ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

19 May, 2024 - 21:00

Categories: 

Νταμπλούχος Αυστρίας η Στουρμ Γκρατς!

Τέλος και με τη… βούλα στη 10ετή παντοδυναμία της Ζάλτσμπουργκ έβαλε η Στουρμ Γκρατς! Η ομάδα του Κρίστιαν Ίλτσερ νίκησε 2-0 την Αούστρια Κλάγκενφουρτ και κατέκτησε μετά το Κύπελλο και το πρωτάθλημα Αυστρίας, πανηγυρίζοντας το νταμπλ!

Αυτό είναι μόλις το 4ο πρωτάθλημα στην ιστορία της οΤέλος και με τη… βούλα στη 10ετή παντοδυναμία της Ζάλτσμπουργκ έβαλε η Στουρμ Γκρατς! Η ομάδα του Κρίστιαν Ίλτσερ νίκησε 2-0 την Αούστρια Κλάγκενφουρτ και κατέκτησε μετά το Κύπελλο και το πρωτάθλημα Αυστρίας, πανηγυρίζοντας το νταμπλ!

Αυτό είναι μόλις το 4ο πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας του Γκρατς, που μετράει 115 χρόνια ζωής! Το πρώτο το κατέκτησε μόλις το 1998, το δεύτερο (μαζί με το νταμπλ) το 1999 και το τρίτο το 2011.

Η Στουρμ, φυσικά, με την κατάκτηση του τίτλου θα είναι του χρόνου στο νέο Champions League, μπαίνοντας κατευθείαν (χωρίς προκριματικά δηλαδή) στους «36» της τελικής φάσης. Για την ιστορία, η τελευταία της συμμετοχή σε όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης ήταν πριν από 23 χρόνια, όταν είχε παίξει και κόντρα στον Παναθηναϊκό!

Αξίζει να σημειωθεί, δε, ότι στη Στουρμ αγωνίζεται ο 21χρονος γιος του Πιοτρ Βλοντάρτσικ, Σιμόν. Ο Πιοτρ είχε αγωνιστεί στην Ελλάδα με τις φανέλες των Άρη (2008-2009) και ΟΦΗ (2009-2011).