ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

24 October, 2024 - 23:29

Categories: 

Ντεσπόντοφ: «Αν είχαμε λίγα λεπτά ακόμη, θα μπορούσαμε να κάνουμε το 3-2»

Παρότι προβλημάτισε στην εντός έδρας αναμέτρησή του με τη Βικτόρια Πλζεν, χάνοντας με δύο γκολ μέχρι το 84ο λεπτό, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να επιστρέψει και να πάρει τον πρώτο του βαθμό στο φετινό EuropaLeague, ισοφαρίζοντας σε 2-2 με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά.

Μετά το τέλος του ματς στην Τούμπα, ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ τόνισε ότι αν το παιχνίδι είχε μερικά λεπτά ακόμα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα κατάφερνε να κάνει την ολική ανατροπή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ:

«Ήταν πολύ καλό που όσοι μπήκαμε από τον πάγκο βοηθήσαμε την ομάδα, δώσαμε μεγαλύτερη ένταση και φρεσκάδα. Εάν είχαμε λίγα λεπτά ακόμα θα μπορούσαμε να κάνουμε το 3-2. Κάθε φορά που παίζω είτε από τον πάγκο είτε βασικός εγώ κοιτάζω να βοηθάω την ομάδα. Μπορεί κάποιες φορές να τα καταφέρνω, άλλες φορές να μην έχω καλή μέρα.

Μπαίνω πάντα για να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό και να πάρω ευθύνες και πρωτοβουλίες στον αγωνιστικό χώρο. Είμαι χαρούμενος που μπήκα τη στιγμή που έπρεπε για να αλλάξουμε την εικόνα του παιχνιδιού. Στα τελευταία λεπτά πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη με τις ευκαιρίες που χάσαμε».

Ομάδα: