το Post-Game με την ανάλυση του αγώνα και όλες τις λεπτομέρειες από τα ματς της 3ης αγωνιστικής. Στην Post-Game εκπομπή θα απολαύσουμε εκτενή στιγμιότυπα από τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της βραδιάς Αταλάντα – Σέλτικ, Μπρεστ – Λεβερκούζεν, Ατλέτικο – Λιλ, Γιουνγκ Μπόις – Ίντερ, Σάλτσμπουργκ – Ντιναμό, Μάντσεστερ Σίτι – Σπάρτα Πράγας, Λειψία – Λίβερπουλ και Μπενφίκα – Φέγενορντ.

 

Την εκπομπή παρουσιάζει ο Παναγιώτης Περπερίδης. Σχολιάζουν ο Αντώνης Καρπετόπουλος και ο Μένιος Σακελλαρόπουλος.

 

Η καρδιά της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης, του UEFA Champions League χτυπά αδιάκοπα στο MEGA.

Ιστορίες Παραολυμπιονικών στο «Mega Stories»

 

Αφιερωμένο στους Παραολυμπιονίκες και τις προσωπικές τους ιστορίες θα είναι το νέο επεισόδιο του «Mega Stories», αύριο στις 12.30 τα μεσάνυχτα στο Mega. Η Δώρα Αναγνωστοπούλου συνομιλεί με τρεις από αυτούς. Την αργυρή Παραολυμπιονίκη, σπρίντερ και κόρη του ηθοποιού Αίαντα Μανθόπουλου, Λήδα Μανθοπούλου, η οποία πριν 1,5 χρόνο διαγνώστηκε με πολλαπλή σκλήρυνση κατά πλάκας, την κολυμβήτρια Αλεξάνδρα Σταματοπούλου που πάσχει από το σύνδρομο του δύσκαμπτου ανθρώπου και τελείωσε την καριέρα της κατακτώντας ένα χρυσό μετάλλιο, και τον ποδηλάτη Νίκο Παπαγγελή που με ακρωτηριασμένο το αριστερό του πόδι κατάφερε να γίνει Παραολυμπιονίκης στο Παρίσι, πριν μερικούς μήνες.

Koντά σε συχνότητα ο Μελισσανίδης

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι συζητήσεις που έχουν ξεκινήσει ανάμεσα στον ιδιοκτήτη του «Ε» Φίλιππο Βρυώνη και τον εφοπλιστή και ιδιοκτήτη της «Ναυτεμπορικής» Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο Μελισσανίδης, βρέθηκε κοντά στην αγορά των τηλεοπτικών σταθμών HIGH TV και Rise, ωστόσο οι υποθέσεις δεν προχώρησαν. Αντίθετα, είναι κοντά στο να κλείσει η συμφωνία για το "Ε" του Φίλιππου Βρυώνη. Θυμίζουμε ότι ο γνωστός επιχειρηματίας αναζητά επίγεια τηλεοπτική συχνότητας προκειμένου να μεταφέρει το διαδικτυακό κανάλι της «Ναυτεμπορικής».

Τα σύκα σύκα και την σκάφη σκάφη!

-Tο First Dates κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου στις 21:00, στο STAR...

-Την Τελετή Απονομής του πανευρωπαϊκού Βραβείου «Αυτοκράτειρα Θεοφανώ» θα παρουσιάσει η ΕΡΤ3 σε απευθείας μετάδοση από το μνημείο της Ροτόντας στη Θεσσαλονίκη, την Τετάρτη 23 Οκτωβρίου, στις 18:30...

-Η κωμική σειρά Aρχελάου 5 αλλάζει ώρα προβολής στην ΕΡΤ1, φεύγει από την prime time και μεταφέρεται στη late night. Συγκεκριμένα από τις 21:00 που προβαλλόταν μέχρι σήμερα η σειρά, μετατοπίζεται στις 23:00...

-Επίσης, το πολύ επιτυχημένο σίριαλ «Τα καλύτερά μας χρόνια» θα μεταδίδεται σε επανάληψη, καθημερινά στις 19:45 ενώ στο σποτ που μεταδιδόταν το Αρχελάου 5, η ΕΡΤ  μετακινεί την «Ηλέκτρα», η οποία πλέον θα ξεκινάει στις 20:45. Η ώρα προβολής της «Παραλίας» παραμένει σταθερή στις 22:00...

-Καλό βράδυ και εις αύριο τα σπουδαία!

Κ. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com