ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

24 January, 2024 - 20:34

Categories: 

Νταρίντα: «Υπήρχε ενδιαφέρον από την ΑΕΚ, όμως αποφάσισα να μείνω στον Άρη»

Στην αποκάλυψη ότι η ΑΕΚ είχε ενδιαφερθεί για την απόκτησή του προχώρησε ο Νταρίντα σε συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό Kicker.de. Ο άσος του Άρη όμως ανέφερε ότι η άποψη του Θοδωρή Καρυπίδη, του προέδρου της ομάδας ήταν να μην γίνει η κίνηση αυτή και να μείνει στην ομάδα κάτι που το δέχθηκε και εκείνος.

«Υπήρχε ενδιαφέρον, αλλά το αφεντικό του συλλόγου μας δεν ήθελε να μπει στις συνθήκες. Μετά από δύο-τρεις μέρες το θέμα διευθετήθηκε, μου ζητήθηκε και συμφώνησα με αυτή την απόφαση. Η οικογένειά μου και εγώ νιώθουμε πολύ άνετα εδώ. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ και η Θεσσαλονίκη είναι μια όμορφη, βιώσιμη πόλη», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθεί η συνέντευξή του …

Εάν παρακολουθεί την αγωνιστική δράση στη Γερμανία:

Όποτε είναι δυνατόν, προσπαθώ ιδιαίτερα να παρακολουθώ τους αγώνες Χέρτα και Φράιμπουργκ. Αλλά και γενικότερα η Bundesliga, γνωρίζω ακόμα αρκετό κόσμο εκεί. Λυπάμαι πολύ για αυτό που συνέβη πρόσφατα στη Χέρτα. Πάνω απ 'όλα, το γεγονός ότι ένας νεαρός άνθρωπος πεθαίνει τόσο εύκολα μέσα σε μια νύχτα είναι τραγικό. Πέρυσι η οικογένειά μου και εγώ ήμασταν διακοπές στο Βερολίνο και μπόρεσα να δω ξανά ανθρώπους από την εποχή μου. Άλλωστε, ήμουν στη Γερμανία σχεδόν μια δεκαετία, οπότε δεν μπορώ να σταματήσω να έχω επαφή με πολλούς ανθρώπους».

Για το ρεκόρ που ''τρέχει'' στη Γερμανία και την απόσταση που είχε καλύψει 14.650χλμ,

«Δύσκολη ερώτηση, κάποτε έκανα ρεκόρ. Αλλά δεν θυμάμαι ακριβώς αν ήταν αυτός ο αριθμός».

Για το πρωτάθλημα Ελλάδος

«Μέσα από τον κανονικό γύρο και τα επόμενα πλέι οφ, οι πέντε ή έξι κορυφαίες ομάδες παίζουν μεταξύ τους τουλάχιστον τέσσερις φορές τη σεζόν. Αυτό το κάνει τουλάχιστον 20 παιχνίδια σε υψηλό επίπεδο. Οι κορυφαίες ομάδες εδώ παίζουν πολύ καλό επιθετικό ποδόσφαιρο. Το πρωτάθλημα δεν καταγράφει ακριβώς αριθμούς τρεξίματος, αλλά το προσωπικό και οι αναλυτές μας συλλέγουν τις μετρήσεις GPS μας. Πάντα λένε ότι ο προπονητής πρέπει πάντα να με ξεκινάει και να μην με αντικαθιστά γιατί αυτό σημαίνει ότι ο μέσος όρος της ομάδας μας είναι υψηλότερος».

Για την παρουσία του στον Άρη

«Μπήκα καλά στην ομάδα από την αρχή. Ήμουν έκπληκτος που όλα λειτουργούσαν τόσο καλά. Ο σύλλογος είχε τεράστια εμπιστοσύνη σε μένα και μπορούσα να παίξω ελεύθερα. Γενικά το παιχνίδι παίζεται πιο επιθετικά και με λιγότερες τακτικές. Όλα αυτά μάλλον με ωφέλησαν».

Για το αν είχε δεχθεί πρόταση από την ΑΕΚ

«Υπήρχε ενδιαφέρον, αλλά το αφεντικό του συλλόγου μας δεν ήθελε να μπει στις συνθήκες. Μετά από δύο-τρεις μέρες το θέμα διευθετήθηκε, μου ζητήθηκε και συμφώνησα με αυτή την απόφαση. Η οικογένειά μου και εγώ νιώθουμε πολύ άνετα εδώ. Είμαστε χαρούμενοι που είμαστε εδώ και η Θεσσαλονίκη είναι μια όμορφη, βιώσιμη πόλη».

Ομάδα: