ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

18 February, 2024 - 16:14

Categories: 

Νοκ άουτ ο Γκος από τον αποψινό τελικό

Οριστικά χωρίς τον Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο ν αποψινό τελικό Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο 29χρονος Αμερικανός γκαρντ, που πρόλαβε να αγωνιστεί τον προημιτελικό της Παρασκευής κόντρα στο Περιστέρι για μόλις 42 δευτερόλεπτα, αισθάνθηκε μία ενόχληση στον οπίσθιο μηριαίο.

Τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας όπου υποβλήθηκε, ήταν «καθαρές», ωστόσο παρά τις θεραπείες που έκανε ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης, δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα. Σήμερα πήγε το πρωί στο γήπεδο και δοκίμασε το πόδι του, αλλά δεν ένιωθε απολύτως καλά και έτσι υπό το φόβο κάποιας θλάσης αποφασίστηκε να μείνει εκτός εξάδας ξένων για τον αποψινό μεγάλο αγώνα.

Μετά από αυτή την εξέλιξη οι διαθέσιμοι ξένοι για τον Γιώργο Μπαρτζώκα θα είναι οι Κάνααν, Μπραζντέικις, Πίτερς, Πετρούσεφ, Ράιτ και Φαλ. Υπενθυμίζεται πως τραυματίας είναι ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, ενώ εκτός επτάδας ξένων για τις εγχώριες διοργανώσεις είναι και οι Σακίλ ΜακΚίσικ και Λουκ Σίκμα.

Σημειώνεται πως φέτος ο Γκος σε τρία παιχνίδια απέναντι στον Παναθηναϊκό έχει πολύ καλή παρουσία με 15,3 πόντους, 3,3 ασίστ και 2,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Απουσίασε μόνο από το Σούπερ Καπ λόγω της γέννησης της κόρης του.

Ομάδα: