ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore

Error message

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (line 571 of /home/postgame/public_html/includes/menu.inc).
Κώστας Παλαιολόγος

2 July, 2024 - 15:47

Categories: 

Ντεσάν: «Ίσως φορέσει μάσκα για αρκετό ακόμη καιρό ο Εμπαπέ»

Το κάταγμα που υπέστη στη μύτη στην πρεμιέρα του Euro 2024 έχει αναγκάσει τον Κιλιάν Εμπαπέ να φοράει την προστατευτική μάσκα, κάτι που αναμένεται να συνεχιστεί και στα επόμενα ματς της διοργάνωσης.

Ο προπονητής της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν, σε δηλώσεις που παραχώρησε στάθηκε στο γεγονός ότι περιορίζεται η ορατότητα του αρχηγού των «τρικολόρ», ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να φορά τη μάσκα για αρκετό διάστημα.

«Την συνηθίζει, αλλά αυτό που έχει σημασία, είναι η υγεία και η αποθεραπεία του. Η κατάσταση βελτιώνεται καθημερινά, αλλά ένα ζήτημα είναι η εφίδρωση. Όσον αφορά στην όραση, μου είπε ότι είχε την εντύπωση ότι έβλεπε τις εικόνες σε 3D. Ακόμη κι εάν είναι για δέκατα του δευτερολέπτου, όσα συμβαίνει σε πλευρικό επίπεδο, τού είναι λιγότερο ξεκάθαρα. Αλλά θα πρέπει να το συνηθίσει, γιατί μπορεί να χρειασθεί να φορά την μάσκα για μερικές εβδομάδες ή και μερικούς μήνες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ντεσάν.