ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

29 March, 2024 - 16:56

Categories: 

Μπενφίκα «καλεί» Βαγιαννίδη

 

Στα ύψη φαίνεται πώς έχουν εκτοξευτεί οι μετοχές του Γιώργου Βαγιαννίδη στο διεθνές ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο Ο 22χρονος δεξιός μπακ του Παναθηναϊκού αποτελεί σημείο αναφοράς για το «τριφύλλι» και μάλιστα φέτος έκανε το ξεπέταγμα αποτελώντας ένα από τους ποδοσφαιριστές που ξεδίπλωσαν το ταλέντο, αλλά και την ποιότητά του στους αγωνιστικούς χώρους, ανεβάζοντας κατακόρυφα τη δυναμική του συλλόγου, αλλά και την δημοφιλία του.Σε σημείο τέτοιο, όπου ήδη το όνομά του να ακούγεται όλο και πιο έντονα στην πιάτσα των μάνατζερ, αλλά και να προσελκύει το ενδιαφέρον συλλόγων κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Μία από αυτές φαίνεται πώς είναι η Μπενφίκα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι «Αετοί» της Λισαβόνας παρακολουθούν εδώ και αρκετό διάστημα προσεκτικά την εξέλιξη του Γιώργου Βαγιαννίδη, τον οποίο έχουν βάλει στο στόχαστρό τους. Λέγεται μάλιστα ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες η πορτογαλική ομάδα θα καταθέσει επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό, κοντά στα 8 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

Ομάδα: