ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

23 April, 2024 - 19:44

Categories: 

Ντα Σίλβα: «Ομάδα που αξίζει τον σεβασμό ο Ολυμπιακός»

 

Με απόλυτη επίγνωση των δυσκολιών που κρύβουν οι επερχόμενοι προημιτελικοί με το Ολυμπιακό, προετοιμάζονται στην Μπαρτσελόνα, ενόψει των αναμετρήσεων κόντρα στους νταμπλούχους Ελλάδας.

O φόργουορντ/σέντερ των Καταλανών, Όσκαρ Ντα Σίλβα, μίλησε στο επίσημο site της ομάδας του για την έναρξη του ζευγαριού, τονίζοντας πως οι δύο νίκες της Μπαρτσελόνα επί των «ερυθρολεύκων» στη Regular Season καμία σημασία δεν έχουν, αφού η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει βελτιωθεί πολύ σε σχέση με τότε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι η ίδια ομάδα την οποία η Μπαρτσελόνα κέρδισε δύο φορές: «Φυσικά και όχι. Νομίζω ότι οι ομάδες αλλάζουν λίγο στα playoffs. Και είχαν τραυματισμούς να αντιμετωπίσουν σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Έχουν επίσης έναν νέο σέντερ (σ.σ. Ράιτ) που δεν νομίζω ότι έπαιξε σε αυτά τα δύο παιχνίδια μαζί μας. Νομίζω ότι θα είναι μια πολύ διαφορετική ομάδα από αυτή που ήταν την προηγούμενη φορά. Αλλά έχουμε παίξει δύο φορές μαζί τους και ξέρουμε τα πάντα γι' αυτούς. Είναι μια ομάδα αξίζει τον σεβασμό, όπως και εμείς. Θα ήταν ωραίο να κερδίσουμε μια τόσο καλή ομάδα και να μπούμε στο Final Four».

Για το πλεονέκτημα έδρας και το τι θέλει να πει στον κόσμο: «Πρώτον, να συνεχίσουν να μας στηρίζουν όπως έκαναν όλη τη σεζόν. Μας δίνουν τόση ενέργεια και μας βοηθάει πραγματικά όταν παίζουμε στο Παλάου. Λίγα είναι τα γήπεδα όπου τα παιχνίδια βιώνονται με τόση ένταση όπως εδώ. Ελπίζω όλοι να έρθουν στο Παλάου για να απολαύσουν τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν μέχρι στιγμής».

 

Ομάδα: