ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Στουρνάρας

16 September, 2024 - 19:18

Categories: 

Νέα ποδοσφαιρική εκπομπή στο Open, οι πρεμιέρες του ΣΚΑΙ και νέες αποκαλύψεις στην "Δίκη"!

Η νέα αθλητική εκπομπή του OPEN, «11 ΑΥΤΟΙ, 11 ΕΜΕΙΣ» κάνει πρεμιέρα και το παιχνίδι ξεκινάει τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, στις 23:00.Έντεκα στο χορτάρι κάθε Σαββατοκύριακο. Έντεκα και στο στούντιο του OPEN κάθε Δευτέρα βράδυ. Οι κορυφαίοι αθλητικοί συντάκτες, οι top ρεπόρτερ των μεγάλων ομάδων, οι διευθυντές και τα στελέχη των αθλητικών sites που διαβάζουν όλοι οι φίλαθλοι, ενώνουν τις δυνάμεις τους και γίνονται ένα εκρηκτικό μείγμα που θα «σκάει» για δύο ώρες μπροστά στις οθόνες των τηλεθεατών.

 

Μπάλα, πολλή μπάλα και ακόμα περισσότερη μπάλα. Με δυνατά debates για όσα συνέβησαν στην αγωνιστική που μόλις ολοκληρώθηκε. Αυτά που θέλετε να ξέρετε για μεταγραφές, καυτή επικαιρότητα, παρασκήνιο, διαιτησία, σε μια ανοιχτή κουβέντα για όλους και για όλα.

11 vs 11. «11 ΑΥΤΟΙ, 11 ΕΜΕΙΣ», με σχόλιο μέχρι… τελικής πτώσης.

Από αυτή τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, και κάθε Δευτέρα, στις 23:00 έρχεται το sports talk show που θα ανατρέψει τα καθιερωμένα.

Στο «γήπεδο» του OPEN παρατάσσονται:

Ο παλαιότερος εν ενεργεία δημοσιογράφος, στο ρεπορτάζ Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο πάντα έγκυρος, στο ρεπορτάζ Παναθηναϊκού, Κώστας Μανωλιουδάκης.

Οι μπροστάρηδες του ρεπορτάζ ΠΑΟΚ, Κώστας Βασιλόπουλος και Σταύρος Κόλκας.

Ο Κώστας Κετσετζόγλου με την σταθερή αξιοπιστία του στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ο Αλέξης Σπυρόπουλος με την καθαρή ματιά στα γεγονότα.

Ο Σάββας Λιβάνιος με την εμπειρία του στο ρεπορτάζ διαιτησίας, ΕΠΟ, Super

League.

Ο Βαγγέλης Μίχος με αποκαλύψεις από το παρασκήνιο.

Ο Γιάννης Σερέτης με τοποθετήσεις επί παντός επιστητού.

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου για καυτό σχολιασμό και αποκλειστικότητες.

Στην παρουσίαση και στο passing game o Γιώργος Τσαντάκης.

Οι μεγάλες πρεμιέρες του ΣΚΑΪ από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου

Περιπέτεια, δράση, αγωνία, συγκίνηση, κέφι, χιούμορ και διασκεδαστικές ανατροπές! Από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, οι ψυχαγωγικές εκπομπές του ΣΚΑΪ έρχονται για να ψυχαγωγήσουν και να συναρπάσουν τους τηλεθεατές!

Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 15.00

Ο απολαυστικός Μάρκος Σεφερλής και ο μοναδικός Έκτορας Μποτρίνι δοκιμάζουν γευστικά πιάτα από τα πιο ευφάνταστα μαγειρικά ζευγάρια. Κέφι και νοστιμιά σε έναν χορταστικό συνδυασμό.

MY STYLE ROCKS

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 16.30

Οκτώ fashionistas προσπαθούν να εντυπωσιάσουν με το απαράμιλλο στιλ τους τη μοναδική κριτική επιτροπή – Στέλιο Κουδουνάρη, Έλενα Χριστοπούλου, Γιώργο Καράβα. Η ξεχωριστή Κατερίνα Καραβάτου μας περιμένει στην αφετηρία του catwalk.

STILL STANDING

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 18.45

Εννέα διαγωνιζόμενοι, που πατούν γερά στις γνώσεις τους, προσπαθούν να μην κάνουν… ελεύθερη πτώση στο πλατό του παιχνιδιού. Τα νήματα των ερωτήσεων κινεί ο αξεπέραστος Χρήστος Φερεντίνος.

SURVIVOR

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στις 21.00

Αληθινό, συναρπαστικό, απρόβλεπτο. Το απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης περνά σε άλλο επίπεδο με τους παίκτες να δοκιμάζονται σε σκληρές συνθήκες και απαιτητικούς στίβους μάχης. Ο χαρισματικός Γιώργος Λιανός δίνει το σύνθημα για μία συναρπαστική σεζόν.

TEMPTING FORTUNE

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου στις 21.00

Δράση και περιπέτεια γίνονται ένα. Οι προκλήσεις είναι συνεχείς με τους παίκτες να δοκιμάζουν τις αντοχές τους και τα όριά τους. Ο ταλαντούχος Γιάννης Τσιμιτσέλης είναι οδηγός σε ένα ταξίδι γεμάτο ανατροπές και ελκυστικούς πειρασμούς.

Όλα είναι στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ:

Μαγειρική

Στιλ

Γνώσεις

Περιπέτεια

Δράση

Από Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, μαγειρεύουμε, κάνουμε πασαρέλα, τεστάρουμε τις γνώσεις μας, ζούμε τη δράση και την περιπέτεια! Στον ΣΚΑΪ!

«Η ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ»: Νέες αποκαλύψεις για απλήρωτους ποδοσφαιριστές που χειραγωγούν αγώνες

«Η Δίκη στον ΣΚΑΪ», η αθλητική εκπομπή των μεγάλων αποκαλύψεων, την Δευτέρα (16/9, 22:00), έρχεται με νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση απλήρωτων ποδοσφαιριστών που χειραγωγούν αγώνες.

Το μακροβιότερο talk show της ελληνικής τηλεόρασης με τον Κυριάκο Θωμαΐδη, ενημερώνει τους φιλάθλους έγκυρα και έγκαιρα για 37η χρονιά ώστε να μη μείνει τίποτε στο σκοτάδι.

Κάθε Δευτέρα, στις 10 το βράδυ, ζωντανά, στον ΣΚΑΪ HYBRID και σε μαγνητοσκόπηση μετά τα μεσάνυχτα, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αλλά και σε live streaming από το monobala.gr.

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της Stoiximan Superleague. Αναλύουν ο προπονητής, Σάκης Τσιώλης και ο δημοσιογράφος, Γιώργος Μπούζος.

Όλες οι επίμαχες φάσεις με την Ελένη Λαμπαδαρίου, πρώην μέλος της ΚΕΔ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι απλήρωτοι ποδοσφαιριστές που χειραγωγούν αγώνες στο στοίχημα για να ζήσουν τις οικογένειές τους.

Στο στούντιο ο αντιπρόεδρος του ΙΔΕΑΔ, Γιώργος Παναγόπουλος, ο αντιπρόεδρος της Ένωσης ποδοσφαιρικών σωματείων Αθηνών, Δήμος Κασκαντίρης και η δημοσιογράφος Μαίρη Μπενέα.

37 χρόνια Δίκη με τον Κυριάκο Θωμαϊδη, τη Δευτέρα (16/9) ζωντανά στις 22:00 στον ΣΚΑΪ Ηybrid και σε μαγνητοσκόπηση στις 02:00.

K. Στουρνάρας

kostourn@yahoo.com