ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

17 April, 2024 - 18:33

Categories: 

Νέα σενάρια για Τσίβας και Πινέδα

 

Στα ύψη φαίνεται πώς έχουν εκτιναχθεί οι μετοχές του Ορμπελίν Πινέδα στο διεθνές ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο, Οι εξαιρετικές εμφανίσεις του 28χρονου Μεξικάνου χαφ με την φανέλα της ΑΕΚ φαίνεται πώς έχουν προκαλέσει «ντόρο» στους συμπατριώτες του, οι οποίοι στέκονται στο ενδιαφέρον της Τσίβας προς το πρόσωπό του ενόψει καλοκαιριού. Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «eluniversal»  ανέφερε σε ρεπορτάζ της πως η Τσίβας θέλει να πετύχει άλλον έναν σημαντικό επαναπατρισμό, μετά από κείνους του Τσιτσαρίτο και του Κόγουελ.

Η μεξικανική ομάδα έχει βάλει στο... μάτι τον Ορμπελίν Πινέδα της ΑΕΚ, ώστε να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο στην προσπάθεια που κάνει για επιστροφή στους τίτλους. Μάλιστα, ο 28χρονος Μεξικανός της «Ένωσης» ήταν παρών στο τελευταίο πρωτάθλημα που είχε κατακτήσει η Τσίβας την σεζόν 2016-2017. Παρ' όλα τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα, ο κεντρικός μέσος των «κιτρινόμαυρων» έχει αναφέρει αρκετές φορές το τελευταίο διάστημα πως δεν σκοπεύει να επιστρέψει στο Μεξικό σ' αυτή την φάση της καριέρας του. Φέτος, έχει πραγματοποιήσει 39 συμμετοχές έχοντας σκοράρει τρία γκολ και δώσει τρεις ασίστ σε 2.852 αγωνιστικά λεπτά. Το συμβόλαιο που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι με την ΑΕΚ, όταν και ενεργοποιήθηκε η οψιόν αγοράς του έναντι του ποσού ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα, έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Ομάδα: