ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΓΩΝΩΝ

powered by Agones.gr - livescore
Κώστας Παλαιολόγος

13 October, 2024 - 19:33

Categories: 

Ξέσπασαν για το κλίμα στη Λεωφόρο οι παίκτριες του Ολυμπιακού: «Αντιαθλητικές συνθήκες!»

 

Ο Παναθηναϊκός έβαψε πράσινο το πρώτο ντέρμπι των «αιωνίων» για την Α1 μπάσκετ γυναικών, επικρατώντας 62-55 του Ολυμπιακού στο «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Μετά την αναμέτρηση, οι τρεις ξένες παίκτριες των «ερυθρόλευκων», Ρεμπέκα Τόμπιν, Μέριτ Χέμπε και Κίρα Λάμπερτ, ξέσπασαν, όπως και ο προπονητής τους, για τις συνθήκες διεξαγωγής του αγώνα στο κλειστό της Λεωφόρου, τονίζοντας πως οι οπαδοί των γηπεδούχων κάπνιζαν και έκαναν αφόρητη την ατμόσφαιρα.

«Είμαστε επαγγελματίες μπασκετμπολίστριες κι όμως, αναγκαζόμαστε να παίζουμε κάτω από πολύ δύσκολες και αντιαθλητικές συνθήκες. Παίξαμε σε ένα γήπεδο που είχε κόσμο πολύ περισσότερο από τη χωρητικότητά του. Οι περισσότεροι κάπνιζαν και δεν μπορούσαμε να αναπνεύσουμε. Εγώ, προσωπικά, έχω άσθμα και πέρασα πολύ δύσκολα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού», είπε αρχικά η Ρεμπέκα Τόμπιν.

Από την πλευρά της, η «ερυθρόλευκη» φόργουορντ/σέντερ, Μέριτ Χέμπε, τόνισε: «Οι συνθήκες του αγώνα ήταν δύσκολες, είναι απαράδεκτο. Η απόσταση του αγωνιστικού χώρου από την εξέδρα των φιλάθλων δεν είναι αυτή που πρέπει. Από τον καπνό δεν μπορούσαμε καν να αναπνεύσουμε σωστά».

Τέλος, η Αμερικανίδα γκαρντ του Ολυμπιακού, Κίρα Λάμπερτ, ανέφερε: «Ποτέ στην καριέρα μου δεν έχω παίξει αγώνα σε γήπεδο με τόσο πολύ καπνό! Δεν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες για παιχνίδι μπάσκετ αυτού του επιπέδου».

 

Ομάδα: